ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Mellow29 Kopite

אוי ואבוי, בא לי לבכות מתסכול. אני אפילו לא מתאר לעצמי מי יוכל להגיע להחליף את לוקאס עד שיחלים ואז גם להישאר ברוטציה אחריו.
    כוסאמו עם הקארלינג קאפ המחורבן.
    ---------------------------------
    טוב, זה לא שמועות ואין מה לנסות להדחיק את זה. לוקאס בחוץ להמון זמן, לא משנה כרגע כמה חודשים בדיוק.
    ליברפול החזירה את ג'ונג'ו שלבי מההשאלה בבלקפול. ברוך השב, חבל שבנסיבות כאלה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

luis16suarez Luis Suarez
    With all my heart, be strong @LucasLeiva87! We are with you!

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/11
  2. Strawberry Fields Member

איך שקראתי שקני אמר שזאת פציעה בברך הייתה לי תחושה רעה. אין מקום גרוע יותר להיפצע מאשר בברך. לוקאס בעצם גמר את העונה. אנחנו נאלץ להביא קשר אחורי חדש בינואר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

ההרכב שלי לפולהאם:
    ריינה
    אנריקה אגר סקרטל קלי
    אדם הנדרסון שלבי
    סוארז קארול בלאמי

3. Mellow29 Kopite

זה אמנם כולה פולהאם, אבל לעלות עם אדם ושלבי (שחקנים עם יכולת ומשמעת הגנתית נמוכה) נראה לי קצת מסוכן. על שלבי הייתי מוותר כרגע, הוא יספיק לקבל את ההזדמנויות שלו. מקסי, גם אם הוא לא ישחק באגף אלא יותר במרכז (וזה לא שהוא ווינגר כמו דאונינג שנצמד לקו בכל הזדמנות), גם הרבה יותר ממושמע הגנתית משלבי וגם....טוב, משחקים בלונדון, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מאיפה נופל עכשיו כל התיק הזה, להביא קשר אחורי...ואני חשבתי שהבעיות שלנו הן בשליש האחרון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

4. Cup of Tea Liverpool, UK

וואו חתיכת מכה הפציעה של לוקאס עכשיו.
    על אף שכולנו פה אחד היינו מעדיפים שלוקאס לא יפצע וימשיך לפתוח, אולי לפחות יצא מזה גם משהו טוב עם החזרה של שלבי.
    סביר להניח עכשיו שמרכז השדה שלנו יהיה אדם כאחורי (בתפקיד של לוקאס) כי עם הכמות שטח שהוא שורף והחילוצים אני חושב שהוא הכי מתאים כרגע והנדרסון לידו.
    בינואר השחקן הכי טוב שאפשר להביא לכסות על החור הוא חאבי מרטינז מאתלטיק בילבאו, הוא לא יהיה זול ובלונג ראן יש מצב שזה ידפוק את שלבי או אחד מאדם/הנדרסון אפילו אם לוקחים כעובדה את זה שאי אפשר לבנות על ג'רארד יותר. ובכל זאת, זו יכולה להיות רכישה מצויינת.
    אופציות אולי קצת יותר ריאליות הן לסאנה דיארה מריאל שמנוסה וכבר מכיר את הליגה ונשאר לו שנה וחצי לחוזה, או מקסים גונאלון, 22.5, משחק בליון ואפילו כבר כבש באנפילד - אבל קשר אחורי.

5. city Member

אני לא יודע אם האופציות שציינת כל כך ריאליות. אני לא מאמין שנשאר מספיק כסף בקופה אחרי מסע ההוצאות של הקיץ, ותמיד מבחר השחקנים הפנויים בינואר הוא מצומצם ומאוד over-priced.
    האופציה הכי ריאלית זה להביא בהשאלה איזה שחקן שהספיק להתמרמר בחצי הראשון של העונה ואין עליו ביקוש יותר מדי גדול, סטייל אדבאיור לריאל של שנה שעברה.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל מאוד, עצוב לי בשביל לוקאס שנמצא כנראה בכושר הטוב בקריירה שלו. עצוב לי בשבילנו, ספירינג יצטרך למלא את החסר לבינתיים, בינואר זה יהיה בלתי נמנע להביא מישהו לתפקיד.

7. Mellow29 Kopite

אי אפשר לדעת כמה כסף יש בקופה - בסה"כ בקיץ אמנם הוצאנו יותר מטוטנהאם וארסנל אבל משמעותית פחות משלושת הגדולות האחרות (וכמו שצ'לסי נראת אנחנו יכולים להתחרות איתה ביינתים), וכמו כן מיירלש נמכר ביום האחרון ואי אפשר להיות בטוח למה הכסף שלו נועד - האם זה אמור היה לקזז את ההוצאות והצוות ידע על זה מראש, או שמדובר במשהו שהתבשל לקראת סוף החלון והכסף מהמכירה שלו לא היה הכרחי.

מצד שני, אני מסכים שאין לנו סיבה להשקיע באיזה פרוספקט מבטיח לעמדה הזאת. כ"כ קשה לדבר על זה כעובדה קיימת, אבל אם לוקאס יתאושש מהפציעה הקשה ויחזור ליכולת שאיפיינה אותו לאורך השנה האחרונה, אנחנו מסודרים בעמדה הזאת מעל ומעבר. הכסף שיש, אם יש, צריך ללכת לחיזוק נקודות כואבות הרבה יותר (קיצוני ימני, חלוץ).

אני מסכים שבאמת אולי כדאי ללכת על איזשהו ריג'יקט סטייל אדביור ולנסות להסתדר עם זה - מהבחינה הזאת לסאנה דיארה זה רכש טוב מאוד. הוא מכיר את הליגה, לא מקבל הרבה דקות בריאל מדריד ועשוי לרצות לעבור. אני מודה שלא ראיתי אותו יותר מדי פעמים לאחרונה כדי לשפוט עד כמה טוב הוא, ואני גם לא יודע בדיוק מה המעמד שלו בנב' צרפת, אבל אני בטוח שהוא ירצה first team football בחצי העונה שלפני היורו.

8. city Member

דווקא ראיתי את דיארה משחק לא מעט העונה בריאל, ולפחות לפי ההתרשמות שלי, מוריניו מעריך אותו ולא מהסס לשחק איתו בהרכב במשחקים מאוד חשובים (כולל הקלאסיקו). אני לא מספיק מעורה במצב כדי לקבוע באופן חד משמעי, אבל אני לא הייתי "מתכנן עליו". ואם כבר מדברים על ריאל, דווקא נראה לי שגראנרו מתייבש שם על הספסל. ואולי אני לא מעודכן, אבל איפה פרננדו גאגו?

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברומא

10. Strawberry Fields Member

ההחתמה הראשונה של ינואר... חואן אגודלו, חלוץ אמריקאי ממוצא קולומביאני בן 19 מניו-יורק רד בול.
    יש לו העונה 6 שערים ב-27 הופעות בקבוצה הבוגרת. כנראה החתמה למילואים.

11. oranfu Member

הוא לא חתם,הוא בא להתאמן עם הקבוצה.זה לא אומר עדיין כלום.
    סיטי בחצי גמר,משחק ראשון בחוץ.כמה מפתיע..

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שחקן מעניין, ראיתי אותו כמה פעמים והוא נראה לי עדיין רחוק מאוד מלהיות שחקן בשל\שלם\תיאור אחר, אבל הוא נראה טוב פיזית ויש גם יכולת טובה עם הכדור.

13. StevieG Member

אם כבר אנחנו בחצי הגמר, אז אני מעדיף לקבל את סיטי בשני משחקים ולא במשחק אחד, במיוחד כשהמשחק השני בבית.

14. golding מנהלים

חבל מאוד על לוקאס, על אף שאני אוהד צ'לסי אני מאחל לו החלמה מהירה. הוא שחקן שקיבל כל כך הרבה ביקורות בעונות הראשונות שלו ובשנתיים האחרונות הוא מוכיח לכולם שהוא כדורגלן מצויין ששולט במרכז השדה בצורה יוצאת מן הכלל.

שוב, החלמה מהירה.

15. Mellow29 Kopite

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...s-injury-update
    המועדון מאשר כי לוקאס נפגע ברצועה הצולבת הקדמית בברך שמאל ויעבור ניתוח שישאיר אותו בחוץ עד סוף העונה.
    פציעה קשה שבד"כ רודפת אחרי השחקנים עד סוף הקריירה...