ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Scouser Tommy, Jun 17, 2009.

1. Strawberry Fields Member

:aa1: ג'ורג' ג'ילט מכר את קבוצת ההוקי 'מונטריאול קנדייאנס' (לינק).
    אתרי חדשות אמריקאיים מדווחים על סכום של 300 מיליון פאונד. אני מקווה שהוא מתכוון להשקיע חלק (אם לא את כל) הכסף הזה בליברפול -
    או בסגירת החובות או בבניית האיצטדיון שאפילו התוכניות שלו מלאות אבק כבר.

:aa1: פרננדו טורס נותן גיבוי לגלן ג'ונסון ו... מייקל אואן (לינק).
    האם טורס יודע משהו לגבי אואן שאנחנו לא?

:aa1: ראיון עם אלונסו (לינק):
    "אני מאושר בליברפול אבל בכדורגל אף פעם אינך יכול לסגור את הדלת על שום דבר כי אינך יודע מה יקרה. עכשיו כשסמי עזב, אני אחד השחקנים היותר ותיקים לצד ג'יימי קראגר וסטיבן ג'רארד. ריאל מדדיד התעניינה בי מאוד (ב-2004) אבל ליברפול הגיעה ולשם הלכתי. זאת לא הייתה החלטה שגויה, לא עבורי בכל מקרה. שיחקתי עבור ליברפול, מועדון מיוחד, גדלתי כשחקן וזכיתי בתארים. לכל אחד יש נקודת מבט שונה. הוא המנג'ר ואני מנסה לעשות את המיטב עם מה שהוא אומר לי. יש לנו מערכת יחסים מקצועית טובה. אנחנו מדברים באופן רגיל, הוא אומר לי מה הוא רוצה ממני ומה אני יכול לתת. הוא מקבל החלטות ואנחנו מנסים לבצע אותם. בקיץ שעבר היה חוסר-החלטיות ולא ידעתי מה עומד לקרות. בסופו של דבר, שיחקתי טוב העונה. היו לי שתי עונות די שלמות."
    מדאיג אותי הראיון הזה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

:aa1: ראיון נוסף עם אלונסו מהטלגרף (לינק):
    "כמובן שאנחנו הכדורגלנים חושבים על זה, אנחנו לא טיפשים. אנחנו שמים על זה עין. כשאתה רואה את החוזה שלך יורד ב-30% אינך יכול להיות שמח. אין משהו שאני יכול לעשות בנידון - עלי להיות גורדון בראון או דיוויד קאמרון. אני חושב שהחולשה של הסטרלינג אינה עוזרת לפרמיירליג כי עבור הקבוצות שמתחרות עם קבוצות אירופאיות זאת נקודת חולשה. אני מקווה שבמהלך החודשים או שנים הקרובות זה יחזור למה שהיה עד לא מזמן."

Last edited by a moderator: Jun 21, 2009
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלונסו ומסצ'ראנו שני שחקנים אדירים, מהטובים בעולם בתפקידים שלהם, ואין לנו שום סיבה למכור אותם כרגע אלא אם הם מגישים בקשת העברה רשמית מהמועדון. למה ריאל וברצלונה לא מבינות את זה? אין לי מושג, אבל כשקבוצה לא רוצה למכור שחקנים, הם יקבלו רק הצעה מטורפת ובלתי הגיונית בעליל של 55-60 מיליון פאונד על מסצ'ראנו ו45-50 על אלונסו. רוצים - תשלמו. לא רוצים - יותר טוב, הם נשארים בליברפול.

3. Cup of Tea Liverpool, UK

למה הן לא מבינות? למה יעקובי וכהן לא מפסיקים לשפשף כל פעם שמסי נוגע בכדור? ברצלונה מנסה להתחרות בריאל בצורה פרנקוניסטית (ברוח תקופת פרנקו בספרד- כן, המצאתי את זה) והיא לא מוכנה לשמוע לא, אז בניטז אם יצטרך כבר מודיע שהוא ינקוט באמצעים משפטיים. וטוב שכך. ברצלונה צריכה להבין שעל איכות משלמים במיוחד אם היא לא למכירה וכרגע אני לא חושב שיש להם (בארסה) בסביבות 60 מיליון יורו לביזבוזים. אז שיפסיקו להציע את 'הסחורה הרקובה' שלהם, כמו שריאל עשו, כי זה מראה על זלזול וחוסר רצינות להציע לקבוצה שהעיפה את ברצלונה ב2007 והלכה כל הדרך לגמר אחרי ניצחון בנואו קאמפ שחקנים בינוניים ביחס לרמה שהיא שואפת להגיע אליה. וכאן בניטז צודק שאם זה לא יפסק יש להתחיל בהליכים משפטיים נגד ברצלונה או כל קבוצה אחרת שתיתפס על שחקנים שלנו כמו טפילים.

4. AronB Member

הליכים משפטיים?

לא עדיף שפשוט ליברפול, ביחד עם מסצ' וצ'אבי יצאו בהצהרה רשמית שצמד הקשרי לא עוזב. זה לא עדיף קצת יותר?

5. Raulito Madridista

ריאל מדריד וברצלונה יכולות להמשיך לפנות לליברפול גם עד סוף הקיץ, זו זכותן. לא השתיים האלו המציאו את הגלגל, הן עושות מה שהרבה קבוצות אחרות עושות. גם יונייטד לא הסכימה לרדת מברבאטוב ושיגעה את טוטנהאם עד שירכשו אותו למשל. אבל זה בסדר. כשמדובר בריאל מדריד - אנחנו תמיד הרעים בסיפור. אתם אומרים שמסצ'ראנו רוצה להישאר בליברפול - בהחלט יכול להיות, אבל הוא לא כל-כך מראה את זה. הסוכן שלו למשל אומר דברים אחרים. וכבר לא מדבר בסתם פרסומים - אלא בציטוטים, שהם בטח לא שקריים. אני עדיין לא שמעתי את מסצ'ראנו אומר משפט חותך לגבי עתידו, כמו למשל - 'אני רוצה להישאר בליברפול ולא מעניינות אותי הצעות אחרות'. ברצלונה ידעה מראש שלהוציא את מסצ'ראנו מליברפול זו לא משימה קלה, ולכן היא מוכנה להשקיע זמן, כסף ואנרגיות בשביל זה. בטח שאין לליברפול שום סיבה למכור אותם(תומר), אבל אם השחקנים עצם רוצים לעזוב ועושים קולות כאלו(אני לא מתכוון שזה מה שקורה במקרה הזה), אז המחיר בדרך-כלל יורד ולא משאירים שחקנים בכוח.

להגיד לברצלונה שיפסיקו להציע את הסחורה הרקובה שלהם, זה לא נשמע לי כל-כך לעניין, בגלל שני דברים:
    1. לא מדובר כל-כך בסחורה רקובה, ממש לא. בוז'אן למשל שחקן עם פוטנציאל. גם נגרדו למשל(כאן עברתי לריאל מדריד, סתם בשביל להניח)יכול להיות חלוץ מחליף לא רע בכלל, הוא לא שחקן בשני שקל. יש לו איכויות.
    2. בניטס כן הביא לליברפול בשנים האחרונות מספיק שחקנים בינוניים. וכשבניטס רואה שחקנים ספרדים - קשה לו להתאפק והוא רוצה להביא אותם לליברפול. כמו חוסמי, לואיס גארסיה ואני יכול להמשיך...

שם חדש שאני העלתי לליברפול - מייקל אואן. הוא יגיע, ובמידה והשכר שלו לא יהיה גרנדיוזי, לדעתי יהיה מדובר במעבר לא רע, גם ככה הוא אמור להיות מחליף. אני תמיד קיוויתי שהוא יחזור לליברפול, אחרי שריאל מדריד למשל החליטה למכור אותו אחרי עונה אחת. העניין הוא שהשחקן לא מפסיק להיפצע בשנתיים האחרונות ואני לא חושב שבניטס מחזיק ממנו. אני בטוח אבל שלמרות העזיבה לריאל מדריד - הרבה אוהדים של ליברפול עדיין רצו(נניח לפני שנה או שנתיים) ב'איחוד המחודש' כי אואן תרם לקבוצה כל-כך הרבה בעבר.

עריכה: אולי לא הייתי מספיק ברור - אז הדגשתי את מילת המפתח בנוגע למה שאוהדי ליברפול חשבו לגבי אואן.

Last edited: Jun 21, 2009
  6. Dimitar Berbatov Member

מי שרוצים לראות באיחוד המחודש של אואן וליברפול הם רק הרומנטיקנים, איך אבי מלר אוהב להגיד? הרומנטיקנים חסרי התקנה.

מבחינה מקצועית, אואן הוא לא הפתרון של ליברפול לגיבוי לטורס, למי שיוריד מהספרדי את העומס. העונה החולפת שלו בניוקאסל, כאשר שיחק היתה, איך להגיד במילים עדינות (אואן באמת אחד השחקנים היחידים שאני אוהב ויצא מליברפול) היתה חלשה מאוד. אפילו הפיניש הקטלני נעלם. אואן החטיא ממצבים שבדרך כלל בעיניים עצומות הוא שם ברשת. שלא לדבר על המהירות, זמנו של אואן, כמה שזה לא נעים לומר את זה, עבר. קשה לי לראות אותו אם זה בהאל או בקבוצת פריימרליג אחרת, חוזר לעצמו

7. Strawberry Fields Member

זה כבר נעשה. כפי שניתן לראות זה לא בדיוק עוזר.

http://www.liverpoolfc.tv/news/archivedirs...090614-1327.htm

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור,
    אין בעיה שתמשיכו להציע כל עוד ההצעות האלה גם עולות. אם ליברפול הייתה שולחת כל שבוע פקס למדריד - "אנחנו מציעים 2 מיליון פאונד על ראול". זה לא דורש הליכים משפטיים? אם הציעו על מסצ' 20 מיליון וסירבנו, שיתחילו לעלות ולעלות עד שיגיעו למקום בו נגיד כן. כרגע זה סתם הצקות כי מציעים לנו שחקנים שאנחנו לא מעוניינים בהם גם ככה + סכומים קטנים מאוד של כסף.

ובקשר לסעיף 2 שלך, לואיס גרסיה תרם המון לליברפול בתקופה שלו באנפילד, כך שהוא אישית לא נכנס לרשימה שלך. חוסמי כן...

9. Cup of Tea Liverpool, UK

וזה מההודעה האחרונה שלי:
    שים לב לכל מה שרשמתי..
    אם בברצלונה עוד ממש מחזיקים מבוז'אן (ובברצלונה יודעים להעריך שחקנים) לא היו שוקלים להוסיף אותו לעסקה. אבל הוא לא מסתדר עם הפיזיות של ה'הגנות' בספרד ולא ממש גם עם ההגנות באליפות אירופה עד גיל 21 מול שחקנים צעירים בגיל שלו.

Last edited by a moderator: Jun 21, 2009
  10. Strawberry Fields Member

לפי האתר של קאדיס, ליברפול הגיעה להסכמה עם הקבוצה הספרדית על העברתו של חסוס פרננדז, קשר התקפי בן 16, והעסקה תושלם בימים הקרובים.

http://i.media.goal.com/g/50786_news.Xxx

http://www.canalamarillo.com/noticia/2009-...o-20090621.html

Last edited by a moderator: Jun 22, 2009
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו אז מסתבר שבניטז כן בדרך לעשות את מה שאנחנו חשבנו שהוא עומד לעשות... בשנייה שהוא מקבל את האקדמיה לפוצץ אותה בספרדים. וול דאן רפא!

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

12. Strawberry Fields Member

בעיקרון, נכון לעכשיו כל שחקני האקדמיה לעונה הבאה הם בריטיים אז על ספרדי אחד מסכן אני לא אתלונן אבל אם אכן זה הכיוון כפי שחששתי אתה יכול לסמוך על כך שאני אהיה הראשון שאוציא קיטור.
    מה שכן, מפריעה לי העמדה שלו. אומרים שהחסוס הזה הוא הנקסט פברגאס (מקווה שלא יתברר כמו ג'רארדו "המסי של ריאל מדריד" ברונה) וזאת בדיוק העמדה בה משחק אדם פפר המוכשר מאוד.

13. _Rushie Member

שיחררנו 4-5 צעירים לא מזמן,ציפיתם שלא נביא אפילו לא פוטנציאל אחד אחר במקומם?
    ואם אדם פפר מספיק טוב ונחוש להפוך לשחקן בבוגרת בעתיד אז שום חסוס לא יפריע לו.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין הוא שכמו שזה נראה זו רק ההתחלה. הלוואי ואני טועה, אבל זה ממש לא צריך להיות הכיוון.

ראשי, אולי דיי עם הבולשיט הזה? כשאתה מטיס ילד בן 16 מספרד אתה תיתן לו לשחק גם על חשבון הסקאוזר הצעיר שבמילא נמצא שם. זה מכה מנטלית ששוב - ילד בן 17 - לא צריך להתמודד איתה.

ושיחררנו 4-5 שחקנים מתוך ה30000 שיש במילואים. צריך לשחרר עוד הרבה מהם.

Last edited: Jun 22, 2009
  15. Strawberry Fields Member

בהחלט. שיחרור/מכירה של 20 שחקנים ולהביא אחד-שניים נשמע יותר הגיוני במצבנו.
    בנוסף, פרננדז לא מגיע על חשבון אף אחד מהמשוחררים כי כולם שחקני הגנה.

מספיק עם הבול*ט! אם אתה חושב שקראגר 100% היה מצליח בליברפול אם באקדמיה שלנו דאז היה משחק בנוסף גם איזה פויול אז אתה טועה ונאיבי.

Last edited by a moderator: Jun 22, 2009