ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Strawberry Fields Member

על ג'ונסון.

אוהדי יונייטד יכולים לשאול איפה ה-60 מיליון פאונד שנותרו ממכירת רונאלדו. אנשים צריכים להבין שהמצב הכלכלי של הקבוצות האנגליות אינו כפי שהיה. אולי סוף סוף תם עידן הבזבזנות.

-------
    :aa1: האקו מאשר שהאל הבריחה את רפא מטרנר כשביקשה 11 מ' פאונד עבורו ושהוא צפוי לחפש בלם במקום אחר (לינק).

:aa1: אנחנו מקושרים ל- Keisuke Honda, קשר/מגן שמאלי יפני בן ה-23 המשחק בונלו ההולנדית (לינק).
    הבעיטה החופשית בסוף די יפה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/8/09
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערן, אם זה הלך על ג'ונסון אז הוצאנו העונה 17 מיליון פאונד ונכנסו עוד 36. מה שאומר שאנחנו בפלוס 19 מיליון פאונד פחות או יותר. זה ממש לא ה'אין כסף' עליו בניטז מדבר...

3. Strawberry Fields Member

זאת ראיה די שטחית. אתה לא יכול לדעת מה מצב החשבון של ליברפול - כמה יש, כמה אין וכיצד הכל מתחלק.
    ראית איך עסקת אקווילאני בנויה, לך תדע כמה כסף אנחנו עוד חייבים לקבוצות אחרות.
    כפי שציינתי, ישנן קבוצות שצריכות להסתגל לתנאים פיננסים ולדפוסי התנהגות שונים (וזה ממש לא באשמתם הבלעדית של G&H).
    אז נכון שאני רוצה רכש חדש ושאני לא רוצה לראות יותר את וורונין, לוקאס ודגן (בעיקר) אבל זה לא אומר שצריך להגזים עם הדרישות של הוצאת כספים.
    בעיניי יש בזה משהו מבורך. קצת שפיות עוד לא הרגה אף אחד.

לגבי עמדת הבלם, אני מסכים עם מה שרשמת מקודם אך לצערי עושה רושם שרפא לא רואה את קלי כבלם וכ"כ חבל.
    אם אנחנו בכל זאת ממש חייבים להביא בלם אז הייתי הולך על סול קמפבל. עתיר ניסיון, יש לו לפחות עוד שנה לתת, ועדיין שחקן חופשי - עדיף מאשר להוציא כמה מיליונים על דיסטן (שאני לא בדיוק מעריך) או שוקרוס (שספק בכלל אם ירצה להחליף את אפודת ההרכב כדי להפוך לבלם רביעי וממורמר).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/8/09
  4. johnnie walker Member

http://www.fantasystakes.com/news/article/161

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. קינג לדלי Member

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאילו שהתרגיל שלכם עם באסונג לא מלוכלך.

עריכה: אני רואה שהוא נפצע באימון של הנבחרת, ז"א שאם המחשבה הייתה מראש להוציא אותו מהמשחק הזה הוא בכלל לא היה נוסע להתאמן עם הנבחרת. יכול להיות שזה קצת יותר חמור ממה שחשבנו למרות שעדיין מדובר בפרי-קאשן וסביר להניח שהוא יהיה כשיר לראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/09
  7. קינג לדלי Member

לא סתם הוא הלך על מפשעה.
    עם מפשעות לא מתעסקים מחשש למתיחה.
    הוראות ברורות של ראפא.
    "בעיה קלה במפשעה"...נו באמת...

באסונג רשאי לשחק על פי חוקי ההתאחדות.
    מה אתה רוצה מאיתנו ?

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ררארד לא מתפשר על נבחרת אנגליה, הרבה פעמים הוא שיחק עם זריקה או חצי פצוע, נוסף לזה אני ממש לא זוכר הרבה מקרי "גיגס" אצלנו תחת בניטז, כלומר של שחקנים שפורשים מראש רק כדי להיות מוכנים לסוף השבוע.

אתה לא רואה שום דבר מלוכלך ברכישת שחקן ביום חמישי, דחיית הרישום שלו ליום ראשון רק כדי שישרוף משחק השעייה? אני הייתי מנסח חוק כדי לעצור דברים כאלה, לפעם הבאה.
    להפעם...באסונג קיבל מאיתנו חמישייה שנה שעברה, נשמח להתמודד נגדו שוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. קינג לדלי Member

למה קבוצת כדורגל לא יכולה לדאוג לצרכים שלה ? אם יש לנו אפשרות לגרום לכך שהוא ישחק אז למה לא ?
    מלוכלך ? טבעי.

10. Bill Shankly Member

11. Shankly Member

איזה חלוץ ענק הוא היה...

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלישע סקוט מYNWA.TV, חבר של ג'ררארד, כתב שהוא יהיה בסדר לראשון.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד 24 שעות אני הולך מפה ל20 יום, לראות את המשחקים שלנו נגד ספרס,סטוק,וילה,בולטון ועוד כמה אחרים (וויגאן-וולבס,סיטי-וולבס,אברטון-וויגאן). מקווה לחזור עם 12 נקודות וראשות הטבלה.
    תומר, אל תשכח קובץ עם תלונות על ראפה ואז קופי פייסט ב1.9 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואלה נכון, כבר ציינתי כמה אני מקנא בך?

תהנה בנאדם, ואם אתה יכול איזו משימה קטנה בשביל הלב שלי, תנסה לחבל בבריאות של וורונין ודגן, אני חושב שלכולנו זה יעשה טוב על הלב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/09
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב לחבל בבריאות של דגן זה לא ממש מסובך, מספיק ללחוץ לו את היד מחוץ למלווד או משהו.

עוד נתון לקראת ספרס, פאלאסיוס משחק עם נבחרת הונדורס ברביעי בלילה, אולי זה יקשה עליו בראשון. מזל שלארגנטינה אין משחק מוקדמות, כמו שהסגל שלנו כרגע כשמאסצ'ראנו חסר יש בעייה עם מי לשחק כקשר האחורי, לוקאס לא פיזי מספיק, זה כנראה דורש הצבה של ג'ררארד בתפקיד הזה.