ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

כבר ניצחנו את ארסנל, אברטון וסטוק בחוץ. לא רע בכלל בהתחשב בזה שאנחנו עוד לא בנובמבר.
    גם בליגה היינו צריכים לנצח בבריטניה סטדיום, אבל על כמעט לא מקבלים נקודות.
    מקווה שסוארז יהיה כשיר, הוא בסך הכל קיבל מכה יבשה זה לא איזה משהו בשריר או גיד חס וחלילה.
    לדעתי מקסימום זריקה נגד כאבים ויאללה לשחק, ההחלטה תתקבל לפני השריקה בהות'ורנס.

2. StevieG Member

למי שלא ראה: אנא הצביעו למשחק שלנו נגד סוואנזי. תודה.

http://www.sport2.co.il/

3. Mellow29 Kopite

עשינו פה חתיכת קאמבק מטורף. כשאוהד ארסנל פה בפורום פרסם את זה היה לנו משהו כמו 15% וארסנל וצ'לסי הובילו עלינו בכ-20-30 אחוזים. למרות שבסוף יש לי הרגשה שפשוט ישימו את המנצחת בסקר כמשחק ראשי ויעשו שידור משולב עם המשחק השני, עדיין חשוב לזכות בסקר הזה.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי תורידו את זה... שכחתם שזה פורום עם אוהדי ארסנל וצ'לסי?

5. מזגן Member

חחחח זה יצא מכלל שליטה. אנשים מצביעים בראבק כאילו זה קובע את האליפות או משהו. אני אישית הצבעתי איזה 10 פעמים מהמחשבים שלי בעבודה חחח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx בהצלחה לכולם אבל נראה ששום מאמץ לא עוזר וליברפול תיקח את זה

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריינה (קפטן!)
    אנריקה אגר סקרטל ג'ונסון
    דאונינג אדם לוקאס הנדרסון
    סוארז קארול

דוני, קואטס, פלאנגן, ספירינג, מקסי, בלאמי, קויט.

כמובן שבאלמי עדיין לא בהרכב לא משנה מה הוא עושה. קלי מחוץ לסגל ללא סיבה נראית לעין (אלא אם הוא פצוע).

מאוד מאוכזב, כרגיל, מבחירת השחקנים של קני. נקווה שננצח למרות זאת.

7. Mellow29 Kopite

את מנת דפיקות הלב המואצות היומית קיבלתי בחצי שעה האחרונה כשהטוויטר התפוצץ משמועות לפיהן ג'רארד לא בסגל ל-WBA עקב פציעה בברך שתשבית אותו עד הכריסמס. האישור הסופי הגיע, ג'רארד לא בסגל אבל הפציעה היא קלה והוא צפוי לחזור בקרוב. מקום הפציעה הוא בברך, לפחות זאת לא המפשעה.

Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Adam, Lucas, Henderson, Downing, Carroll, Suarez.

Subs: Doni, Maxi, Coates, Kuyt, Spearing, Flanagan, Bellamy. #LFC

ריינה קפטן אם אני מבין נכון.

The last time the Reds were without both Gerrard and Carragher was also in the Black Country - on January 22nd when they won 3-0 at Wolves

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/11
  8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה משחק טוב וסולידי שלנו, כאשר שוב יש תחושה כאילו יכולנו יותר אם רק השחקנים הנכונים היו על המגרש. דאונינג במשחק גרוע (ולא, אני לא מתרשם מהקורה בסוף) כשבאלמי מחכה 82 דקות על הספסל וב10 דקות עושה יותר ממה שהאנגלי עשה בכל המשחק - וזה הכל הרי ברור מראש. לקראת הסוף לוקאס היה נראה קצת עייף, אז למה לא לתת לספירו קצת דקות? מישהו צריך לספר לקני שחילופים לא עולים כסף...

ריינה 6 - סולידי, לא הייתה לו הרבה עבודה.
    ג'ונסון 5.5 - לא רע, אבל היה קצת רעוע ולא מספיק תרם בהתקפה.
    סקרטל 6 - משחק טוב שלו, מדהים איך כל מי שמשחק ליד אגר פשוט נראה טוב יותר...
    אגר 7 - גדול.
    אנריקה 7 - איזה מגן מצוין... כיף לראות.
    לוקאס 5.5 - לא מתאים למשחקים כאלה, היה סביר אבל אתה מנסה לדמיין מה אם היה לנו קשר אחורי שיודע גם לתקוף קצת ומבין כמה לוקאס מוגבל, על אף השיפור הגדול שהוא עשה.
    אדם 6.5 - משחק טוב מאוד, היה מאוד מעורב בהנעת הכדור וזה היה ניכר בצורת המשחק.
    הנדרסון 5.5 - בסדר גמור, לא יותר.
    דאונינג 4.5 - משחק פשוט גרוע שלו... ממשיך את הרצף.
    סוארז 6.5 - כל כך מסוכן, והיה אפשר לראות את הפוטנציאל בציוות שלו עם קארול. אחלה משחק.
    קארול 6.5 - אולי המשחק הכי טוב שלו אצלנו, מעורב בהנעת הכדור, לוקח כדורים בגובה, כובש, ובעצם עושה כל מה שמצפים ממנו. כמו שכתבתי, הוא וסוארז נראו טוב היום ביחד, רק צריך המשכיות ושקני לא יחליט שוב לספסל אותו אחרי שהוא כובש.

בלאמי - איך הוא לא פותח בהרכב...

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני נהנה הרבה יותר מההגנה שלנו כשאין קאררגר, בפעם ב שזה קורה, יש קודם כל נסיון לצאת עם הכדור קדימה בדריבל או במסירה קצרה ולא סתם להעיף. מקווה שהצמד הזה ימשיך גם במשחקים הבאים למרות שאני לא מעריך את סקרטל.

10. מזגן Member

אני עוקב אחרי הקבוצה. ואולי אני מגזים אבל אנריקה נראה כמו אחלה קנייה. איזה פספוס שלנו חבל שלא נלחמנו יותר. וראיתי גם שקארול הבקיע!

פתחתם 442?

11. Mellow29 Kopite

כן, 442 עם הנדרסון בימין ודאונינג בשמאל. הראשון, שפיתח הרגל מגונה להיעלם לגמרי מהמשחק ברגע שהוא פותח כקשר ימני (ואפשר להבין אותו), לשם שינוי הורגש לטובה במשחק.

אנריקה - אחלה קנייה זה אנדרסטייטמנט אדיר בעייני. אחרי סוארז, לדעתי זה הרכש הכי טוב שלנו בשנה(ים) האחרונה(ות). 5.5 מיליון פאונד עבור מי שבעוד שנה, אם לא עכשיו, יכול להיות המגן השמאלי הכי טוב בפרמייר-ליג. בהגנה הוא טוב מאוד, שקט ונוח מאוד עם הכדור, בהתקפה הוא גם מצוין ואם הווינגר שאיתו באגף היה קצת יותר יעיל מדאונינג (שעדיין מחפש את הבישול/השער הראשון שלו) הוא יכל לעשות אפילו יותר.
    :aaa8:

12. Ian Wright Member

אם מסתכלים על סכום ההעברה שלו, הגיל שלו והתפוקה המיידית שלו - חוזה אנריקה הוא ההחתמה הכי טובה שנעשתה הקיץ בפרמיירליג.

13. Strawberry Fields Member

לא יודע אם הכי טובה אבל בהחלט נמצאת גבוה ברשימת ה-value for money אצלי.

ג'רביניו (ארסנל - 11 מ' פאונד)
    בראד פרידל וסקוט פארקר (טוטנהאם - 5 מ' פאונד)
    צ'ארלי אדם וחוזה אנריקה (ליברפול - 14 מ' פאונד)
    בילי ג'ונס ושיין לונג (ווסט ברום - 6 מ' פאונד)
    יוהאן קאבאי, דמבה בה ודוידה סאנטון (ניוקאסל - 9.3 מ' פאונד)
    שון רייט-פיליפס וג'ואי בארטון (ק.פ.ר - SWP סכום חסוי, בארטון חופשי)
    אליוט בנט, ברדלי ג'ונסון ואנת'וני פילקינגטון (נוריץ' - 2.7 מ' פאונד)
    מישל וורם ודני גרהאם (סוואנסי - 5 מ' פאונד)

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מזמן עשינו פה 'פרוייקט' שבו כל אחד רשם את ה-11 הטובים ביותר שיצא לו לראות מהקבוצה שלו. רשמתי את ריסה כמגן השמאלי הכי פחות גרוע שיצא לי לראות אצלנו, אני חושב שאנריקה בדרך הבטוחה להיכנס לנבחרת הזאת.

די מדהים מבחינתי שיש לנו כבר 3 נצחונות חוץ העונה בליגה, בכל כך הרבה עונות זה היה העקב אכילס שלנו ולפעמים לקחו לנו חודשים עד שמצאנו את ניצחון החוץ ה-3. זה כנראה המחמאה הגדולה ביותר שאפשר לתת לדלגליש בעונתו המלאה הראשונה אצלנו בקדנציה השנייה, כנראה שהמנטליות במשחקי החוץ השתפרה משמעותית, משהו שלא האמנתי שיקרה. כמובן שהמאזן הביתי מאכזב והוא כתוצאה ישירה מכך שאין לנו פינישרים מחוננים בקבוצה, דבר שהיה צריך לשים עליו דגש בבחירת הרכש המאסיבי שנעשה ב10 החודשים האחרונים.

Strawberry Fields
    מה קשור סאנטון שעדיין בקושי שיחק? לך תדע איזה רמה הוא יראה כשיגיע הצ'אנס שלו.
    מסכים לגבי קאבאיי, וורם ופארקר. הם יחד עם אנריקה כנראה הרשימה שלי לרכישות הטובות ביותר שנעשו הקיץ בסכום עם 7 ספרות.

נערך לאחרונה ב: ‏30/10/11
  15. Mellow29 Kopite

http://s1-01.twitpicproxy.com/photos/large/437460665.Xxx

כואב לראות את זה. אני מקווה שזה לא גרוע כמו שזה נראה.