אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. איזה מזל מחורבן. היו תקופות שאשכרה תהיתי אם פציעה שלו תשפר את הקבוצה ואיך זה שדווקא הוא אף פעם לא נפצע, ודווקא כשהוא יוצר כזה צמד מעולה עם אדם ששולט במרכז המגרש נגד קבוצות כמו צ'לסי וסיטי, הוא גומר את העונה בדצמבר. כוס אמ אמק ערס. --- המבט לפולהאם, ולדעתי שלושת המשחקים האחרונים צריכים לעצב את ההרכב להמשך העונה. חיפשנו יעילות? קיבלנו תשובה בדמות בלאמי עם 3 בישולים ומקסי עם 2 שערים, לעומת קארול-קויט-דאונינג החלשים. הנדרסון משתפר ממשחק למשחק, ועד שסטיבי חוזר צריך לשחק בהרכב לצד אדם וספירינג (לפחות עד ינואר) במרכז השדה. הרוטציות היחידות שמתקבלות על הדעת מבחינתי זה קלי-ג'ונו וספירו-שלבי, ע''פ היריבה. ונגד פולהאם בחוץ: ריינה אנריקה אגר סקרטל קלי אדם ספירינג הנדרסון מקסי סוארז בלאמי ואחרי הפציעה הזאת, כמה עבודה יש לנו בינואר... שאלוהים (פאולר) יעזור לנו. אם אגר-סקרטל ממשיכים ככה אפשר בינתיים לוותר על בלם לטעמי, כרגע הכי דחוף זה חלוץ שפיץ וקשר אחורי, ולאחר מכן קיצוני איכותי.
נגד פולהאם, ספציפית נגדם במשחק הקרוב, אני חושב שאפשר לוותר על ספירינג לטובת קארול ולעשות מערך כזה: ---רביעית הגנה כלשהי-- מקסי אדם הנדרסון בלאמי קארול סוארז מקסי והנדרסון ישחקו יותר במרכז, אפשר לקרוא לזה אולי 451 עם סוארז ובלאמי בכנפיים. עבור הנדרסון זה יהיה רק מבורך, ומקסי ממילא לא ווינגר כמו דאונינג שחייב להיצמד לקו בכל התקפה אלא באמת שחקן של pass and move. אם הוא ישחק יותר לאמצע הוא יכול לעזור בהגנה ויעשה עבודה סבירה בהחלט בהעברת הכדורים קדימה. ואמנם מה שאמרתי לגבי זה שהמשחק בלונדון היה די בהומור, מקסי הראה פעמיים שהוא יודע איפה לעמוד כדי להבקיע שערים קלים. בינואר צריך לכל הפחות קשר אחורי לסתום את החור, קיצוני ימני אמיתי וחלוץ. גם אילתורים פה ושם (השאלות, שחקנים מבוגרים) עשויים להתקבל בברכה, כמו פארקר ואדביור בספרס למשל. LucasLeiva87 Lucas Leiva Hi ALL.Just to confirm that I will be out until the rest of season. I am really sad with the news because I was enjoying a lot on the pitch. I am sure I will come back stronger and I will achieve everything that I dream with the LFC shirt. I am sure I'll NEVER WALK ALONE :aaa8:
כששמעתי על הפציעה התחלתי לחשוב על כל התהליך שהוא עבר - מכישרון מבטיח, לסוג של בדיחה, לשחקן שמצליח איכשהו לעשות את העבודה השחורה של קבוצה שלמה ולהזכיר למה מלכתחילה הוא נחשב ככישרון גדול. ואז נזכרתי בזה: http://www.asoccer.co.il/index.php?showtop...ndpost&p=671008 הייתי די מאוכזב כשהוא חתם בליברפול ואפשר לומר ש"שמחתי" כשהוא התברר כפלופ. עד שהוא הצליח למחוק את התדמית הזאת שלו, כבר איבדתי בו עניין. בכל אופן, אף פעם לא נעים לשמוע על הפציעה הארורה הזאת שגומרת כל-כך הרבה שחקנים. אחד השחקנים האהובים עליי ספג פציעה כזאת בשיא הקריירה שלו ומאז הוא לא אותו שחקן. נקווה שהמקרה לא יחזור על עצמו עם לוקאס.
עד שמצאנו למקסי עמדה שהוא נראה בה לא רע, לא מבין למה להזיז אותו משם, בטח ובטח בשביל קארול. למה לגעת בהרכב שעבד? אמנם ספירינג הוא לא לוקאס אבל הוא נותן יתרונות אחרים ותחת דלגליש נראה טוב. ההתקפה נראית סוף סוף כמו שצריך, לא הייתי נוגע בכלל באדם-הנדרסון-מקסי-בלאמי-סוארז במתכונת שהם שיחקו עד כה, אלא אם זה בשביל שלבי במצבים מסוימים. בינתיים, סיפרו במקום לוקאס בשבילי.
אין לי כח לרשום הרכב תאמינו לי. מכה קשה הסיפור הזה. אדיש לספירינג אחורי, לעומת אדם אחורי והנדרסון בתפקיד אדם. כשאני אראה פעם אחת איך זה נראה אני אחווה דעה. אגב, אדם אחורי בסקוטלנד לא נראה משהו, אני נהנתי לראות אותו העונה יוצא גם קדימה עם הכדור כשהוא רואה שטח פנוי, העמדה של לוקאס תגביל אותו מאוד ביציאות האלה. מצד שני אין בכלל ספק שעם הנדרסון במקום לוקאס אנחנו שומרים על רמת איכות גבוהה יותר בקישור מאשר שספירינג נכנס במקומו.
אתה יוצא מנקודת הנחה שהמערך ישאר כפי שהוא. קני הראה כבר שאין לו בעיה לפתוח עם מס' מערכים שונים גם אם הם באים בהפתעה לכולם. יהיה מעניין לראות מי יפתח ואיך נעמוד נגד פולהאם.
בפינת ההומור של היום: בירם כיאל מועמד להחליף את לוקאס. לדיילי מייל זה אגב, לא הגיע. המקור היחיד לידיעה זה האתר/הצהובון Scotsman.com. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
זו ספקולציה בלבד. קני דאלגליש וסטיב קלארק היו במשחק של סלטיק בליגה האירופאית. העיתונאים עשו 1+1 והפריחו שמות באוויר. אחד מהם זה כיאל.
אחרי המשחק שקני וקלארק הלכו לראות אני בטוח שכיאל לא יגיע לליברפול. קי סונג-יונג הרבה יותר טוב ומתאים.
הוא ממש לא הקשר האחורי שאנחנו צריכים, את זה אפילו הוא יודע.. אבל לפחות ישדרו אותנו כל שבוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לדעתי לחשוב על קשר מרכזי עכשיו זה הכי לא לעניין (קי סונג-יונג). אני מחכה שאקווילני ימכר לפי הסעיף בחוזה שלו מה שיביא לנו באיזור ה-10 מיליון יורו, את ג'ו קול שפורח מחדש בליל אפשר למכור ב-5 מיליון יורו, מקסי רודריגז מן הסתם ימכר בסוף העונה ואפשר לקבל עליו 4 מיליון יורו, את סקרטל למרות הכושר הנוכחי אני גם רוצה למכור. קנינו אותו ב-6.5 מיליון פאונד לפי מה שאני זוכר ואני חושב שאם נקבל עליו 10 מיליון יורו זה יהיה מספיק. בנוסף, נראה לי שיהיו לא מעט קבוצות שיתעניינו. גם בפרמיירליג. ואחרון בתור הוא בראד ג'ונס. יוצא לנו בערך 30 מיליון יורו אולי טיפה פחות ואולי טיפה יותר. אם התקציב יהיה 50 מיליון יורו (43 מיליון פאונד), ממש לא בשמיים, אפשר לבנות סוף סוף קבוצה שתלך חזק על כל התארים.
הוא לא עוד קשר מרכזי טיפוסי לאוסף. אדם וקי כ-50/50 והנדרסון/שלבי יותר קדימה זה לדעתי מה שאנחנו צריכים. אל תדאג, יש לו עוד 8 הופעות לערוך עד שלמילאן לא תהיה ברירה אלא לרכוש אותו תמורת כ-6 מ' פאונד.