לוקאס מורחק, 5 צהובים. צריך להתפלל שנבקיע היום יותר מנוריץ', כי אנחנו סופגים פה בוודאות מלאה. גם סקרטל-קראגר, גם הרכב ללא קשר אחורי... גרויסה ברוך.
עם ג'רארד ואדם נסתדר. אני מאמין שבלאמי יהיה על שמאל, דאונינג בימין וקאוט בחוד עם סוארז. אנחנו נהיה חייבים לנצל את ההזדמנויות שנגיע אליהן. יש לנו נטייה להסתבכויות במשחקים כאלה. להבקיע איזה 3 במחצית ולגמור את המשחק.
נוריץ משחקים יפה ויודעים לאיים אבל אתם עדין במשחק ביתי מול קבוצה הרבה יותר חלשה ומרכז קישור שיודע גם להגן אם צריך, לא מבין את מקור הפחד.
כשיהיה חלוץ בקבוצה הזאת נדבר על לכבוש 3 במחצית ולגמור את המשחק. אולי מבלאמי תבוא הישועה, אבל אני בספק. גם היום אנחנו נתקשה לכבוש, ולגבי ההגנה אין עוררין בכלל - אנחנו נספוג. אם ננצח זה יהיה עוד נצחון דחוק. לגבי ההתקפה אין הרבה מה לעשות, לגבי ההגנה אני לא מבין למה אגר לא פותח.
לואיס סוארז לא נח לרגע בגלל הקופה האמריקה וגם מכך שקני פותח איתו בהרכב בהמון משחקים. נראה לי כדי למנוע פציעה, הוא יצטרך לרדת לספסל למשחק או 2. ואז גם קארול יקבל הזדמנות, כמה משחקים להתחיל בהרכב. זה יהיה הצ'אנס שלו להראות שהוא מתאים לשחק בהרכב. בדקות הקצרות היום, הוא הראה שהוא שחקן מסוכן ליריבה, ויכול ליצור הרבה מצבי כיבוש עבור ליברפול. הוא יכול לשנות משהוא במשחק ההתקפה של ליברפול, קצת יותר לחפש את החברים שלו ברחבה, בגלל שסוארז בדרך כלל, לא מחפש שחקן בנמצא בעמדה יותר טובה ממנו. סוארז היה צריך לראות את סטיבי, מגיע לקו החמש ולמסור לו היום מול נוריץ. שני האסים של ליברפול. לדעתי הם צריכים להיות בהרכב, הקבוצה תהיה הרבה יותר מסוכנת. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/09/14/article-2037265-0DD1E5F300000578-456_468x350.Xxx
פשוט להתאכזב מדלגליש. גם לראות ניהול משחק בזיוני וגם לראות שאין שום הפתעות וכל מה שאמרנו בקיץ על הרכש מתממש. 110 מיליון ליס"ט יצאו על רכש ועדיין אין: בלם-קראגר עולה לכדור עם החלוץ שלהם (ועוד עם תגבורת מג'ונסון שגם הוא מחדל בפני עצמו) ומפסיד בענק. כמובן שגם היציאה המוזרה של ריינה לא תרמה. העיקר שקואטס קיבל דקות מול ריינג'רס. אין קשר התקפי-דאונינג חלש, צפוי, לא מדויק. היינו צריכים בקישור ההתקפי שחקן משנה משחק לימים כמו היום שבהם לא הולך לסוארז ודאונינג בחיים לא יוכל להיות כזה כי הוא פשוט לא שייך לרמה הזאת. גם ג'ררארד חוץ משני כדורים מסוכנים בתוספת הזמן היה רחוק מלתת תרומה להתקפה שלנו היום מה שרק מדגיש עוד יותר את הצורך בשחקן חדש לשם. אין חלוץ-קארול חסר ביטחון, לא מצליח להוריד מעצמו את הלחץ והציפיות, לא משתלב טוב במשחק שלנו ומעל הכל פשוט לא מספק את השערים. ואחרי היום כשאפשר להכריז רשמית שסוארז הוא לא פינישר ברמה מספיק גבוהה המחסור שלנו בסקורר רק הולך ונהיה חמור יותר ועולה לנו בנקודות.
פלא שקארול חסר בטחון? עד שהוא כובש (ועוד שער משמעותי) קני מייבש אותו 170 דקות על הספסל. אחרי זה אנחנו תופסים את הראש כשהוא מחמיץ במילימטר את הקורה... אפשר להאשים אותו? מקרה רובי קין ALL OVER AGAIN.
שיתייבש. אז כבש, אז מה? שכחת שהוא נראה זוועה במשחק הזה באופן כללי? מילא אם היה נותן משחק טוב, במצבו זה חשוב הרבה יותר מלכבוש. הוא נתן משחק טוב נגד וולבס בלי לכבוש והמשיך לקבל את הקרדיט נגד אברטון. הפינישר הכי טבעי שלנו? גם אם זה נכון (ואם כך אז מצבנו רע מאוד), הוא בקושי מגיע למצבי כיבוש וזאת לא אשמתו של אף אחד מלבדו. קארול לא נראה טוב ופוגע במשחק של הקבוצה, אי אפשר כשהוא משחק להתלונן על כך וכשהוא לא משחק גם להתלונן. וגם אתה התלוננת מוקדם יותר העונה שהוא שיחק למרות שהיה רע.
עזבו אני אפילו לא מחפש אשמים עם קארול... שורה תחתונה כשטורס עזב היינו צריכים סקורר שידחוף כדורים לשער מהמצבים שסוארז והחבר'ה יוצרים וזה לא הגיע וגם לא עושה רושם שזה יגיע מתישהו. עכשיו כשאיבדנו 12 נק' מתוך 27 אפשריות וטוטנהאם עם שני משחקים חסרים אני לא בטוח שיש לנו את האפשרות לתת לקארול הופעות בכוח כדי שישפר את הביטחון שלו. אם כבר הזכרת את רובי קין. הנבואה אמנם ניתנה לשוטים אבל הקריירה של קארול אצלנו הולכת בכיוון הזה בדיוק לטעמי ובינואר הייתי שופך סכום גדול על חלוץ שאחרי מחשבה עמוקה נגיע למסקנה שהוא מה שאנחנו צריכים לחוד, בניגוד גמור לכל הפארסה שקרתה עם קארול בינואר האחרון.
מה שמצחיק זה שהשחקן שנתן את הפיניש הכי טוב לעונה הקודמת, נשכח כלא היה. באיזה שחקנים התברכנו שמקסי רודריגז לא רואה דקת מגרש? דלגליש עשה טעויות קשות מדי בקיץ וזה ניהיה חד יותר וברור יותר ממחזור למחזור. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי את ליברפול נטולת כישרון בצורה כל כך בולטת ומביכה. תגידו מה שתגידו, אני לא מסוגל לתת את אמוני למאמן שממשיך לתת לקאראגר ולסקרטל מקום בהרכב למרות שיש אופציות טובות יותר על הספסל. שחקנים שבאופן ברור וצפוי פשוט גומרים לנו את הסיכויים לצאת עם 3 נקודות ממשחקים מסוימים. פשוט לא יתואר.
מאכזב מאוד לזרוק פה 2 נקודות, לא כי נוריץ' היא נמושה או משהו בסגנון אלא פשוט כי במחצית ה-1 שיחקנו יופי של כדורגל והגענו להמון מצבים. הסיפור הזה חוזר על עצמו יותר מדי פעמים, הסיומת שלנו לא מספיק טובה. אני הראשון לבקר את קארול כשצריך אבל הטיפול הזה של דלגליש בו מתחיל להיות מוזר, הוא לא עולה מהספסל גם כשהקבוצה לא בעמדת ניצחון, עד שהוא עולה זה בדקה מאוד מאוחרת, יש פה הבעת אי אמון די ברורה של דלגליש בו, אם שמת מחיר כזה גדול על שחקן צריכה להיות לך הרבה סבלנות איתו. דאונינג? חלק מיהרו לרשום שהם מרוצים ממנו והוא הרבה יותר טוב ממה שציפו, הוא שחקן משלים חביב, הוא לא הקשר ההתקפי שהיינו צריכים שישדרג את הקישור ההתקפי הבינוני שלנו, בדיוק כמו שקארול הוא לא המחליף של טורס, קואטס לא הבלם שישדרג את מרכז ההגנה והנדרסון לא הרכש הנכון בזמן הנכון ב16 מ' פאונד. אין מה להתעצבן על השער של ניוקאסל, אני אישית שמחתי כשהם כבשו. מועדון סימפטי שמציג תוצאות טובות בינתיים, הם לא יריבה אמיתית שלנו למקום ה-4, רק טוטנהאם וארסנל.
מהטוויטר. קרדיט ל- Kanfi מאתר האוהדים הרשמי: #lfc have had 153 shots in the Premier League this season and scored 12 goals. #mufc have had 138 and scored 25. (8% conversion vs 18%.) Well.. עזבו שההבדל בניצול מצבים הוא 10%, איך אין לנו אפילו גול בכל 10 מצבים. מטריד ופשוט מראה על אדישות. מתי הזארד יבוא?! ועד מתי קראגר-סקרטל?!
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/15419170.stm סוארז צריך הגנה מהשופטים? סוארז עושה לעצמו רק רע למוניטין ולעצמו עם כל התיאטרליות המוגזמת שלו. יצא לו מהר מאוד שם של אחד כזה באנגליה, וגם השופטים הבינו את זה. גם אתמול, אולי במקרה אחד מתוך כל המקרים שהוא נפל הייתה ספק עבירה- אבל בסה"כ פעם אחר פעם לקחו לו נקי. דלגליש לא צריך לצאת לתקשורת בהצהרות כאלה, הוא צריך לסגור את זה עם סוארז עצמו.
מה שהיה אתמול היה ביזיון. הוא לא מתחזה כמו שאתם עושים ממנו. יש עליו פאולים והוא נופל מהם, אז עשיתם ממנו מתחזה? על כל התחזות שלו יש 3 עבירות שלא נשרקות לזכותו. אז, כן, הוא צריך הגנה מהשופטים. העליהום עליו מוגזם.