לוקאס היה בסדר גמור במחצית, אחד הטובים אפילו. יש גבול כמה מחפשים אותו בקטנות. אז'אלה וסאן חוזה בלמים זה פשוט משהו שקשה מאוד להשיג תוצאה איתו, זה לא רק ההגנה הלקוייה אלא כל הפרטים הקטנים כמו שהם נלחצים הם מעיפים החוצה מיד ולא מחפשים מסירה פנוייה ואז אתלטיקו מתרווחת בחצי שלנו התקפה אח"כ וכו' וכו'. לא צריך להיכנס לפאניקה, אגר וקאררגר אמורים לחזור לטוטנהאם, לסקרטל זה אמור לקחת שבוע יותר, זה מספיק.
גם אגר וגם סקרטל פצועים, קראגר יצא וחטפנו גול ב-10 שחקנים, מקווה שהוא כשיר לטוטנהאם, סן חוזה ואז'אלה הם סיפור עצוב. אני מעדיף את ניסו קפילוטו ורמי דואני + להחליף את כל צוות הסקאוטינג של הנוער. וגם כמובן לוקאס שהוא שחקן מחריד וחרד (פחדן) בפני עצמו, כבר אמרתי לפטר את מערכת הסקאוטינג? שורה תחתונה, מלבד הפצועים יש לנו כל כך הרבה זבל בקבוצה שצריך לזרוק.
פשוט מביך. אין לי מילה אחרת להגנה שלנו. ו-וואלה, ג'ונסון ואינסואה פנטסטיים, באמת מצוינים, בשני צידי המגרש. אבל אז'אלה בסגירה מביכה על אגוארו(תידבק לו לחולצה!) ואחרי זה עוד עוד פאול ברור על פורלאן שלא נשרק למזלנו(היה על קצה הרחבה) מוכיח שוב שהוא לא קרוב ללהיות מוכן. סן חוזה אחרי זה נכנס במקום קראגר ו... שוב מפשל, אגוארו פשוט דילג מעליו, הוא רץ כל כך לאט וקרא את הכדור כל כך רע, מה אתה בכלל יורד לתאקל? תעמוד במקום ותסגור לו את הקו! גם בגול, ג'ונסון היה צריך לחפות על אותו סן חוזה ומכאן נוצר הבלבול בהגנה, ואחרי זה חוזה מוסיף חטא על פשע ומצלם תמונה מצוינת של פורלאן מניף את הרגל וכובש, מה אתה בכלל עומד במקום? תרוץ ספרינט ולפחות תפריע לו! כאב ראש אחד גדול. אני מצטער שאני חוזר על עצמי אבל איך אני לא יכול לחשוב שהוא מעדיף שחקנים ספרדים כשקלי משחק מצוין משחק קודם ועדיין מחמם את הספסל למרות שאז'אלה וסן חוזה נראים כמו שני ליצני חצר?! וזה מתחיל מטעויות קטנות כמו שכל כדור שאז'אלה זוכה בו הוא מעיף לחוץ במקום לתת חזרה לאמצע או להחזיר לשוער ולפתח התקפה וממשיך בטעויות שעולות לנו בשערים. צריך להתפלל לפאולר כל שנייה שהפציעה של קראגר לא קשה מדי אחרת אכלנו אותה. בקישור מסצ'ראנו נראה בכלל לא רע, ולוקאס חזר לעצמו. אני באמת חושב שהוא נלחץ מהקהל של ליברפול ובגלל זה הרמה שלו יורדת כל כך. עצוב שאנחנו פותחים איתו את העונה, פשוט עצוב. קויט טוב אבל לא מספיק פעיל בשבילי, גם בניון, ג'רארד-את-טורס היו נהדרים והיו כמה וכמה מצבים טובים אבל חוסד חדות מצד שניהם, וחבל. איפה הופיה איפה...
המצב נראה עגום מאוד. אין לנו בלם אחד בכיר שהוא כשיר נכון לעכשיו (לא יודע מה יהיה עוד שבוע) וגם במצב הזה רפא מעדיף לדבוק עם הספרדים שלו על פני האופציה האנגלית העדיפה בהרבה. אבל מזמן הפסקתי להיות מופתע. כמו שנאמר לפניי, עדיף לעשות הכל רק כדי שלוקאס לא ישחק.
אז'אלה 4 פאקינג פעמים מאבד כדור 20 מטר מהשער שלנו, זה פשוט לא יאומן שהוא עדיין על המגרש, בניטז צריך פשוט להתבייש בעצמו, לא פחות ולא יותר. וזה כבר לא קשור לגיל, מדובר באידיוט.
אני מרוצה מהידידות הזאת. היו לנו הרבה מהלכים התקפיים טובים, ג'ונסון נראה כמו אחלה תוספת להתקפה. בהגנה, די ברור שאז'אלה וסאן חוזה ישחקו ביחד 0 משחקי ליגה העונה, זה אני לא מתרגש ממה שקרה פה. אגר וקאררגר יהיו כשירים לטוטנהאם.
טוב אז המחצית השנייה לא שונה בהרבה, אז'אלה פשוט טמבל וממשיך להחזיק את הכדור ברגליים ופשוט מחכה שיחטפו לו, פעם אחת ראית שזה לא הולך, פעם שנייה גם לא הולך, פעם שלישית כבר ציפיתי שאולי ייפול האסימון אבל כנראה שאין לאן ליפול, איזה מטומטם זה פשוט לא יאומן. סן חוזה טיפה יותר טוב אבל גם כן טעויות של טירון, המסירה לריינה אחורה והוא מסתכל רק מעבר לכתף שמאל(ורואים את זה בצילום), אגוארו בורח לו מצד ימין וכמעט וחוטף את הכדור. ולעומתם, קלי נכנס לרבע שעה האחרונה, כל הקיצונים עושים עליו עוונטות והוא לא אכל הטעייה אחת, איזה הבדלים של שמיים וארץ, איך הוא לא שיחק כל המשחק רק בניטז יודע(לדעתי גם אלוהים אובד עצות בנושא הזה), זה היה פשוט מביך. ג'ונסון ואינסואה במחצית השנייה היו אפילו יותר טובים מאשר בראשונה, נהדרים, עממה, שני האפסים במרכז הגנה גרמו להם לעשות 2 תפקידים וזה העיב על משחק ההגנה שלהם ובכל זאת הם התגברו על זה. אני שקט מאוד לגבי שניהם, פשוט כיף לראות אותם על המגרש. במרכז הקישור מסצ' היה טוב, ולוקאס סביר ביחס למחצית הראשונה, גול טוב של הבחור כשתנועה יפה שלו וכדור עוד יותר יפה של סטיבי אליו השאירו אותו מול אסנחו וסיומת קרת רוח של לוקאס סיימה את המהלך. ועדיין זה לא זה, כל כך חסר דומיננטיות ונוכחות במרכז השדה... מדאיג. מקדימה ההתקפה נראיתה מעולה, טורס היה מצוין לדעתי ורק חוסר מזל וחדות מנעו ממנו לסיים עם גול או שניים היום וחבל. סטיבי משכמו ומעלה, השילוב בין שניהם שוב הוכיח את עצמו והם יצרו המון מצבים. בניון במשחק לא משהו וכך גם קויט, וורונין ואנ'גוג שעלו לאחר מכן הראו יכולת בכלל לא רעה וכמה טאצ'ים טובים בכדור. ושוב, אני מאוד מקווה שלפחות 2 מתוך שלושת הבלמים הפצועים שלנו יחזרו עד המחזור הראשון אחרת תהיה חגיגת שערים בווייט הארט ליין(הרי גם טוטנהאם בלי הבלמים שלה, ממש מגיפה) ואני רק מקווה שההתקפה שנראית טוב תצליח להעפיל על ההתקפה של התרנגולים...
אכן משחק לא רע. עם קראגר ואגר במקום סן חוזה ואז'אלה ועוד שלושה-ארבעה שבועות שגם אקווילני כבר יהיה כשיר (זה לא יוצא כמות היסטרית של משחקי ליגה, אנחנו נשרוד.) יהיה לנו הרכב מעולה ונרוץ קדימה ולמעלה.
כן ועוד מילה על הברור מאליו: הדבר המעודד ביותר הוא החוד של טורס-ג'ררארד שפשוט מנצלים כל שטח פנוי שיתנו להם למצבי כיבוש. הצמד הטוב ביותר בליברפול שראיתי היה פאולר-קולימור, טורס-ג'ררארד גורמים להם להראות כמו סתם עוד זוג חלוצים.
מה שכן ואני חושב שהזכרתי את זה לא מזמן, אני מחזק את מה שגיל אמר פה מעליי ובלי לשים לב, בשקט בשקט, בניטז בונה קבוצה התקפית גדולה, לדעתי הרבה אנשים יהנו לראות משחקים שלנו העונה ולא רק אוהדי ליברפול. ועוד יותר חשוב - http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090808-1724.htm תודה לאל, קראגר בסדר גמור, ובניטז אומר שגם סקרטל ואגר כנראה יהיו כשירים לספרס.
אני חושב שגם שנה שעברה הרבה אנשים נהנו לראות אותנו, לא בהכרח תמיד מהסיבות החיוביות לגבינו, אבל תמיד היו הרבה שערים, לעיתים קרובות גם דרמה גדולה ומשחקים שייחקקו לנצח בזכרונם של אוהדי כדורגל. הבעייה הגדולה שלנו, מסתבר, שהבעייה הגדולה ביותר שלנו לא היתה מחליף לאלונסו, גיבוי לטורס או ווינגר פותח. הבעייה העיקרית שלנו היתה שלא היה הבאנו מחליף להופייה.
"He knows Aquilani will need time. The players have to show the quality they have and when we decided to bring in Aquilani we knew he would be out for one month or so, so we analysed the squad and we think that with Mascherano, Lucas, Gerrard and Plessis we have enough." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx הוא אפילו לא סופר את ספירינג... לא להאמין.
תומר, אתה עושה מזבוב פיל. אם בניטז לא סופר את ספירינג אז למה הוא העדיף להכניס אותו על פני פלסיס במקום מסצ'ראנו כמחליף במשחק היום ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx באשר למשחק, המשחק נגד טוטנהאם יקבע אם הפרי-סיזון היה טוב או לא טוב. בסה"כ יש סימנים מעודדים להמשך העונה... ג'ונסון משכיח בשבילי את העובדה שפספסנו את דני אלבס לפני כמה שנים. לוקאס מתחיל להשתפר. קלי נראה כהשחקן הצעיר הבא שיעשה את הקפיצה לבוגרים. יהיה טוב.. גם לטוטנהאם יש בעיית פציעות.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
לכל מי שיש חלום שרפא יימכור את לוקאס אז: http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090808-1751.htm
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5480693,00.html סקיי מדווחים שבניטז מעוניין בטרנר, הבלם של האל. הציטוטים ששם בנוגע לזה לא בדיוק מצביעים על זה אבל, מה שכן מעניין אותנו זה הציטוט הבא: "We have two options. One is to bring in someone at the back and the other option is to keep working with the young players we have," added Benitez. "We have three centre-backs to get fit and will need one more as a fourth. We have to decide what to do, but the one solution we can achieve is to work with the youngsters." אני בעד האופציה השנייה שלו כל עוד מדובר בקלי ולא בשני הליצנים שהגיעו לאנפילד בטעות היום.