זו גם אופציה, ואני חושב שאחרי המשחק מול ארסנל שנה שעברה, אני חושב שרפא יכול לסמוך על בניון שישחק מאחוריי אל ניניו., אם כי, ואני חייב להוסיף את זה, שזה די בזבוז של היכולות ההתקפיות של ג'רארד.
אני גם מעדיף לזרוק את ספירינג למים עמוקים מבחינתי, הוא מסוג השחקנים שמבחינה מנטלית יכול לפרוח במשחקים כאלה כמו נגד טוטנהאם.
תלוי נגד מי. נגד ספרס אני בכל זאת הולך עם לוקאס (לא מאמין שאני רושם דבר כזה..). נגד סטוק בבית? בהחלט 4-4-2 עדיף. ספירינג הרי לא ישחק, בוא נישאר בתחום האופציות הריאליות. זה 4-5-1 עם לוקאס כמחליף של אלונסו או בניון במקום ג'ררארד וג'ררארד אחורי במקום אלונסו. או 4-4-2 עם קאוט/באבל לצד טורס, בניון/קאוט וריירה/באבל קיצוניים.
זה ברור שחייב לבוא עוד שחקן. בין אם זה חלוץ גיבוי, קיצוני להרכב, או קשר מרכזי גיבוי. יש לנו את התקציב לעוד שחקן גיבוי איכותי, ואל תתנו לי כל מיני תירוצים כי זה לא הגיוני שאין, השאלה היא האם יש לנו כסף לקיצוני להרכב... אם יבוא גיבוי למרכז הקישור או לחלוץ אני חושב שיהיה אפשר להכתיר את הקיץ הזה כמוצלח, אם יבוא קיצוני להרכב יהיה אפשר להכתיר את הקיץ הזה למצוין, ואם יבואו 2 מתוך ה3 שציינתי יהיה אפשר להכתיר את הקיץ הזה כאחד הטובים שהיו תחת בניטז...
אתה יודע מה אולי יבוא? בלם גיבוי. תשכח מקשר, בניטז לא יחסום את לוקאס ובאבל. ותשכח מחלוץ, הוא לא יחסום את וורונין ואנגוג. חבל שאתם מפתחים ציפיות, סתם תתאכזבו, כדי שיהיה סיכוי שיגיע קשר/חלוץ אחד מהנ"ל צריכים לעזוב בעסקה זריזה, אני לא רואה את בניטז סוגר את הדברים האלה שבוע לפתיחת העונה.
גיל, בלם יהיה כל כך מיותר. סתם לתקוע את קלי במקום, אני חושב שמדובר בפוטנציאל אדיר שכבר עכשיו לא נופל בהרבה מבלמים במעמדו בצ'לסי, ארסנל, יונייטד, ובעצם כל קבוצה בפרמיירליג. יש לו גובה(תקן אותי אם אני טועה אבל הוא יותר גבוה גם מסקרטל וגם מאגר, בטח שמקרא), פיזיות, תאקלים טובים, שליטה טובה בכדור ביחס לגובה שלו כמובן ואפילו קלטתי כמה מסירות מצוינות שלו קדימה שלא ראיתי קודם נגד אוסלו. אני יותר מאשמח אם הוא יהיה הבלם הרביעי העונה, ותסמוך עליי שאני הפעם מדבר בשיא האובייקטיביות כי אם לא הייתי אובייקטיבי גם לא הייתי מציע קשר כי אני יודע שזה יתקע את ספירינג עוד יותר. ובניגוד למה שאתה חושב, אני בדעה שבניטז נתקע עם וורונין ובאבל בלית ברירה ושהוא לא כל כך מאמין בשניהם, ושיש סיכוי לא רע שיבוא קיצוני/חלוץ. הוא יודע ששניהם לא ברמה המתאימה ולא סתם הוא ייבש את באבל כל העונה שחלפה ושלח את וורונין להשתלמות בגרמניה. הוא ישמח לשחקנים במקומם.
גם אם אני לא מסכים עם כל מילה ממה שכתבת על קלי, אני כן מסכים שהייתי משאיר אותו בתור בלם רביעי. אני פשוט חושב שיש סיכוי לא רע שבניטז יביא בלם רביעי. לגבי באבל ו-וורונין, אין ספק שהוא לא ספר אותם בעונה שעברה, השאלה האם חל אצלו שינוי העונה, מהראיונות נראה שכן. הלוואי והיה מגיע חלוץ גיבוי הולם לטורס, למרות שאני לא קובר את וורונין כמו רוב האוהדים אני עדיין הייתי מעדיף לראות מישהו אחר בתור גיבוי.
אוי ויי.... בשביל מה היינו צריכים לשלם כ"כ הרבה עבור הגירסה שלנו להארגריבס? זאת פריביליגה שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עם מצבת הקשרים שלנו. עוד לפני שחתם אמרתי שאני מעדיף מישהו שהוא אולי פחות מוכשר אבל יותר כשיר. אני מתפלל שנרכוש קשר נוסף אבל חושש שזה לא יקרה. הדיילי מייל טוען שרפא דיבר עם האל והציע 6 מ' פאונד עבור מייקל טרנר אך היא מתעקשת על מחיר כפול.
ההרכב הרשמי: ריינה אינסואה אז'אלה קראגר ג'ונסון בניון מסצ'ראנו לוקאס קויט ג'רארד טורס ספסל: קבאליירי, דוסנה, ספירינג, פלסי, דגן, קלי, אנ'גוג, וורונין, סן חוזה, ריירה, באבל. --- עוד פעם בניטז והשטויות שלו. כולם ראו שקלי שיחק מצוין נגד אוסלו, הוא נבחר ע"י האתר הרשמי כשחקן המצטיין, למה לתת לאז'אלה שבמילא בהיררכיה הוא מאחורי סן חוזה וקלי דקות על חשבונם? וזה מאוד מטריד שלא אגר ולא סקרטל חזרו עדיין. הייתי בטוח שאחד מהם ישחק היום.
לדעתי יהיה בלם חדש עוד לפני ספרס, ואז לא אז'אלה לא סאן חוזה ולא קלי יהיו בכלל חלק מהסגל הבכיר. באמת מדאיג אגר-סקרטל...הציטוטים של בניטז בנושא היו אופטימיים, ציפיתי לראות את אגר היום. אני מקווה מאוד שזה לא בעייה למשחק הפתיחה. טוב שריירה על הספסל, סימן שהפציעה שלו לא חמורה.
עכשיו גם קראגר פצוע והוחלף בסן-חוזה (למה להכניס את מרטין קלי?! מי זה?) ופתאום בום, שני שערים. מאוד מפתיע. אגר חייב לחזור כמה שיותר מהר ונקווה ששום דבר רציני לא קרה לקראגר כדי שתהיה לנו הגנה.
אין לכם מה לפתוח את העונה ככה. אם תמיד אמרנו שאתם צריכים קיצוני ועוד חלוץ היום העמדה הכי חשובה לחיזוק היא עמדת הבלם. בקשר ללוקאס, פשוט עצוב, הוא חור במרכז המגרש. עדיף לשחק עם ג'רארד ליד מסצ'רנו ובניון מתחת לטורס.