אז ישירו, בכל משחק עם יריבות יש קבוצה ששרה על רגעים שמבחינת הרוב השפוי הם טאבו, כולנו מודעים לזה, ומקבלים את זה עם כל כמה שזה לא נעים. אצלנו שרים להם על הילסבורו, בארץ שרים על שואה, וזה קורה כי אותם אנשים שמביאים את הצבע, הטירוף והנשמה ליציעים הם לא תמיד מהנדסי תעופה ורופאים. נו, קורה. לדיון מעט יותר שמח, בשביל יונייטד that is, האם יש סיכוי שקארול פותח ובלאמי לא יראה דקה של דשא?
בלאמי הגיע בתור סופר סאב. זה תפקידו בכח. קארול ייפתח, אם הוא לא ייפצע במשחקי הנבחרת, ויזיין אתכם. אל תדאג בקשר לזה.
? מה לעזאזל. סטיבי, יזיין אותנו? בלאמי מזיין אותנו באופן מסורתי, תמיד משחק טוב נגדנו. קארול? כל יוצא ניוקאסל הוא מבורך מבחינתי, בעיקר כשהוא משחק מול יונייטד.
NWISH,זה משהו שסטיבי יבין בעצמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ואני לא חושב שזה משנה מי ישחק בין אם זה קארול \בלאמי,עדיף שתחשוב איך השחקנים בקבוצה שלך ישחקו,כי אצלם במשחק הקודם שיחקו נכים כמו סקרטל וסוטו והם ניצחו 3-1 במשחק חד צדדי לגמרי. וקארול ביום טוב בהחלט יכול להיות מוקש אל תזלזל בו,הוא עשה צחוק מלסקוט וקומפאני "צמד הבלמים הפיזי בליגה".
לא משנה מי משחק באמת. זה ליברפול נגד יונייטד, באנפילד. גם אם מסי ורונאלדו היו איתנו עכשיו זה היה קשה לנצח שם, למה? מי יודע אבל תמיד כשאנחנו מגיעים לאנפילד פתאום שחקני ליברפול לוקחים אקסטאזי וממריצים ונזכרים לשחק כדורגל. משהו מוזר, אבל זה קורה כל פעם. צריך לקוות שנגיע מוכנים והכי חשוב זה לתת גול מוקדם ולא לתת למשחק להיות פיזי מדי כי זה משחק ביתי שלהם ואז המשחק יתחיל להתלהם ולנוע לטובתם
מה אתה רוצה, אליפויות הם לא לוקחים בזמן האחרון, אז תמיד הם באים במוטיבציה לנצח את הכי הגדולה, להציל טיפה את הכבוד שיש לה, ויש לה, ולהראות לאנגליה שהיא עדיין קבוצת טופ 4. בגלל זה דווקא במשחקים נגד יונייטד היא משקיעה מעצמה יותר מנגד כל קבוצה אחרת, ובגלל זה יונייטד מתקשה לשחק נגדה. חוץ מזה שהאווירה באנפילד תמיד משתקת לנו את השחקנים משום מה. מקווה שעל הצעירים זה דווקא לא ישפיע.
זה די מובן, אין להם יותר מדי חוץ מלנצח אותנו כי חוץ מזה אין להם כלום. ומקווה שהצעירים לא יושפעו מהאיצטדיון כמו שקורה בדר"כ, כי פשוט נמאס לי להפסיד לסקאוזרים האלה באנפילד בתצוגות כדורגל נוראיות.
ציטוטים מעניינים מאוד מקראגר. B_Thornley Ben Thornley Carra fears career could be over in year's time: "The time will come in the next 12, 18 months, maybe 2 years.That wont be down to myself" לי משתמע מזה שכבר יש תכניות להזיז אותו הצידה ולצרף אותו לצוות המקצועי, והוא לא יעבור למועדון אחר כדי להמשיך את הקריירה. לפי דיוויד מאדוק יש התפתחויות לגבי האצטדיון החדש ומכירת השם, כשיש כרגע 3 חברות שמעוניינות, אחת מהן היא כנראה סטנדרד צ'רטרד. תהיה החלטה עד סוף השנה, כנראה אצטדיון חדש עם 70,000 מקומות. http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Liver...icle808813.html
אתם לא מבינים למה אנחנו נותנים הכי הרבה נגד מנ יו? למה אברטון נותנת הכי הרבה נגדנו? למה ספרס וארסנל נותנות הכי הרבה בדרבי? באמת צריך להסביר לכם את זה?
לך תבין. זה כבר שנים ככה. כשאנחנו מנצחים זה בגלל שזה גמר הגביע שלנו ו"אין לנו שום דבר אחר". כשמפסידים להם, אותה יהירות.
אל תכליל, הייתי באותה מידה יכול לומר דברים לא נעימים שיתייחסו ל-"אוהדי ליברפול". יש אנשים, ויש אנשים. בחיים לא תשמע אוהד יונייטד שיש לו שכל ושיזלזל בליברפול, במורשת המעוטרת ובאוהדים שלה, טראש טוק מילא, אבל זלזול? אל תבזבז את האנרגיה של להתרגש מאנשים כאלו.
Walkon יש לך פיצול אישיות? אתה אוהב לסתור את עצמך,אני מקווה שאתה גם לא אוהב לסטור לעצמך. נ.ב,חשוב לציין שאני לגמרי נגד האמירות הטיפשיות האלו,ניצחתם כי הגיע לכם.
לא חושב שהנקודה שלי הובנה, אני אנסח מחדש. בשנתיים האחרונות המשחק הזה באמת היה גמר הגביע שלנו, הפעם יש לנו על מה לשחק, יש לנו מטרות לעונה הזאת, אנחנו לא במירוץ לאליפות אבל זה לא אותו מצב שהיה בשנים קודמות. אז למה אני עדיין קורא דברים כמו "זה מובן, אין להם שום דבר אחר"? לגבי המשחק עצמו אני מקווה שנגיע באותה התלהבות ומנטליות מהמשחקים האחרונים בין הקבוצות בין אנפילד, אני לא משוכנע שזה יקרה אבל נראה.