ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין עם חלוץ או לא חלוץ זה עניין של בניטז מולו. אני גם לא מאושר שהוא מתופקד באגפים אבל זה מה יש ובניטז גם פה כמו בהרבה מקרים אחרים הולך ראש בקיר - והפעם יש קצת יותר הצדקה מאשר במקרי הסטה אחרים כי באבל כן שיחק בעמדות האלה באיאקס ובהולנד, זאת לא עמדה זרה לו לחלוטין. מכאן באבל עצמו יכול להחליט אם הוא רוצה להוציא מזה את המירב או להמשיך לרוץ עם הכדור ולא לראות אף אחד ממטר. אני לאט לאט מתחיל לחשוב שגם אם הוא היה מאוד רוצה לשחק קבוצתי ולעזור לחבריו לקבוצה הוא פשוט לא יכול לעשות את זה... וחבל כי נתונים פיזיים יש לו, טכניקה יש לו ובעיטה חזקה לשער יש לו. אבל עוד כמה זמן הוא יכול לשחק על הקלף הזה של שחקן עם ימבה פוטנציאל וכשרון שלא ממצה את עצמו?

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/09
  2. benos Member

אתה צודק לחלוטין לדעתי בקשר לבאבל, יכולות טכניות ופיזיות תמיד היו לו, הבעיה איתו זה המנטאליות והחשיבה שלו. אם הוא היה רק אגואיסט ולא רואה אף אחד ממטר זה עוד היה טוב, הבעיה היא שהוא לא רואה משחק, ששחקן עושה תנועה מסוכנת הוא לא יידע לספק לו את המסירה הטובה גם אם הוא יהיה השחקן הכי קבוצתי שיש כי פשוט אין לו את זה. עם אימון נכון והדרכה נכונה מצד המאמן אתה יכול גם לשפר את הקבוצתיות, עם ראיית משחק אתה נולד ומת איתה מבלי יכולת לשנות. זה הסיבה שלדעתי זה לא יעזור כלום והוא פשוט לא יהיה קיצוני טוב גם אם הוא ישחק בעמדה עשר שנים רצוף, חלוץ טוב הוא דווקא כן יכול להיות עם קצת הכוונה.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

"We still have some players who've been injured and are improving their fitness but with some players you can see on the pitch they are much better and sharper. Nabil El Zhar is now training from today, and Daniel Agger is training normally. So, it's only Alberto Aquilani that's not training with the team. "

חדשות מעולות. אגר חייב, פשוט חייב לפתוח מחר נגד לידס. יהיה כל כך כיף לראות אותו חוזר.

4. Ori8 Member

עד כמה שאני רוצה לראות אותו משחק כבר, אני לא חושב שזה חכם לעלות איתו דווקא במשחק הזה.
    זו עדיין לידס, ויהיה משחק קשוח.
    לדעתי עדיף שישב עוד קצת בצד.

אגב, בכל התקופה הזאת שאקוויליני לא מתאמן עם הקבוצה, מישהו יודע האם הוא במגע עם השחקנים?
    כלומר הם מתראים בכלל ויוצרים קשר?
    או שהוא בא בשעות אחרות בכלל לכל מיני אימוני פיזיותרפיה וטיפולים וכדומה..?

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/09
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין סיבה שיישב עוד קצת בצד. לפי הראיונות של רפא הוא כבר היה כשיר נגד דברצן.

בקשר לאקווילאני, עד כמה שידוע לי וההגיון אומר שהוא בא לצפות באימונים הטקטיים כדי להבין מה רפא רוצה ממנו, וגם כמובן עושה פיזותרפיה ודברים אחרים בשעות אחרות. הוא גם משתתף בכל מיני אימוני כושר של השחקנים, רק באימונים על המגרש הוא לא משתתף עדיין.

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/09
  6. Strawberry Fields Member

7. Strawberry Fields Member

ההרכב להיום:

קאבאליירי
    דוסנה קירגיאקוס קראגר דגן
    מסצ'ראנו
    ריירה אורליו ספירינג באבל
    אנגוג

ספסל: ריינה, סקרטל, ג'ונסון, פלסי, ג'רארד, טורס, וורונין.

אני רואה שרפא מנסה בכוח לשחוק את קראגר כדי לקרב אותו לפרישה וכל הכבוד באמת שהוא הצליח לדחוס שחקן מילואים אחד שאשכרה משחק טוב (ספירינג).
    דארבי לצערי נמצא בליברפול רק כדי שלרפא יהיו מספיק שחקני בית ברשימות ויעוף בהזדמנות הראשונה (כנראה בלי לקבל את ההזדמנות לה הוא ראוי).
    ידעתי שההרכב יוציא לי את החשק לראות את המשחק...

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/09
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שאגר עדיין לא מוכן למשחק רשמי, אין הסבר הגיוני אחר.
    מאסצ'ראנו לא שיחק בשבוע האחרון, לא שזה מצדיק הכללה שלו בהרכב למשחק כזה זניח, אבל זאת כנראה הסיבה שהוא עולה ואחרים לא.
    קאררגר? אולי לעלות את הביטחון שלו? לא ברור, הייתי שמח אם זה היה אומר שהוא לא יעלה נגד האל אבל קשה לי להאמין.

9. Cup of Tea Liverpool, UK

שים את מרטין קלי מגן ימני, שים אותו מגן שמאלי, שים אותו בלם (איפה אגר?), אבל לעזאזל הבחור אפילו לא בסגל למשחק גביע הליגה! העיקר באמת לשחוק את קראגר ולתת לדוסנה ודגן הזמדנות להוכיח שהם גדולים על הליגה השלישית באנגליה שאני לגמרי לא בטוח בנוגע לזה (אני גם לא מזלזל בלידס).
    אבל אני מרוצה מהשיתוף של ספירינג ואנגוג ונקווה שהם יוכיחו את עצמם במשחק הזה וידיחו את וורונין ולוקאס בהתאמה (לפחות עד שאקווילני יחזור) עם הזמן.

10. Strawberry Fields Member

הוא נמצא במצרים עם נבחרת אנגליה עד גיל 20 עבור אליפות העולם.

11. Cup of Tea Liverpool, UK

My bad http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נקווה שלא נצטרך להכניס את ג'רארד או טורס ויהיה טוב.

12. Strawberry Fields Member

פשוט מדהים! שוב הצלחנו לספוג שער ממצב נייח ומזל שהחמדנות של לוצ'יאנו בקיו מנעה מבקפורד שער כבר בדקה ה-12.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין חדש תחת השמש. דוסנה איום, דגן סביר מינוס אבל הוא כל כך כוסית... מה הוא בא לשחק באנגליה אם על כל ליטוף הוא נופל כאילו ירו בו? באבל כרגיל אגואיסט. ריירה דיי חלש ואני מצפה ממנו ליותר במשחק כזה, קראגר וקיריאקוס נראים דיי רע עד עכשיו. ועכשיו לשחקנים הבאמת מעניינים:
    אורליו עד כה חסר בטחון אבל כמה טיפוסית ההרמה שלו לריירה, כדור פונקט לראש, התגעגעתי להרמות האלה. אני לא דואג לגביו, הוא יחזור לאט לאט. מסצ' דיי נעלם ואני לא מאשים אותו כי הוא בוודאות סחוט לגמרי. ספירינג סבבה לגמרי, אבל אני רוצה שהוא ייקח על עצמו יותר אחריות. מה שבטוח זה שהוא יודע להניע כדור ממרכז השדה ולכוון את המשחק, הוא צריך לשחק עם יותר אומץ ולתת מסירות יותר הרפתקניות אבל יש סוג של שקט(דומה לשל אלונסו) כשהוא עם הכדור.
    לגבי אנ'גוג הגעתי למסקנה, הוא משחק בסגנון משחק שלא מתאים לנתונים שלו. הוא משחק המון עם הגב לשער והוא פשוט חלש, זה לא יעבוד ככה. הוא שחקן דיי כשרוני עם סיומת טובה, מהירות מפתיעה ושליטה טובה בכדור אבל כל עוד הוא ימשיך לשחק בסגנון של הסקי, קרלטון קול וכו' הוא לא יצליח לעולם עד שהוא יעלה 15 ק"ג של שרירים נטו.

אה וכמעט שכחתי, כרגיל ספגנו עוד גול (שנפסל במזל) בגלל הזונאל מארקינג. מה שבכלל קורע זה שספירינג, השחקן הכי נמוך על המגרש, נמצא במרכז הרחבה עם כל הענקים. הזוי.

14. Djourou Member

תגידו למה לא כתוב בשום מקום שלידס עלתה ליתרון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx .

15. אבו Member

זה היה באופסייד בסופו של דבר, אופסייד בפוקס כזה.