ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Scouser Tommy, Jun 17, 2009.

1. Ori8 Member

ראיתי וזאת הכי גרועה.

2. Bill Shankly Member

איך שראיתי בלוח המשחקים שהמשחק הראשון הוא נגד טוטנהאם, ידעתי שלא ננצח. תמיד אנחנו מתקשים במשחקי הפתיחה בעיקר כי נותנים לנו משחק חוץ בכל פעם. זה ממש לא משנה איזה פרי-סיזון עבר על ליברפול. משחק חוץ נגד בווט הארט ליין הוא ממש לא אידיאלי.

Last edited: Aug 17, 2009
  3. _Rushie Member

כמו תמיד משתמשים פה יוצאים כמו ג'וקים ועושים אמבוש על קבוצה גדולה שפותחת רע את העונה,מתחילים להסיק מסקנות על המנג'ר ועל העתיד,צריך להזכיר להם שבעונת 2007/8 פתחנו הכי טוב את הליגה עם הרבה נקודות ובסוף סיימנו במקום 4 עם ה... ב...

בסופו של דבר היה לנו את המשחק השני הכי קשה מבין אלו שהיו לכל הגדולות על הנייר,אנחנו עם סגל קצת דליל וכמו תמיד אנחנו צריכים זמן כדי להתחבר.
    הלוואי ונביא קשר מרכזי חדש,ואז עם חזרתם של ריירה,אגר,אאוורליו והשאר המצב ייראה כבר הרבה יותר טוב.

4. Bujuga Member

זה בסדר, סגל דליל, לא מתחברים עדיין, משחק קשה, אבל זה כאילו כלום לא משתנה בצורת משחק, אנחנו לא מסוגלים לשחק אחרת, כל הזמן אותו סגנון משחק, בלי שום גיוון, שום שינוי.
    נכון לפרקים בעונה שעברה הצגנו כדורגל מדהים, אבל זו היתה התקופה הכי יפה בשנים האחרונות, מעבר לזה, זה אותו כדורגל לא יעיל שמתבסס על ג'רארד וטורס, מה עם להשתמש באחרים, או להביא אחרים שאפשר להשתמש בהם, אפילו אם הם ילדים...
    יאללה ליום רביעי!

5. Strawberry Fields Member

איך אתה לא משורר עם משפטים פואטיים כמו זה?

------
    רפא אמר שסקרטל וקראגר הזדקקו לתפרים ובינתיים שניהם בספק למשחק ביום רביעי.

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090816-1908.htm

6. _Rushie Member

אף אחד לא אמר שאני לא משורר,וברצינות לגבי העניין השני,המשחק הוא מול סטוק בבית,מה שאומר שהכל סובב סביב ריווח המשחק בהתקפה והישמרות מכדורי גובה בהגנה,הלוואי ואגר יחזור בזמן כי נכון לעכשיו הוא הבלם הכי טוב שלנו בגובה,אם גם הוא וגם סקרטל וקרא בחוץ אז זה רע,רע מאוד.

Last edited: Aug 17, 2009
  7. Cup of Tea Liverpool, UK

קראגר וסקרטל אולי לא שני הבלמים הכי טובים בפרמיירליג, אבל גברים הם ללא ספק.
    אני לא מאמין שהם לא ישחקו בגלל תפרים. הלוואי שאגר יהיה כשיר לשחק.
    כמה שג'ונסון ואינסואה היו חשובים היום, ברביעי הם שחקני המפתח. אפילו יותר ממס'צראנו וסטיבי. אם הם יפתחו את סטוק מהצדדים וטורס ישחק קצת יותר חזק ליד הבלמים. הדרך לניצחון תהיה הרבה יותר פשוטה אם הדברים האלה יעשו.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרכב חזק שלנו? הרכב חזק?! אני מתנצל אבל זה היה הניהול משחק הכי בזיוני שראיתי בחיי, לא פחות ולא יותר, בניטז צריך להתבייש בעצמו.

אני רוצה להתחיל דווקא בחיוביים -
    גלן ג'ונסון היה פשוט אדיר. כמה שכולם זיינו את השכל על היכולות ההגנתיות שלו והוא פשוט אטם את מודריץ' שהוא שחקן מבריק ואיכותי מאוד. בהתקפה המהלך של הפנדל היה לא פחות מגאוני, כמה כוח הייתה בפריצה הזאת, תענוג. גם לאחר מכן, אנשים חיפשו אותו בהתקפה(אפילו יותר מדי), שחקן פשוט נהדר. שימשיך ככה כי אני כבר אמרתי כשהוא הגיע שאני מאמין בו מאוד.
    מהצד השני של המגרש - אינסואה, עוד שחקן פשוט גדול, בהגנה הוא היה על אחד הקיצוניים שהכי קשה לשמור עליהם בפרמיירליג ועשה עבודה נפלאה, בהתקפה כל קרוס מסוכן וכל מסירה חכמה. באמת שנהניתי כל כך לראות את שניהם משחקים, איזה כיף.

במרכז ההגנה, קרא ממש לא היה במיטבו, השער של באסונג היה צריך להיות שלו ואלמלא היסס(יכול להיות שבגלל הפגיעה מתחילת המשחק) הוא היה לוקח את הכדור כמו גדול. סקרטל פתח את המשחק מצוין עם טאקלים נהדרים, המשיך טיפה פחות טוב אבל עדיין, אני מעודד מאוד מהמשחק שלו היום ומוטרד מהיעדרות אפשרית שלו מהמשחק נגד סטוק. מאחוריהם היה ריינה במשחק הירואי, איזה שוער פנטסטי הוא מאז תחילת העונה שעברה, אני מרגיש מאוד בטוח איתו בשער. כמה הצלות מרהיבות מאוד היו לו אתמול.

עוד שחקנים ראויים לציון - מסצ'ראנו שכרגיל היה בכל מקום, קויט שהיה טוב אבל אני מצפה ממנו ליותר, וג'רארד שהיה פעיל מאוד. לטורס לא סיפקו מספיק כדורים אבל גם כשהוא קיבל הוא לא היה חד אבל משחק סביר שלו.

והגענו לדברים הרעים.
    איך, איך בניטז מעיז בכלל להעלות את באבל בהרכב ע"ח בניון? אחד המהלכים הכי מטומטמים שראיתי מבניטז, מצד אחד, קיצוני שסיים את העונה בצורה נהדרת, כבש שערים חשובים בכל המסגרות ונראה נהדר. מהצד השני... באבל שהוכיח פשוט כלום בפרי סיזן ושיחק גרוע בעונה שעברה. מעניין במי נבחר במשחק חוץ כל כך קשה. מה עבר לו בראש? לא יאומן. לוקאס שגם כן עלה בהרכב אבל כנראה בלית ברירה היה חלש כרגיל, חזר לעצמו הבחור.
    הלאה, סקרטל נפצע, מצד אחד איאלה ש... הוא פשוט אפס, אין לי מילה אחרת, נראה על הפרצוף בפרי סיזן. מצד שני, קלי, נתן משחקים נהדרים וכמעט חפים מטעויות, נראה מצוין, עם בטחון. מי נעלה? את הספרדי כמובן... למישהו יש הסבר אחר?

ולקינוח, אתה מוציא את דירק קויט, הווינר הבלתי נלאה שלנו, שרץ 90 דק' כל משחק, ומכניס את וורונין. איך היו אומרים בקומדי סטור? "איזה מטוס עבר על אמא שלך?"

תפסתי את הראש, פשוט ככה.

ובכל זאת, ההפסד עצמו ממש לא סוף העולם, הטיימינק מחורבן מאוד אבל הפסדנו במגרש חוץ אחד הקשים בפרמיירליג מאז שרדנאפ הגיע לשם, מול קבוצה שאני אישית מאוד מעריך.

ומצד שני, כשבניטז עושה שטויות שלא ראיתי אף מנג'ר עושה בחיים שלי, אז יש ועוד איך על מה לדאוג. יש לי כבר חור בצורה של הראש שלי בקיר מרוב שדפקתי אותו בו, איאלה על חשבון קלי, באבל על חשבון בניון, וורונין על קויט... אני כבר לא יודע למה להרביץ.

ציונים(את ההרחבות כתבתי כבר למעלה):
    ריינה 7
    אינסואה 6.5
    קראגר 5
    סקרטל 6
    ג'ונסון 7.5
    קויט 5.5
    לוקאס 4.5
    מסצ'ראנו 6
    באבל 4.5
    ג'רארד 6.5
    טורס 5

בניון 6.5
    איאלה X
    וורונין X

Last edited: Aug 18, 2009
  9. Strawberry Fields Member

אני נאלץ להסכים עם הסיכום שלך, תומר, חוץ ממה שרשמת על משחק ההגנה של המגנים שלנו. אני חושב שנתת להם יותר קרדיט ממה שהם ראויים לו.

-----------
    טוני בארט (הבחור מהאקו שעבר לטיימס) טוען היום שהבעלים הותירו את רפא עם 2 מ' פאונד לחיזוק דפנסיבי.

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/foo...icle6799714.ece

אמרתי שהמצב הולך להשתנות אצלנו בפרט ובכדורגל האנגלי בכלל. כשמסתכלים על כיצד יונייטד וארסנל שומרות על מרבית הכסף שנכנס לכיסן ממכירת שחקנים אז קשה להתלונן כי אצלנו הסכום שנכנס זה פחות או יותר גם הסכום שיצא. עדיין יש בזה משהו מרגיז, כנראה בגלל איך שהסגל שלנו נראה.

אם אז'אלה יהיה הבלם הרביעי שלנו, ועם מכת הפציעות שלנו באזור הזה, זה ממש רע.
    עדיין יש שבועיים לחלון העברות ורפא נדרש עכשיו להיות יצירתי בשוק יותר מאי פעם. זה לא שאין את מי למכור ואת מי לקדם מהמילואים כדי לממן מטרות לעמדות אחרות. השאלה היא האם יש את האומץ לערוך שינויים לא קטנים בשלב הזה של החלון. לדעתי זה לא יקרה אבל בקיץ הבא צפו לאקסודוס.

Last edited by a moderator: Aug 18, 2009
  10. david silva Member

לא יודע אם פרסמו את זה, בניטז הציע 11.5 מיליון יורו תמורת הבלם בן ה-23 של בילבאו פרננדו אמורבייטה.
    שחקן שהיה בלם קבוע בנבחרות הצעירות ובעונה שעברה הוא היה מעולה.

11. Strawberry Fields Member

Last edited by a moderator: Aug 18, 2009
  12. Cup of Tea Liverpool, UK

כן, יש לי הסבר. אני לא מסכים ו/או מקבל אותו, אבל זה הסבר הגיוני.
    אני חושב שרפא התרשם מאוד מקלי הצעיר במשחקי האימון והוא החליט שהוא יהיה המחליף הראשון של ג'ונסון בעמדת המגן הימני. שימו לב שלא דגן ולא דארבי היו על הספסל מול טוטנהאם. לדעתי ולדעת כולנו גם כפי שאפשר לקרוא, העובדה שקלי הוא גם בלם ויש לו את כל הנתונים להיות בלם מצליח בעתיד גורמת לנו לתהות למה הוא לא משחק גם במקום אייאלה. well, אם קלי כבר מקבל להיות מחליף ראשון בבוגרים בעמדת המגן ויש עמדה נוספת שדורשת גיבוי, לא לתת הזדמנויות לשחקנים אחרים להוכיח את עצמם (בלי קשר אם הם גרועים או טובים וזה בגלל שאני מנסה לא להוסיף דעה) תגרום לאכזבה בקרב כל קבוצת המילואים והנוער ותראה להם בעצם שרפא בוחר שחקן אחד ב-5 שנים שיעלה לבוגרת וההזדמנות שלהם לקבל פלאשים של תהילה גדולה יותר בארסנל או קבוצות מרכז/תחתית טבלה. לכן, רפא מנסה לפרוס את ההזדמנויות בפני כמה שיותר שחקנים כדי להראות למחלקות המילואים והנוער שיש להם למה לשאוף ולהשתפר כי הם יכולים להצליח בליברפול ורפא רוצה שהם יצליחו.

הסיבה שכולנו לא מסכימים קשורה ביכולת של שחקן ספציפי.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר חשבתי מראש על ההסבר הזה ואני ממש לא מקבל אותו. אם זה היה סאן חוזה, מילא. אבל מדובר בבבלם בן 18, תגיד לי אתה, מתי פעם אחרונה רפא העלה שחקן בן 18 שלא שיחק דקה רשמית בבוגרת במשחק חשוב כל כך? איך יכול להיות שהוא יפתח ציפיות כאלה אם זה אף פעם לא קרה בעבר?

העניין הזה עם קלי כמגן... יכול מאוד להיות שאתה צודק, אבל גם אם כן, אני פשוט לא מקבל את זה. קלי יותר בוגר, עם יותר נסיון, ונראה הרבה יותר טוב מאיאלה, שהיה פשוט זוועתי במשחקי טרום עונה. לא הייתה סיבה אחת טובה להעלות את הספרדי ע"ח קלי. רפא גם רואה את קויט כקיצוני, זה לא הפריע לו להעלות אותו חלוץ בעונה שעברה כשטורס היה פצוע.

14. _Rushie Member

SGJC
    אני גם רואה את מה שאתה אמרת לגבי קלי בתור מגן ימני,הבחור טוב יחסית בהתקפה וגם היה משחק מגן בהאדרספילד,ובפרה סיזן הוכיח בערך שהוא יותר טוב מדגן בהגנה,הייתכן והוא המגן הימני השני הכי טוב שלנו ולשם רפא מייעד אותו?
    לסטוק הייתי מצוות את דווקא אותו ולא את אייאלה עם קראגר מאחור בגלל שהוא יותר גבוה וסביר להניח גם עם משחק ראש יותר טוב משל אייאלה וזה משמעותי מול קבוצה שכזאת,אבל כעיקרון לא יפריע לי יותר מדי לעשות ניסויים בתחילת העונה ולתת את הצ'אנס לאייאלה שעם כמה שהיה ליצן בפרה-סיזן,הוא היה טוב ורגוע מאוד מול הספרס ברבע שעה שקיבל.

15. Strawberry Fields Member

רפא בעצם מעדיף להכניס שחקן צעיר במשחק הפתיחה של הפרמיירליג בו אנחנו גם ככה מתקשים רק כדי לשמור על המוראל של שחקני המילואים?!
    אם באמת כך הוא חושב, לא נראה לך שהוא היה דואג לתת יותר הזדמנויות לאחרים כמו פאצ'קו, נמת' וקפטן קבוצת המילואים בפרט?
    רפא פורס הזדמנויות בפני כמה שיותר שחקנים צעירים? ממתי? מיום ראשון?
    אני לא מקבל אף אחד מהטיעונים שלך כהגיוניים.