ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Scouser Tommy, Jun 17, 2009.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

העיקר הניצחון. לא נעים לי מלידס והאוהדים שלה שמילאו את האיצטדיון כמו בימים הגדולים ואנחנו באנו עם הרכב של 9 זרים ושני אנגלים וניצחנו 1-0, אבל גם זה קורה ואנחנו בסיבוב הרביעי וזה מה שחשוב.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה קשור עם כמה אנגלים עלינו...לא נעים מלידס? שיילכו לעזאזל. באנו עם הספסל ולקחנו ת'משחק, שיאכלו ת'לב.
    בקשר למשחק, השיעמום הרגיל של העונה, זה הגביע הזה.
    אני לא יודע אולי בניטז לחוץ להביא כל סוג של תואר העונה, אבל הדקות המרגשות היחידות שהיו לי היו כשג'ונסון וג'ררארד עלו למגרש ופחדתי שהם יחטפו איזה פציעה או שבטעות תהיה הארכה.
    אנגוג שוב כובש כשהוא משחק דקות מרובות, יופי של סיבוב וסיומת בשער.
    ספירינג היה לא מדוייק, גם הבעיטות שלו ממש ממש רחוקות מהמטרה.
    להגנתו יאמר שהרבה יותר קשה להרשים כשמסביבך ההרכב שעלה היום מאשר כשאתה עולה עם ההרכב ה-1.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אז בסה"כ משחק בינוני להחריד, אבל עלינו וזה מה שחשוב. אני הייתי רוצה שבניטז ישתף יותר צעירים שנוכל להתרשם מהם במשחק עם קצב ושמשנה משהו אבל זה בניטז וכנראה שהוא לעולם לא ישתנה.

קבאליירי 6 - פתח עם יציאה גרועה אבל לאחר מכן כמה הצלות טובות.
    דגן 4.5 - מחצית ראשונה סבירה ומחצית שנייה על הפנים, חגגו עליו באגף ימין.
    קראגר 4- איום. משחק כולל חלש מאוד ועוד כמעט בישול לבקפורד.
    קיריאקוס 5- סביר. היה דומיננטי בגובה וחלש על הקרקע. שום דבר מעניין מעבר לזה.
    דוסנה 4 - סנודגראס עשה לו בערך מה שמסי עושה למגנים בליגה הספרדית. חלש להחריד.
    מסצ'ראנו 5 - כדורגל נטו הוא היה סביר ולא יותר, מעבר לכך כאפה שטותית ומיותרת לחלוטין לבקפורד ומזל שהוא לא קיבל על זה אדום. אני גם לא חושב שההתאחדות תעשה משהו בעניין אבל אני אהיה האחרון שאצדיק אותו אם כן...
    ספירינג 5.5 - בסה"כ המשחק שלו היה סבבה לדעתי. היו לו דקות מצוינות וגם כמה איבודים במחצית השנייה, ובכל זאת אני חושב שהוא היה יחסית טוב. אני חושב שהוא מסוגל ליותר ושאם הוא היה לוקח על עצמו יותר היינו יותר נהנים ממנו, אבל אני כן אהבתי את המשחק שלו. יש לו מסירות טובות מאוד וגם מסירות בנגיעה שעוזרות לשטף של המשחק. קרוב לרחבה הוא היה לא טוב בכלל וזה כנראה משהו שהוא צריך לשפר, במרכז המגרש ברוב הזמן הוא היה טוב למעט שוב כמה איבודים דיי לא אופיניים במחצית השנייה.
    אורליו 5.5 - דיי שקט אבל כשהיה עם הכדור הוא היה בסדר. עדיין לא בטוח בעצמו כנראה בעקבות הפציעה אבל חזרה טובה שלו בסה"כ.
    באבל 4 - פשוט נמאס. אגואיסט זאת מחמאה בשבילו.
    ריירה 5 - ציפיתי ליותר. כמעט ולא ראינו אותו עם פעולות טובות.
    אנ'גוג 5.5 - משחק טוב של הבחור ושער אופייני. כדור שהגיע אליו דיי בטעות אבל סיבוב טוב בנגיעה וסיומת קרת רוח. אהבתי מאוד שני חילוצים שלו שהוא ירד אחורה באמוק ולקח כדורים אבודים במרכז השדה.

על המחליפים אין יותר מדי מה להרחיב.

4. Ori8 Member

תומר, אם לא הייתי משוכנע שאתה אובייקטיבי, עכשיו אני בטוח ב- 200 אחוז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    "כשספירינג עם הכדור יש סוג של שקט (דומה לשל אלונסו)"

נו באמת? אתה רציני?
    (ברור לי שאתה לא משווה ביניהם)
    וזה עדיין קצת מביך.
    הוא היה סביר מינוס. היו לו המון איבודי כדור, המון מצבים שבהם לא היה לו מושג מה לעשות.
    אני ממש ממש לא מאשים אותו, זו התחלת הדרך בשבילו ואני בטוח שהוא יהיה שחקן מצוין.
    אבל להוציא 2 או 3 מסירות נחמדות שלו, לא היה שום דבר מעבר, ואין צורך לשבח אותו על שום דבר רק כי אתה מאמין שהוא שחקן נהדר והוא חייב להיות ב- 11.
    עד כמה שאני רוצה שלוקאס יעוף מההרכב, ועם כל הרצון שלי גם לראות עוד סקאוזר ושחקן בית בהרכב, כרגע, ספירינג לא נראה לי כזה מחליף מדהים,

Last edited: Sep 23, 2009
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שכתבתי היה במחצית הראשונה בה הוא איבד כדור אחד בדיוק ושיחרר ים מסירות מדויקות. אני מודה שבמחצית השנייה הוא היה הרבה פחות מדויק ואיבד לפחות 4-5 כדורים מיותרים, אבל היו לו גם 5 כדורי עומק מצוינים במחצית השנייה שלא ראיתי מלוקאס שנה שלמה. אני משבח אותו על מה שמגיע לו וממש לא יותר מזה.

אני לא יודע מה איתך אבל כשלוקאס עם הכדור אני ישר מרגיש שהוא הולך להיות או אחורה או החוצה ואתמול עם ספירינג היה לי הרבה יותר שקט. הייתי רוצה לראות את לוקאס לוקח כל כך הרבה אחריות שהוא לקח אתמול, שלא לדבר על התנועה שלו במשך כל ה90 דקות. הוא שיחק עם ביצים במשחק הבכורה המלא שלו כמו שלוקאס לא שיחק 2 וקצת שנים.

אז כן במחצית השנייה הוא היה ממש לא מדויק אבל יש לו נוכחות במרכז השדה שללוקאס בחיים לא יהיה.

אני מתחיל לחשוב שבגלל הפנאטיות שלי לגבי ספירינג ובכלל שאר הצעירים לא רק אני נהיה לא אובייקטיבי אלא גם האנשים מסביב, כי אתם כל הזמן מחפשים איך להוציא אותי טועה... אבל אולי זה רק אני.

ואתה גם לא בדיוק מר. אובייקטיביות כשאני בכלל מזכיר את צ'אבי אלונסו. אמרתי מזכיר, ממש לא כמו. אין ספק שעם אלונסו אפשר להיות הרבה יותר בטוחים, אבל אני לפחות הרגשתי שהשחקנים הרבה יותר סומכים על ספירינג וגם שהוא פשוט יותר מדויק מלוקאס. חבל שאני לא יכול למצוא סטטיסטיקה של כמה מסירות הוא העביר וכמה הוא איבד... היה יכול לעזור קצת.

דרך אגב, אני דיי לא לבד בעניין הזה, כשבסקייספורטס גם כן נתנו לו ציון גבוה ביחס לשאר הקבוצה וציון טוב בכלליות( http://www.skysports.com/football/user_rat...3191265,00.html ), וממה שראיתי עד כה בהצבעה באתר הרשמי הוא שני לרק לאנ'גוג.

Last edited: Sep 23, 2009
  6. Strawberry Fields Member

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיווח ראשון עם לוח זמנים בנוגע לפציעה של אקווילאני.
    לפי האינדיפנדנט הוא אמור להופיע לראשונה במדי ליברפול במשחק נגד סנדרלנד ב-17 באוקטובר, כלומר לאחר 3 המשחקים הקרובים(האל,פיורנטינה,צ'לסי) ופגרת הנבחרות.
    http://www.independent.co.uk/sport/footbal...ow-1792757.html

לגבי האשמות של אוהדים שאנחנו לא צריכים לשמור אזורית במצבים נייחים אלא אישית, אלן האנסן בלם העבר ופרשן סקיי אומר את דעתו בנושא: "תמיד השתמשנו בשמירה אזורית כשזכינו באליפויות בזמני בליברפול".
    “We always used zonal marking when I won championships with Liverpool,” Hansen once said. “It was all about winning the first ball and if not, you’ve got to clean up the second.”

Last edited: Sep 25, 2009
  8. benos Member

אמיליאנו אינסואה, המגן המוכשר בן ה-20 צפוי לקבל זימון ע"פ מספר מקורות בארגנטינה לקראת המשחקים המכריעים של ארגנטינה מול פרו ואורוגוואי, עדיין זה לא בטוח ב-100% אך כנראה שזה מה שיהיה ונראה את הבחור, הסוגל יוכרז מחר.

אני אישית מאוד חושש שהוא יעשה את הופעת הבכורה שלו במשחקים כאלה מכריעים, הוא עדיין צעיר ואני חושב שהוא יכול להפגע מהשטויות שמראדונה עושה בנבחרת, מול אורוגוואי בסנטנאריו מדובר במשחק קשה מאוד שדורש אופי סופר חזק לשחקנים, בכל אופן זה יהיה מבחן אופי לא קל לילד בשני משחקים מאוד מסובכים ועם מאמן לא טוב.
    בהצלחה שיהיה לילד.

9. benos Member

אינסואה ומסצ'ראנו מזומנים לסגל ארגנטינה לקראת ה"טיול" שיהיה מול אורוגוואי ופרו ב-10 וב-14 לחודש הבא, למגן השמאלי כאמור זהו הזימון הראשון לבוגרת ויש מצב טוב שנראה אותו בהרכב עם כל השיגעונות של דייגו. הרבה בהצלחה שיהיה לשניהם במשחקים.

10. _Rushie Member

איפה אפשר לראות את זה בצורה רשמית?
    מזל טוב לאינסואה, בהחלט הגיע הזמן ובהחלט זימון ראוי.

11. benos Member

באתר של ההתאחדות הארגנטינאית, באתרים ארגנטינאים זה כבר פורסם(תנסה ב-ole ו-tyc sport)

12. Strawberry Fields Member

רפא אומר שאקווילאני הוסיף אתמול ריצה לאימונים שלו אך בניגוד לכתבה מהאינדיפנדנט הוא מסרב לתת תאריך חזרה משוער.
    בנוסף, אגר ואל-זהאר כשירים ומתאמנים כרגיל. רק כושר משחק חסר להם.

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090925-1307.htm

http://i35.tinypic.com/2ryg65g.Xxx

Last edited: Sep 26, 2009
  13. Strawberry Fields Member

ההרכב נגד האל:

ריינה
    אינסואה קראגר סקרטל ג'ונסון
    ריירה לוקאס ג'רארד בניון
    קויט טורס

ספסל: קאבאליירי, קירגיאקוס, אורליו, מסצ', באבל וורונין ואנגוג.

14. _Rushie Member

מי משיג הכי מהר את הגול של ג'ררארד באנימציה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

Last edited: Sep 27, 2009
  15. Strawberry Fields Member

תוצאה מצויינת אבל לצערי זה כל מה שאני מסוגל לומר בשלב זה כי לא ראיתי את המשחק. אגיב אחרי שאוריד.
    צימקנו את הפער מצ'לסי ל-3 נקודות (תודה וויגאן!) מחזור אחד לפני המשחק בברידג' בדיוק כמו בעונה שעברה. מקווה שגם התוצאה תחזור על עצמה.

Last edited: Sep 27, 2009