ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Bill Shankly Member

טוב לא הבאתי רשימה טובה אבל הכוונה שהכל תלוי באופציות כמו שאז היינו צריכים לבחור בין הודג'סון ודלגליש. בסופו של דבר עשינו את הבחירה הנכונה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אופציות יותר טובות מבניטז תמיד יהיו. זה בלתי נתפס מבחינתי שיש אוהדים שהיו שמחים לקבל אותו חזרה, אבל מה אני מבין.

3. Ori8 Member

אתם מדברים כאילו מהיום שהוא עזב אנחנו רק דוהרים למעלה..
    עם כל הצער שבדבר. בנתיים, הפיטורים של בניטז עוד לא הצדיקו את עצמם.

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונה שעברה סיימנו מקום 6, לפני כן עם בניטז סיימנו 7.
    הפיטורים של בניטז היו מוצדקים ומתבקשים, העובדה שהמחליף שלו היה הודג'סון שהיה אפילו גרוע יותר לא משנה את זה, זאת חוכמה בדיעבד.

חוץ מזה שזה לא קשור לשאלה האם היית לוקח אותו בחזרה. זה לא יקרה וזה משהו שמעריציו הפנאטיים (היטון, בורדמן וכו') צריכים להשלים איתו כבר.

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

והמינוי שלו הצדיק את עצמו? אם החלפת חרא אחד בחרא אחר זה לא אומר שלחרא הראשון היה ריח טוב.

6. Ori8 Member

אין מה להמשיך לדסקס על הנושא הזה, בסופו של דבר בניטז הוכיח את עצמו בליברפול והחזיר אותנו למקום בו אנחנו ראויים להיות. עונה אחת במקום השביעי לא תשנה את זה.
    מעניין מה הוא היה עושה עם המאה מיליון פאונד שקיבל קני. אם הנרי ושות' היו הבעלים בתקופתו, הוא עדיין היה פה.
    הפיטורים שלו היו מוצדקים בסופו של דבר. אין ספק.
    אבל קודם כל שהמחליף שלו יוכיח שהוא יכול לעשות עבודה טובה יותר, אח"כ נדבר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/11
  7. דניאל א. Member

ובניטז לא קיבל סכומי כסף גדולים? רובי קין אומר לך משהו?

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהלכת רחוק יותר אפילו מהאוהדים הכי ביקורתיים שיש כלפי בניטז.
    המינוי שלו היה מוצדק בכך אין בכלל ספק.
    חבל שנושא בניטז צץ כל פעם מחדש, פשוט כי נמאס לכתוב את אותם הדברים פעם אחר פעם. תרם המון למועדון שלנו ובחזרה שלנו למרכז הבמה, מאז כבר הספקנו לזוז הצידה בעיקר תודות להיקס וג'ילט, יש כאלה שיבחרו לזכור רק את העונה האחרונה שלו, יש כאלה שיזכרו הרבה יותר. היסטוריה בכל מקרה.
    בלי להישמע מתנשא או משהו כזה, רק מי שחווה על בשרו את כל ההשפלות האירופאיות שהיו לנו בשנות ה90 ובתקופה של תחילת העשור הקודם, יכול באמת להעריך את ההתקדמות המטאורית שעשינו איתו במפעלים האירופאיים. נכשל בליגה, בסדר, אני ילא טענתי שהוא מושלם, אם מישהו אחר עשה זאת זאת טעות שלו.

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניטז לא רק שנכשל בליגה אלא גם לא קידם את המועדון הזה במילימטר. גם בעשרת השנים שלפניו ליברפול הסתובבה במקומות 2-4 (עם חריגה אחת למקום החמישי ואחת לשביעי, בדיוק עם בניטז עצמו). הוא קיבל קרדיט בלתי מוגבל ופנקס צ'קים נדיב במיוחד וכל מה שהצליח לעשות איתו זה לצעוד במקום תוך הצגת כדורגל מזעזע ומעט מאוד קבלות בארון התארים. אם מישהו מאוהדי ליברפול חושב שזכייה מקרית בליגת האלופות > סגל יקר ולא מספיק טוב שמקבל כל שנה את אספקת הבינוניות שלו ומלבד שנה אחת נכשל כל פעם בגירוד הטופ - אין ספק שהוא ראוי לבניטז. המועדון עצמו ראוי להרבה יותר.

10. Ori8 Member

רובי קין, אנדי קארול... לכל מאמן יש פלופים אדירים בהרבה כסף. לא על זה הם נשפטים בלונג ראן.
    באותה הזדמנות אני יכול יכול לשפוך את שמות השחקנים הטובים שהוא הביא, ואחרי הכל הוא יצר פה את ה-11 הכי טובים ומוכשרים שראו ביציעי אנפילד מאז שנות ה-80.
    אז אחרי הכל ולזכותו של בניטז יאמר שהוא מעולם לא קיבל את הגב הכלכלי שקיבל דלגליש.
    לא היה לו קיץ אחד בו הוא יכל להוציא ולהוציא ולהוציא בלי למכור (כדי לקנות)
    מי שעקב אחרי כל חלון עברות איתו (ובוחר להיות אובייקטיבי) יודע עמוק עמוק שאם היו לו את הסכומים הנדרשים לא היינו רואים פה שחקנים כמו קירגיאקוס ודגן אלא דויד סילבה ודויד וייה.

אבל זו נחלת העבר, פשוט קצת נשבר לקרוא דברים איומים על המאמן הזה שבסה"כ אומר דברים יפים.
    הוא רוצה לחזור ביום מן הימים ולאמן שוב את המועדון האהוב עליו בעולם, לא דבר של מה בכך בעולם של היום, גם אצל מאמנים.
    מרגיש צורך לתקן את הדברים שהוא לא עשה כמו שצריך, אני לגמריי יכול להזדהות עם מה שהוא מרגיש, לא רואה בזה שום דבר רע.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ChelseaPensioner
    לא מדובר רק בזכייה באליפות אירופה ב2005 אלא בכל קמפיין אירופי שהיה לנו איתו, צריך להעריך את זה כי בכל ב15 השנים שקדמו להגעתו למועדון הבכנו את עצמו פעם אחר פעם באירופה פרט לעונות בודדות. זה היה תענוג להגיע למשחקים אירופאיים נגד כל יריבה ולהאמין שהקבוצה שלך תעבור באמונה שלמה, שינוי של 180 מעלות לעומת תקופת סונס,אוואנס,הוייה. אבל שזה לא יפריע לך לצאת פה בקריאות נחרצות חסרות כל בסיס שאפילו המבקר מספר אחת של בניטז לא יעז לומר אותן.

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זכרוני אינו מטעה אותי באחד מדיוני המחזור לפני שנתיים (נדמה לי אחרי איזשהו הפסד שלכם מול סנדרלנד) הגבתי על צחוק הגורל בכך שבעבר בניטז מיהר להתנער משחקים כמו שמיצר וטראורה וחמש שנים אחר כך הוא משחקן עם קירגיאקוס ודגן בהרכב הראשון. אין ספק שהיו לו הצלחות מסוימות באירופה אבל ציינתי בהודעתי הקודמת מה החבילה של בניטז כללה בנוסף. אם אתה חושב שזהו הספק ראוי למי שהיה אחראי על המועדון שלך במשך 6 שנים אני אחזור על זה - הוא הגיע לך והלוואי שיבוא היום שתחזור להנות ממנו.

13. Ori8 Member

ושוב, אתה מציין שחקנים שלולא מצב כלכלי עגום ועלוב לעולם לא היו מוחתמים במועדון.
    ושוב, קודם כל שמישהו יביא את ליברפול לגבהים חדשים שלא היינו בהם ב7-8 שנים האחרונות ואח"כ נדבר על כמה בניטז אפס, עד אז זה לא רלוונטי.

14. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם הרכישות של באבל (11 מ'), קין (20 מ') ואקווילאני (17 מ') יצאו לפועל עקב מצב כלכלי עגום? שחקנים כמו קירגיאקוס ודגן לא צריכים לשחק בליברפול גם אם ישלמו למועדון.

ושוב, אתה משתמש בעובדה שליברפול עדיין לא מצאה מישהו מוכשר יותר (ואולי דלגליש יוכיח את עצמו ככזה בהינתן הזמן) כתעודת הכשר למאמן כושל. לוגיקה מנצחת.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא הולך להמשיך את דיון בניטז הזה, אני רק רוצה משפט אחרון בלי קשר למה שכתבת (למרות שיש לי מה לענות לזה). קאררגר, שכשיפרוש ייחשב לסמל גדול מאוד שלנו בהיסטוריה, ואני לא אגזים אם אומר שהוא חייב את הקריירה שלו לבניטז. עד שבניטז הגיע, קאררגר, שבכלל התחיל כקשר אחורי טבעי בנבחרת אנגליה הצעירה, היה אצלנו מגן ימני/שמאלי בינוני מאוד שלא רק שהתקשה לתפוס מקום הרכב אלא גם כשכבר שיחק אז בעיקר מה שהוא תרם זה חורים בהגנה. בניטז ביום ה-1 שלו במועדון הפך אותו לבלם לצידו של הופייה, לא שיחק איתו כמגן פרט למקרי חירום חריגים ולמעשה הפך את קאררגר לסמל שהוא היום כי התברר שהוא בלם טוב מאוד. זהו, סיימתי.