ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מה להוסיף שלא אמרתי כבר בנושא, נראה במאי האם זה תרם לסיים במקום ה-4, אם תרם זה היה שווה. אני עדיין לא משוכנע ב100% שלא נביא קשר תוקף נוסף.

2. Ian Wright Member

Strawberry Fields,

אני כבר מחכה לסטטיסטיקה שתוכיח שדאונינג הוא הקיצוני הטוב בעולם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

3. Mellow29 Kopite

ההבדל הכספי הוא לא קיים ואולי אז אפילו 60 מיליון פאונד היו שווים יותר ממה שהיום שווים 75 מיליון, אין לי מושג וכוח להתעסק בזה אבל אני די בטוח שאם תבדוק כל מיני מדדים ואינפלציה תגלה שמדובר בערך באותו סכום. צריך גם לציין שהרכישה של קארול באה עם תג מחיר מוגזם בעיקר כי טורס נמכר בתג מחיר מוגזם גם כן והעובדה שזה התרחש ב-31 בינואר בטח עזרה להקפיץ עוד איזה 5-10 מיליון פאונד. ביום נורמלי הוא בטח גם היה נמכר ב-20 מיליון פאונד בערך.

אבל כן, השוק מטורף, פוטנציאלים אנגליים עולים המון כסף, אבל מצד שני די משמח אותי לראות בעלים שהוציאו כבר על רכישות כ-100 מיליון פאונד בשתי חלונות, והיד עוד נטויה. פעם לא היה לנו את הלוקסוס הזה, ועיסקאות היו נופלות בגלל שחסר 3-4 מיליון פאונד.
    אם אפשר להרשות לעצמנו פוטנציאלים אנגליים במחירים גבוהים אז אני שמח. אם אין תארים במילא, לפחות שתהיה זהות בריטית....http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. StevieG Member

או שפאביו אאורליו ייתן לו את החולצה שלו. הוא היה 6 בוילה. אף אחד עדיין לא דיבר על עוד עניין - הורסטיליות שלו. יכול לשחק בצד ימין, שמאל ובמרכז, ובהצלחה רבה. דאונינג העונה גם נתן עונה מצויינת, ואנשים נוטים לשכוח את זה. הוא עשה התקדמות גדולה מאז שעבר ממידלסבורו לאסטון וילה.

איאן רייט, באינפלציה של היום - ריו פרדיננד עלה ליונייטד 53 מיליון פאונד. לא היה שווה את זה? תשאל את אוהדי יונייטד. תכלס, אתה היית מת שהקבוצה שלך תשים היום 20 מיליון על שחקן, לא כל שכן 70 מיליון על שלושה שחקנים אנגלים.

וילה מאשרת שהוא הגיש בקשת העברה, למי שזה משנה משהו. http://www.avfc.co.uk/page/NewsDetail/0,1...2392227,00.html

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/11
  5. Ian Wright Member

אתה צודק, אבל לא על סטיוארט דאונינג או ג'ורדן הנדרסון עם כל הכבוד לשניהם.

6. Roy_Keane Member

ריו פרדיננד כבר בלידס היה אדיר והגיע לחצי גמר האלופות וזייני הכבשים שילמו עליו 19 מיליון פאונד,אז תג המחיר שלו היה בהתאם מה רצית שהם יצאו בהפסד? ועוד עם החובות שלהם בזמנו?,ובכל זאת מדובר באחד בלמי העשור בכדורגל האירופי,שחקנים כמו לסקוט ופפה היום עלו 25 מיליון פאונד...,קאריק? היה ענק בטוטנהאם וגם בווסטהאם,הארגריבס היה אחד הקשרים הטובים ביבשת כשהגיע.
    הנדרסון,קארול,וכמובן סטיוארט דאונינג הם כלום ושום דבר לעומת הארגריבס פרדיננד וקאריק.

ואם אתה תתחיל לקשקש על אשלי יאנג,מדובר בווינגר האנגלי הטוב ביותר והמגוון (כן כן המגוון ) ביותר שיש,אולי יחד עם אדם ג'ונסון שגם ככה נרקב אצל מאנצ'יני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/7/11
  7. StevieG Member

קצת הבנת הנקרא. לא אמרתי שהתג מחיר לא הצדיק את הרכישה. אמרתי שצריך להתאזר בסבלנות ולא לשפוט אותם על סמך הסכומים שקנו אותם. צר לי שאתה בוחר להאשים אותי בדברים שאין לי קשר אליהם.

איאן רייט,

אלה שחקנים שהמנג'ר רצה, וקיבל אותם. כנ"ל לגבי אדם. הם גם שחקנים מוכחים בפרמייר ליג. אני יודע שאתם מתים לקצת דם אנגלי בקבוצה שלכם, או לפחות שחקנים שכבר רגילים למשחק האנגלי. בזמן שאתם מתמהמהים, יש קבוצות שעובדות. אתה יכול לדבר עד מחר על התג מחיר, אבל אני שמח לראות שהקבוצה שלי משקיעה הרבה כסף בחיזוק.

8. Strawberry Fields Member

רוי קין, את הענבים החמוצים שלך תאכל לבד. אף אחד לא מעוניין בהם.

אתה כנראה לא מבין את המשמעות של אינפלציה. אתה מוזמן לחפש ולקרוא בעצמך.
    בשוק של היום פרדיננד, קאריק והארגריבס היו עולים למנ' יונייטד 105 מ' פאונד. 35 מ' פחות מהשלישיה שלנו.
    http://tomkinstimes.com/2010/02/tpi%C2%A9-...r-league-deals/

9. Ian Wright Member

בגדול אתה צודק. צודק מאוד למען האמת, אבל אין יותר מדי אנגלים בשוק שבאמת הייתי רוצה לראות אצלנו בקבוצה. האנגלים היחידים שהייתי שמח לראות אותם אצלנו הם סקוט פארקר וגארי קייהיל, ועם זאת לגבי שניהם אני מאוד סקפטי, כל אחד מסיבות שונות. בנוסף לכך, את כריס סמולינג רציתי לראות אצלנו בקבוצה בזמנו, את פיל ג'ונס הייתי שמח לראות מגיע לקבוצה שלנו(למרות שגם עליו המחיר ששולם לא מוצדק) וכן הלאה, וכן הלאה...

אתה מבין שב-75 מיליון פאונד ארסנל יכולים לעשות רכש מפלצתי(או כל קבוצה אחרת)? רק ימים יגידו מי טעה ומי צדק בינינו.

10. StevieG Member

אם הייתם מוציאים 100 מיליון פאונד בחצי שנה, אני בטוח שלא היו לכם את הבעיות שיש לכם כרגע.

אתם צריכים להבין כמה דברים: א. אנחנו לא בליגת האלופות, ככה שקשה לנו למשוך שחקנים עם שם עצום. ב. בסופו של דבר, כל השחקנים שנרכשו הם לפי בחירתו של המנג'ר. אלו השחקנים שהמנג'ר רוצה, ואלה השחקנים שהוא מקבל. ג. אני מנחש שהמנג'ר לא בוחר את השחקנים שהוא רוצה לפי השם שלהם(אהמ, אגוארו, אהמ), אלא איזה משבצת הם ימלאו. הוא בונה קבוצה. קבוצה שבסופו של דבר תוכל להיות מאוד ורסטילית במשחק שלה. לכן קנינו שחקן כמו הנדרסון שהוא גם קרוסר נהדר, גם אמור להשתלב מעולה בשיטת הפאס אנד מוב, וגם צעיר מאוד. לכן קנינו את אדם שהוא אמן במצבים נייחים וגם יכולות המסירה לעומק שלו הן מעולות. הוא גם מהווה איום מרחוק. לכן הבאנו את קארול שייתן לנו איום אווירי, ואת סוארז שייתן לנו וירטואזיות על הקרקע. ולכן הבאנו גם את דאונינג, שיוכל לספק קרוסים לקארול, ושסוף סוף יהיה לנו שחקן אגף אמיתי. אנחנו מתקדמים בשלבים. אני מאמין שאם נצליח העונה, נוכל להביא רכש עוד יותר מרשים בקיץ הבא, במידה ונגיע לליגת האלופות. ד. אנחנו לא משחקים באירופה העונה, ולכן חשוב לשים את יהבנו על הליגה, ואם נביא שחקנים שכבר מורגלים לליגה האנגלית, ההשתלבות שלהם בקבוצה תהיה מהירה יותר ונוכל להכנס לקצב מהר יותר.

זהו לפחות הראציונל שלי לכל הרכישות האלה, שאתה לא חושב שהם יתאימו לארסנל, ואתה יודע מה? יכול מאוד להיות שאתה צודק. לא כל השחקנים האלה יתאימו לכל סגנון משחק, אבל הנקודה היא שהמנג'ר שלנו, הוד מעלתו קני דאלגליש, בוחר את השחקנים לפי הסגנון שהוא רוצה להנחיל וזה דבר חשוב. ראית מה קרה לצ'לסי כשהם הביאו חלוץ ב50 מיליון שלא התאים למערך שלהם. זה לקח שכולם צריכים ללמוד.

11. Ian Wright Member

זה לא שייך לסגנון משחק כזה או אחר. שאני רואה את הסכומים שבזבזו אצלכם בתקופה האחרונה אני מצפה לראות שחקנים מוכחים ברמה הגבוהה ביותר, כאלה שיגיעו לקבוצה, ומהרגע הראשון יהיו מסוגלים לשדרג אותה. בדיוק כמו שעשה לואיס סוארז כאשר הגיע אליכם בינואר האחרון.

לא ברור לי מה הייתה הדחיפות המוזרה הזאת לדם בריטי. היו לכם מספיק כאלה גם כך בקבוצה וצפויים להיות לכם עוד כאלה גם בעתיד. אם כבר להחתים שחקן אנגלי, אז גארי קייהיל לטעמי היה ההעברה הנכונה ביותר מבחינתכם, למרות שאי אפשר עוד לפסול אותו עד שהוא לא יחתום בקבוצה אחרת. מבחינה מקצועית, החתמה שלו הייתי מבין, כי הוא בדיוק מסוג הבלם שחסר לכם בקבוצה. גם את ההחתמה של דאונינג אני מבין, מבחינת העמדה שהוא משחק בה לפחות, אבל למה לשלם על שחקן ברמה כזאת, סכום כזה? אני לא אומר שהוא שחקן גרוע, כי הוא לא, אבל אני נוטה להאמין שהיה אפשר להחתים שחקן בעמדה הזאת ברמה גבוהה יותר מחוץ לאי הבריטי.

ואולי פה הבעיה? אולי בגלל שמדובר בקני דאלגליש אתם פוחדים לבקר את המהלכים שלו? מעניין אותי מה היה קורה אם זה היה רפא בניטז.

תעזוב את פרננדו טורס כבר בשקט. תחכה לפחות לעונה הבאה בשביל לקטול אותו. זה עוד מוקדם מדי.

12. skyday20 Member

סטיוארט דאונינג הוא טוב. מעל הרמה הממוצעת בפריימיר ליג, בליברפול הוא רק ישתפר, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    הוא עדיין ישאר שחקן פריימיר ליג סולידי.
    לא איזה סטאר אבל עדיין תרגישו את התרומה שלו לקבוצה.
    המחיר באמת לא נורמאלי זה צריך להיות 10 מיליון. לארג' עם הווילה. XD
    ליברפול הרוויחו מהחלפת הבעלים שרוצים לעשות שינוי מהיר, ומוכנים לשאת במחירים האסטרונומים.
    עכשיו רק חסר עוד איזה מגן מהיר, וליברפול בדרך הנכונה, אחרי הבלאגן של השנים האחרונות.
    http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01342/Stewart_Downing_13_1342368a.Xxx

13. StevieG Member

סטיוארט דאונינג, אנדי קארול, צ'ארלי אדם, ג'ורדן הנדרסון. אני חושב שכל אחד מהם הוכיח שהוא מסוגל לתת תפוקה נהדרת בפרמייר ליג. למעשה, קרוב לוודאי שכל אחד מהם היה בין הטובים בקבוצה שלו לפני שהגיע לליברפול, אם לא הטוב ביותר בקבוצה שלו. לגבי קייהיל, יכול להיות שהוא יתאים. צריך מישהו שיחליף את קירגיאקוס בדחיפות(אני לא אשכח את תצוגת הבלהות שלו נגד ווסט ברום, ולא משנה כמה משחקים טובים הוא נתן לנו העונה). הוא לא מתאים יותר. צריך בלם וגארי קייהיל בכייף להגיע. אני לא אתנגד. בלם גבוה שנוח עם הכדור ובעל משחק ראש טוב... אבל יכול להיות שהתחרות עליו קשה מדי עבורינו. בכל זאת, אנחנו לא משחקים בליגת האלופות.

14. Strawberry Fields Member

לא מסכים אבל אני אזרום.
    איזה שחקן מוכח ברמה הגבוהה ביותר אתה מביא לקישור של ליברפול ב-16 מ' פאונד או פחות במקום הנדרסון?
    איזה ווינגר שמאלי מוכח ברמה הגבוהה ביותר אתה מביא לליברפול ב 18-20 מ' פאונד או פחות במקום דאונינג?

נמאס לי לשמוע על קייהיל כאילו הוא הדבר הכי טוב מאז הלחם הפרוס! בלם בינוני שמקבל הייפ מטורף בגלל שהוא מסוגל להבקיע שערים ובגלל ששיחק עבור הנבחרת. הלוואי ותחתימו אותו.

לא פוחד לבקר אף אחד ואני לא זיקית.
    לפני שלוש שנים כשבניטז התלבט בין לשלם 8 מ' פאונד על ריירה או 16 מ' פאונד על דאונינג אמרתי שזאת תהיה טעות לבחור בריירה על פני דאונינג.
    עכשיו לא רק שהפסדנו כ-8 מ' פאונד בהפרשים של סכומי העברות אלא גם קיבלנו את דאונינג מבוגר יותר ב-3 שנים.
    החלטות מהסוג הזה, של מה יותר זול ו/או מה יותר נוצץ, הן הסיבות למה אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדעות שלי בנושא ידועות, אין טעם למחזר דברים או להתלונן, מה שנעשה נעשה. ברגע שהוא חותם אפשר רק לאחל לו בהצלחה, אני עדיין אחזיק באיזהשהיא תקווה קטנה שעוד לא סיימנו עם רכש להתקפה.

TonyEvansTimes Tony Evans
    LFC fans should now relax. It'll all be about shipping out now. Then, maybe, there might be money for some late August action. Maybe

אם זה נכון (למרות שאני חושב שהוא שכח מגן שמאלי), זה יהיה קיץ סופר מאכזב. אבל נחכה ונראה, אוואנס טעה לא מעט במשך הקיץ הזה.