בנוסף להיותו שחקן פצוע שעדיין לא ערך הקיץ אפילו אימון אחד עם קבוצתו, לי קשה להאמין שליברפול קונה שחקן שלא מסוגל לסיים 10 משחקים בעונה בלי להפצע ועוד אחד כזה שלא רוצה לעזוב את קבוצתו ושולח את סוכנו וחבריו שישפיעו על החלטת ההנהלה. ואז אני נזכר שמדובר באקווילני, מקצוען אמיתי שעברו יכול לדרבן אותו להוכיח לכולם שרומא עשתה טעות בכך שבחרה דווקא בו להמכר לטובת תקציב לרכש. אם לא דיי בכך, המונדיאל הקרוב יתן לו מוטיבציה נוספת להרשים את ליפי. מבחינה מקצועית נטו הוא מן אלונסו משודרג ואני לא רואה בשוק קשר ברמתו. האם היכולת המקצועית נטו היא בעלת משקל גדול יותר מהיותו שחקן פצוע שיתחיל את העונה טיפה מאוחר יותר? לדעתי כן.
הפסד למילואים 4-3 מול בריסטול רוברס. כובשים: האמיל ("superb goal"), סימון, פלורה. http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090803-2134.htm
הדיילי מייל מצטט את סטיבן דפור: I have an agreement with Standard Liege that I could go to a top club, and Liverpool fit the bill. הסוכן שלו אמר: Steven's name has been mentioned not only at Real Madrid, but also at Liverpool - they are looking at him too. Normally he would stay for another year, but nobody could say no to clubs like those - and Liege would not stand in his way. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...t.html?ITO=1490 אם סגרנו עם אקווה-מן כפי שהליברפול אקו טוען, למה גם דפור? אני מקווה שזה אומר שגם לוקאס בדרך החוצה.
האמיל יכול לכבוש עוד 50 סופרב גולס, הרי כבר הבנו שזה לא יביא לו דקה אחת בבוגרים. בקשר לדפור, הוא שחקן כשרוני שאם אני לא טועה משחק בעיקר כקשר התקפי דווקא - אולי הוא יגיע(אם בכלל) כגיבוי יותר לסטיבי מאשר לאקווילאני. בשני המקרים אשמח לראותו באנפילד.
ממה שהבנתי הוא שיחק כקשר מרכזי. אני מנסה להיזכר, אל-זהאר שיחק בפרי-סיזן של העונה שעברה או שפשוט באופן מתפיע התיישב על הספסל נגד ליאז'? עריכה: בדקתי לבד, עלה כמחליף רק בשני המשחקים האחרונים נגד ואלרנגה ולאציו.
שיחק שיחק. ואגב,השמועות על דפור מסתדרות טוב עם השמועות האחרונות שרצות ברשת: 2106 BST: Liverpool's Lucas Leiva has held talks with the directors of Brazilian side Corinthians about a move. "You have to see what Rafa Benitez plans," he said. "The president of Corinthians already know that I am interested in and what I want." (Brazilian TV station Terra)
:aa1: המארקה מדווח שאותה פגישה שנערכה ביום ראשון לא הניבה דבר ולא קירבה את אלונסו למדריד (לינק). :aa1: הליברפול דיילי פוסט נותן היום ראיון עם כריסטיאן פורסלו והוא אומר שכל מטרת הפגישה בברצלונה הייתה בכדי להציג עמדות (לינק).
גם סלבה ברזילאי (אני יודע..) אמר באחד מהשידורים של בליגה הברזילאית שהוא קרא בכל העיתונים שקורינתיאנס חמים על לוקאס. נקווה שילך כבר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אני עדיין אעדיף את קאטרמול או ג'ק קוליסון או מישהו מהממלכה.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5471706,00.html איזה ראיון מטומטם של וורונין... "I am not afraid of all the strikers we have here. I am prepared to fight for a place in the side as I do not plan on sitting around on the bench." במקום מי הוא מצפה להיות בהרכב בדיוק? אלוהים ישמור, הוא פשוט טמבל. "I would have loved to stay on at Hertha, no doubt about it," he added. "I was very disappointed, since I gave my best for the club." כן, זאת הגישה, להגיד שאתה מאוכזב לחזור לליברפול...
איך אפשר לצפות לראיון חכם מבנאדם מטומטם? זה מה שהוא וככה הוא ישאר. אנשים לא משתנים פתאום בגיל 30. במקום מי הוא נכנס להרכב? מה זאת אומרת? ברור שג'רארד! למה שבייבי פייס האנגלי לא יפנה את מקומו לאחד מגדולי השחקנים האוקראינים. השילוב שלו עם טורס יהיה קטלני המסירות החכמות של וורונין חותכות כל הגנה בליגה וכל פעם שהוא עושה הטעייה ועובר שחקן, אותו בלם יקבל פליק מהקוקו המזיע של וורונין האדיר. נכון עושה לכם טוב לדעת שיש לנו כוכב חתום על חוזה עד 2011? למה אנחנו צריכים את זה?!
ראיתי את הראיון הזה מקודם אבל משום מה לא הבאתי אותו. הוא כבר מזמן הוכיח את עצמו כאידיוט כך שאני לא מופתע. בחיי, אם היה לי את הכסף הייתי מוכן לשלם את שארית החוזה שלו כדי שישוחרר. רק המחשבה של לראות אותו משחק במשחקי ליגה (כמחליף או במידה וטורס יפצע חס וחלילה) מעוררת בי חלחלה. מה שכן מפתיע זה שרפא לא טרח להבהיר לו את עמדתו בקבוצה.
אחרי מפגן השנאה לדוסנה סתם חשבתי שאתם נטפלים למישהו, אבל אחרי שלושת התגובות על וורונין, אין לי ספק - אתם פשוט דפוקים. אתם מודעים לזה שמדובר בבני אדם ולא ברובוטים, נכון? זה כאילו שנדפק לכם במוח הקטע שגורם לכם להפריד בין יכולת מקצועית של שחקן לבין אנושיותו. כל שחקן שלא נראה לכם מקצועית, מקבל מכם איחולי שנאה (דוסנה), או סתם זלזול מגעיל ברמת האינטיליגנציה וגידופים שונים (וורונין). ככה הם החיים במועדון כדורגל. יש לפעמים פלופים וסתם שחקנים לא מתאימים. לא צריך לשנוא כל אחד ואחד מהם ברמה אישית כאילו הם שדדו את ההורים שלכם.
כשלא אוהבים שחקן אוטומטית בתת-מודע שלך כל פעם השחקן זכור אצלך כמשהו עם קונוטציה שלילית. אני לא מתיימר לדעת כמו קודמיי אם הוא בן אדם טיפש או לא כי אני לא מכיר אותו בכלל,אבל מה פשר הראיון הזה (בהנחה שהוא לא מפוברק)? אתה מודיע בתקשורת שהיית שמח להישאר בהרטה למרות שליברפול החזירה אותך? מה ההיגיון פה בדיוק?