ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Scouser Tommy, Jun 17, 2009.

1. _Rushie Member

מכה מנטאלית שילד בן 17 לא צריך להתמודד איתה? ומה אתה חושב שלג'ררארד לא הייתה תחרות בנוער כשהוא היה בגיל הזה? מה זה משנה אם זה היה ספרדי או אנגלי,עדיין מישהו נלחם איתו על מקום בבוגרת וג'ררארד השאיר לו אבק כי הוא יותר טוב.
    יש לי חדשות בשבילך,אם אדר פפר ישבר כי יביאו לו מתחרה מספרד אז הוא נקבה ואנחנו לא צריכים צעירים נקבות,אנחנו צריכים כאלה שיסחבו שערים,יצחצחו את הנעליים של הבוגרים ושיתאבדו על הכדור בכל הזדמנות קטנה שנותנים להם,כי אלה בדיוק מי שהיו ג'ררארד,אואן וכל הכוכבים שלנו שהעלנו מהנוער. לא נראה לי שאם לג'ררארד היה סף שבירה נמוך אז הוא היה מתקל בכזאת פראות כפי שתיקל במשחק הראשון שלו בבוגרת,או שאם לאואן היה סף שבירה נמוך אז הוא היה כובש בכזאת קלילות במשחק הראשון שלו בבוגרת.

ומשום מה אני לא מסכים איתכם שזה ששחקן זר מצטרף ישר דופק את השחקנים האחרים בעמדה שלו,אם פפר מוערך מספיק אז הוא ימשיך לשחק באותה תדירות בדיוק כפי שקרה עם פאצ'קו העונה,אף על פי שהביאו לו את פלורה (מברזיל! זה אפילו יותר שעות טיסה מספרד!)

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אבל כשאתה מביא את פלורה, סאריץ', פאצ'קו ונמת', אז לאט לאט גם שמים לב את אקלסטון נעלם לו... וככה זה קורה.

3. _Rushie Member

מי שנעלם לאט לאט כנראה לא מספיק טוב,יש שם קבוצה של אנשים שזה בדיוק המקצוע שלהם,לתפוס בפינצטה את הטובים שבטובים ולהוציא מהם את המיטב. פאצ'קו נמת' ודלה-וואלה הם החלוצים הכי טובים שלנו ולא בכדי הם לא מפסיקים לשחק.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז במקרה הזה אשכרה הרווחנו שחקנים שכנראה גם ייצא מהם משהו בעתיד. ברוב מקרים אחרים אנחנו נידפק עם שחקנים באותה רמה רק לא שחקני בית וששילמנו עליהם כסף מיותר.

וההנחה הזאת שמי שנעלם לא מספיק טוב היא כל כך שגויה. כי כשאתה מביא 4 חלוצים מחו"ל אתה תיתן להם לשחק ולא לשחקן בית שיכול לחפש לעצמו עוד קבוצה באיזור כי בכל זאת הבטחת הבטחות להורים ולשחקן אחרת לא היית מעביר אותו משם(וככה זה עובד, אף שחקן לא בא מפינלנד לאנגליה בגיל 16 בלי הבטחה כזו או אחרת). אתה חושב שאינסואה היה מצליח להכנס להרכב הבוגרת אם היו מביאים עוד 2 מגנים שמאליים? בחיים לא. ולא בגלל שהוא לא מספיק טוב.

5. _Rushie Member

הבאנו בערך 80 בלמים בשלוש שנים האחרונות,אתה ראית שמישהו לא נתן לקלי לשחק ושלח אותו לחפש קבוצה אחרת באזור? לא,הוא המשיך לשחק עד שהושאל כי הוא בלם יותר טוב ויותר מוערך מהשאר.
    כל הקטע הזה שאנחנו חייבים לשתף שחקנים מחו"ל על חשבון שחקני הבית הוא בולשיט,גם אתה יודע שעבור הצוות המקצועי כל השחקנים הצעירים שווים ומתחילים מאותו מקום וכל ההבטחות להורים לא מעניינות בכלל.כמעט ולא הייתה רוטציה במילואים השנה,שיחקו רק הטובים ביותר והמוערכים ביותר נכון לאותה תקופה,מי שיראה שהוא מוביל יקבל את המושכות גם אם יביאו על העמדה שלו סבתא מראשון לציון שהבטיחו להורים שלה הגדלת חזה.

6. AronB Member

יש יותר מדי שחקנים ופחות מדי הזדמנויות.
    זה לא עובד ככה, כמות כזאת של שחקנים בקבוצת מילואים אחת זה מוגזם, בקושי אפשר לתפוס את הכישרוניים בכל הבלאגן הזה.
    והעובדה היא שלליברפול בקושי יש שחקני מילואים מוכשרים באמת, להוציא את אינסואה, ספירינג ועוד כמה... למשל בארסנל יש כמות אדירה של כשרונות והרבה פחות שחקנים, ווילשר בראש הכשרונות, מרידה, תומאס, סונו ועוד ועוד אחריהם... כנ"ל ביונייטד.

7. Strawberry Fields Member

ראשי, אין לי כוח להיכנס לויכוח הזה שוב. אני רק אגיד שהעובדה שאתה נותן את פלורה/פאצ'קו כדוגמא רק מחזקת את מה שאני יודע הרבה זמן, שאתה מדבר שטויות.
    פלורה הגיע/חתם כשהוא פצוע והמשחק הראשון שלו בהרכב היה בסוף פברואר,
    נמת' היה פצוע כמעט כל העונה וגם סאריץ' היה פצוע כל העונה כך שפאצ'קו (למרות שהוא שחקן טוב) הרוויח מכל הפציעות הללו.
    בנוסף, כשפלורה כן שיחק הוא היה כל-כך גרוע שעל המקום של פאצ'קו הוא ודאי לא יכול לאיים.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

דוסנה פשוט גאון, אין מילה אחרת.

9. _Rushie Member

ערן אתה מוריד מדי מהערך של פאצ'קו,הוא שחקן רציני ובצוות המקצועי מאוד אוהבים ומעריכים אותו,"משום מה" יש לי תחושה שהוא היה ממשיך לקבל את הקרדיט גם אם פלורה היה קצת יותר טוב.

עריכה:למישהו יש לינק לגולאסו של דוסנה?

Last edited: Jun 22, 2009
  10. קינג לדלי Member

Widespread reports in Spain are intimating that Liverpool have won the race to land Jesus Fernandez Saez, also known as Suso, from Cadiz.

זה מהסקיי.

עכשיו תחזירו את סמי לי לקישור ויהיה לכם סמי וסוסו.

ואם אתם לא יודעים מי היו סמי וסוסו אז הנה ההסבר.
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%9E%...%95%D7%A1%D7%95

11. Strawberry Fields Member

זה גם מהעמוד הקודם...

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין כל כך מוקדם אבל אני יכול לתאר לך את הגול, רוביניו פורץ באגף שמאל לבד לחלוטין כשמצד ימין שלו בסביבות מרכז הרחבה עומד פביאנו, הוא שולח לו כדור רוחב מאוד חלש שמתגלגל לו לאיטו ודוסנה כמו ברזילאי אמיתי(אופס) דופק גליץ' כדי להציל את הכדור מפביאנו אבל שולח כדור מדויק לפינה הקרובה ממשהו כמו 12 מטר.

גאון!

13. Strawberry Fields Member

אמנם לא ראיתי את השער העצמי של דוסנה ואני בטוח שהוא היה משעשע לפי התיאור אבל זאת לא סיבה לשמוח.
    במקרה הטוב, זה יוריד מיליון או שניים מהמחיר שלו. במקרה הרע, נישאר תקועים איתו.

עריכה: עכשיו ראיתי את השער. איזה טיפש!
    http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2779138/

Last edited by a moderator: Jun 22, 2009
  14. _Rushie Member

טוב אחרי שראיתי את השער ,זה לא שהיו לו יותר מדי אופציות,הוא ניסה לחסום את המסירה עם הגוף אבל הקדים בשניה את הירידה ודחק את הכדור לשער בטעות, יכול לקרות לכולם,מעבר לכך שהיה לו משחק טוב מאוד.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכדור הזה היה כל כך איטי שהוא היה יכול לעצור אותו עם החלק החיצוני של הרגל, לקום, ולהרחיק. הוא פגש את הכדור עם השפיץ של הנעל ובגלל זה הוא נכנס, זה טעות של טירון לא פחות ולא יותר.