ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. StevieG Member

קרייג בלאמי הבקיע הערב לזכות וויילס בניצחון 4-1 שלהם על נורווגיה.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. Mellow29 Kopite

מרטין קלי כבש בפעם השנייה בתוך שלושה ימים בהפסד של הנב' עד גיל 21 לבלגיה (2:1). הנדרסון בישל לו בכדור חופשי את השער, וזה כמדומני גם בישול שני שלו בשני משחקי הידידות.

היום סוארז אמור לפתוח במש' הידידות של אורוגוואי באיטליה.

סבא של ג'ונג'ו נולד בסקוטלנד ולכן יש לו אפשרות לייצג את נב' סקוטלנד. הסקוטים נחושים לא לפספס אותו אחרי שגילו שגם לקואטס היו שורשים סקוטיים (אבל רק אחרי שכבר הופיע בנב' אורוגוואי).
    http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...o-but-no-coates

4. Cup of Tea Liverpool, UK

אם מישהו ימצא לינק לשער של קלי נגד בלגיה, אני אשמח לראות.

5. Ice Cream חסה

מה הוא איבד שם?

6. Mellow29 Kopite

מה זאת אומרת? כמו עשרות מקרים לפניו, יש לכדורגלן בחירה לשחק בין שתי נבחרות - הנב' של המדינה שבה הוא נולד או נב' שהוא זכאי לשחק בה מתוקף אזרחות/שורשים שיש לו שם. הוא יכול לוותר על ההצעה הסקוטית, אבל באנגליה התחרות על ההרכב תהיה גדולה יותר בשבילו. אין פה נכון או לא נכון, שכל אחד יבחר מה מתאים לו.

7. ARSI Member

מצד שני בסקוטלנד הוא ישחק בנבחרת ברמה של קריית מלאכי שלא מגיעה לשום דבר כבר 14 שנה כמעט ובאנגליה יש אומנם לוזריות עצומה, אבל לפחות היא מעפילה דרך קבע לטורנירים הגדולים.

8. Mellow29 Kopite

כן, אבל בסקוטלנד הוא יכול להתחיל לשחק, בגדול, כבר עכשיו. באנגליה הוא יכול לחכות לזימון עד גיל 24-25 במקרה הטוב, ולך תדע מי יגיע במקום קאפלו והאם הוא יחזיק משלבי או לא.
    ולמרות שאין לי רשימה אני מתאר לעצמי שזה לא תקדימי והמון שחקנים בריטיים עמדו כבר בדילמה הזאת. אני משער שלפחות חלקם לקחו החלטה לא נכונה בדיעבד.

9. ARSI Member

עם סקוטלנד הוא לא יגיע לכלום, תשאל את גיגס המנוול הבוגדני

10. skyday20 Member

11. מזגן Member

לפי הנתונים שלו הוא נראה לי בלם קלאסי. זה רק אני או שבליבפול הוא משחק מגן ימני?

12. Mellow29 Kopite

תודה רבה על הלינק!

עם סקוטלנד הוא כנראה לא יגיע לכלום, הבעיה היא שגם עם אנגליה לא בטוח שהוא יגיע למשהו - ויותר מכך, לא בטוח שהוא יגיע לשחק בנבחרת בכלל. חלק מהאנשים היו מעדיפים להיות חברים קבועים בסגל של נבחרת נחותה יותר, מאשר לקוות לזימון שאולי לא יגיע לנבחרת טובה.

וכן, דניס, בבוגרים הוא שיחק רק כמגן ימני. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

13. StevieG Member

וגם כמגן ימני הוא תותח. אז מה זה באמת משנה?

14. Ori8 Member

StevieG
    כי אין לנו בלמים שטובים בכדו-רגל, לכן זה משנה.

Mellow29
    אני חושב שהלכת מאוד רחוק לגבי שלבי, הילד מפוצץ בכישרון, ובנתיים כל הזדמנות שזורקים לו הוא לוקח בשתי ידיים. אפשר לחשוב שאנגליה מפוצצת בקשרים מרכזיים מוכשרים.
    אין לו שום סיבה לחשוב שהוא לא יוכל להשתלב בעתיד בנבחרת הבוגרת, להפך, הוא עוד יהפוך לכוכב שם. אין לי ספק.

נערך לאחרונה ב: ‏15/11/11
  15. Mellow29 Kopite

בכל אחת מההודעות שלי סייגתי את מה שאני אומר בדרך זו או אחרת (אולי חוץ מבשנייה), איך הבנת מזה שאמרתי שאין לו סיכוי להגיע לשחק בנבחרת?

אני כן חושב שהוא יוכל להשתלב בנבחרת פה ושם אבל זה תלוי בהתקדמות שלו בעתיד וקשה לחזות את זה עדיין. בתור קשרים מרכזיים גם בגיל שלו גם לקלברלי, גם לווילשר וגם להנדרסון יש יתרון עליו. אולי בבלקפול הוא יצליח בעמדת הקשר התקפי (מאחורי החלוץ) ויצליח לפרוח שם. בכל אופן, לא כל אחד מוכן לקחת את הסיכון ולחכות לזימון לנב' אנגליה שאולי לא יגיע. מזל שאני לא בריטי ולא אכפת לי באיזו נבחרת הוא ישחק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx