ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Strawberry Fields Member

טוני בארט טוען היום שרפא מעוניין להגיש הצעה עבור רפאל ואן דר וארט אבל רכישת השחקן, שתג המחיר שלו עומד על כ-10 מ' פאונד, תלויה בעיקר ברצון וביכולת של הבעלים להוציא את הסכום הזה מכיסם מה שלעת עתה נראה לא סביר.

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/foo...icle6802539.ece

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/09
  2. wolf89 Member

אז איך אתה לא מסתכל על ורונין והקוקו סוס פוני שלו? היווני הזה עוד מילא, אבל קוקו בלונדיני, מה אתה בארבי? אפילו לקן אין קוקו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכוונה הייתה מלכתחילה גם לקוקו המגוחך של וורונין, בגלל זה כתבתי 'טרנד'... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ואן דר וארט... אופציה מעניינת, אני לא כל כך יודע אם הוא יכול לשחק באגף שמאל אבל היכולות שלו ובעיקר רגל שמאל האיכותית שלו יכולות לתרום לנו הרבה, אני בכלל אקח כל שחקן התקפי לחיזוק במצב שלנו כרגע.

4. Dimitar Berbatov Member

ואן דר וארט יכול להוסיף לכם המון. הוא לא אשלי יאנג, אין לי את ההרמה ולא את המהירות של האנגלי אבל הוא יכול להוסיף הרבה טכניקה וחוכמת משחק לאגפים - דבר שעם כל הכבוד לקויט, אין לכם יותר מידי. הוא גם יכול להוות לכם אופציה באמצע עד שאקווילאני יחזור מפציעה.

5. wolf89 Member

ואן דר חרסינארט?
    לא תודה.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

החתמתם שחקן פצוע לפני שבוע וחצי ואתה בא לטענות לואן-דר-וארט?
    אם הוא יגיע זה רק בשביל להוסיף לכם עומק בקישור, ההולנדי יכול לשחק בלא מעט תפקידים והוא יכול להתגלות כרכש לא רע.

7. Cup of Tea Liverpool, UK

עכשיו, עם הפנים למשחק מול אסטון וילה במחזור השלישי הייתי רוצה להדגיש כמה פרטים שיכולים להיות המפתח לניצחון מול הוילה, אותה הבסנו בשנה שעברה באנפילד 5-0.
    קודם כל, ההגנה של וילה חלשה מאוד אחרי העזיבה של לאורסן ואפילו זט נייט, ראינו את זה מול וויגאן במחזור הראשון כשג'ייסון קומאס, שחקן שכובש בערך 3 שערים בעונה, הבקיע בקלילות אחרי כדור עומק טוב. מול הגנה כזו בניטז חייב לתת קרדיט ליוסי בניון בצד שמאל שיכול לשגע אותם דרך הצד ודרך האמצע מבלי שדיברנו עדיין על קאוט, סטיבי וטורס. בצד ההתקפי של וילה ללא ספק יש את הכישרון והיכולת הטובים בליגה מחוץ לטופ 4 (אולי להוציא את סיטי) ואינסואה וג'ונסון יהיו חייבים להיות יותר ממושמעים ולפעול כיחידה אחת בחלק ההגנתי בצורה יותר טובה ממה שהיו בליגה עד עכשיו בשני המשחקים הראשונים. נקווה שסקרטל יחזור במקום אייאלה, כי אני לא רוצה לחשוב מה יהיה בהתמודדות מול אגבונלהור או הסקי. גם בקישור שמכתיב את הקצב אני די בטוח שאנחנו לוקחים אותם. אז ככה לסיכום, אם נהיה חזקים ויציבים בהגנה מסצ'ראנו ימשיך בכושר המצויין שלו וההתקפה תמשיך לספק מצבים (ואני מכליל את ג'ונסון בהתקפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ), אין סיבה שלא ניקח את זה.

COME ON YOU RED MEN!!!

8. Ohad_Glr Member

חברה, אני לא יודע אם אתם מכירם את ואן דר וארט אבל הוא מתאים רק לעמדה אחת במערך של ליברפול- העמדה של ג'רארד.
    הוא לא מספיק מהיר לאגפים (וזה חיסרון עוד יותר גדל באנגליה) וגם אם הוא מוצב באגף הוא נמצא כל הזמן באמצע.
    הוא לא יכול להיות השותף של מסצ'רנו באמצע כי הוא לא יודע הגנה בכלל, הוא קשר התקפי לגמרי.
    מצד שני, אני מאמין שהוא מאוד מתאים לעמדה של ג'ראררד. כלומר, אם יתנו לו שם את המקום הוא יהיה מצויין.

הייתם מוכנים להוריד את ג'רראד ליד מסצ'רנו ולתת לואן דר וארט לשחק מתחת לטורס? (לפחות עד שאקוויליני יחזור. אחרי זה הוא יכול להיות שחקן נהדר מהספסל).

9. Cup of Tea Liverpool, UK

אין לו מה לחפש אצלנו, אלא אם הוא מוכן להיות המחליף של סטיבי ולשחק 5 משחקים בעונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/8/09
  10. wolf89 Member

אקוויליאני לא הראה רקורד פציעות מרשים כמו ואן דר וארט, שאם יגיע, יתחרה על המנתח עם מייקל אואן.
    וגם כמו שכתבו לעיל, אין לו מה לחפש בעמדה של ג'רארד.

11. 亚历山大帕托 Member

אתה צוחק או שאתה לא יודע כלום על אקווילני? ב-3 העונות האחרונות הוא היה פצוע חצי מהזמן. פירטתי על זה כאן:

http://www.asoccer.co.il/index.php?showtop...dpost&p=1194898

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מקום להשוואה. הפציעות של אקווילאני הם רובם באותו מקום פגיע ששם הוא עבר ניתוח לא מזמן, בניגוד לואן דר וארט ורובן לדוגמא שהם פשוט רגישים.

13. Strawberry Fields Member

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה סרט רע... עכשיו הרכישה של קירגיאקוס עושה הרבה יותר הגיון.

15. _Rushie Member