ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Ori8 Member

היי לכולם..

פשוט מלך האוניל הזה, 50 מיליון, אלו המחירים שצריכים להדביק לשחקן שאתה לא מעוניין למכור.
    אם בניטז היה רוצה להשאיר את אלונסו בכל מחיר, או סתם קשוח כמו אוניל, ריאל לא הייתה מעיזה בכלל לשלוח פקס.

2. Cup of Tea Liverpool, UK

קודם כל ברוכים הבאים לפורום.
    אוהד ליברפול?

בקשר לתגובה, בניטז מצליח לא רע בינתיים בניסיון להשאיר את אלונסו, הוא לא מוריד במחיר לריאל הוא לא רוצה שחקנים במקום כסף והוא דיבר עם אלונסו ומנסה לשכנע אותו כל הזמן שישאר. הוא עושה פחות או יותר כל מה שהוא יכול לעשות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/7/09
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב לראות אותך פה אורי! (רק כדי שלא תתבלבל, זה דני מרפי מIL, לא סקאוזר טומי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )

הפציעות של סקרטל ואל זאהר לא ממש מעודדות, אבל אני אנסה להסתכל על הצד החיובי של שתי הפציעות:
    מהפציעה של סקרטל אני לוקח שקלי יקבל יותר דקות במשחקי ההכנה ואני מקווה שהוא ימשיך ברושם המצוין שהוא נותן, כי לדעתי הוא מרוויח את המקום של הופיה בסגל ביושר. לבחור הזה יש פוטנציאל נהדר.
    ואצל אל זהאר, אולי הפציעה הזאת תגרום לבניטז לזמן את האמיל לסגל הבוגרת במקומו, ואז נוכל סוף סוף להתרשם מהשחקן הצעיר הזה מעבר לרמת מילואים/צ'מפיונשיפ.

4. Ori8 Member

כמובן שאוהד ליברפול... =)

אני בספק אם בניטז עושה המון כדי להשאיר אותו, הוא יצא בהצהרות האלו כי אין לו מחליף, אני לא שולל אפשרות שהוא רוצה שצ'אבי ישאר, הוא בכל זאת שחקן נהדר שנתן עונה אדירה ולבניטז יהיה קשה למלא את החלל שישאיר.
    אבל הוא לעולם לא דיבר עליו כמו שדיבר על מאסצ'ראנו, ואני גם בטוח שאלונסו מודע לעיניין הזה, כי גם מזה אפשר קצת להיפגע.
    אף אחד לא יודע מה היה ואיך התנהלה השיחה שלהם (אם בכלל) הייתה אחת רצינית כזו, אבל במידה ובניטז היה (אולי אכן קרה) לוקח את אלונסו לשיחה 1 על 1 ומסביר לו את החשיבות שלו לקבוצה ומסדר את עיניין בארי ומבהיר לו שהוא לא רצה את בארי במקומו אלא כתוספת כוח לרוטציה, אני מאמין שאלונסו היה מתרכך ואולי רוצה אפילו להישאר.

אוניל לעומת זאת בכלל לא מיתייחס להצעה רשמית, רק על אופציה של מכירה, רק על שמועה זניחה הוא קופץ וזורק תגי מחיר שרחוקים אלף שנות אור מהשחקנים שלו.
    ואני חושב שיש בזה משהו מאוד חכם.

5. REAL MADRID Member

אורי, ברוך הבא קודם כל. אתה אוהד ליברפול ככה שאנחנו עתידים להתנגח לא מעט עד תום הקיץ (או עד שאלונסו יעבור למדריד - המוקדם מבינהם) אז אני רק רוצה להגיד לך שאל תקח אישי את הדברים שאני כותב.

אני רוצה להתייחס להודעה הראשונה שלך בדיון, המשפט "אם בניטז היה רוצה להשאיר את אלונסו בכל מחיר, או סתם קשוח כמו אוניל, ריאל לא הייתה מעיזה בכלל לשלוח פקס" נראה לי פשוט לא נכון עובדתית. ריאל מדריד הצליחה לרכוש את רונאלדו מהיונייטד לאחר שפרגוסון הספיק להגיד שאפילו וירוס הוא לא היה מוכר. נכון, ריאל מדריד נכשלה בקיץ שעבר לרכוש את רונאלדו וצריך לזקוף לעקשנות של הסקוטי הרבה מאוד קרדיט על כך אך ריאל מדריד הצליחה חלקית - היא הצליחה להשניא את רונאלדו על אוהדי היונייטד ולגרום לכך שהעתיד שלו במועדון לא יהיה ברור (השאלה האם ימשיך במועדון עלתה כמעט בכל ראיון עמו).

הנקודה שלי, כשחקן וקבוצה רוצים בזיווג, בלתי אפשרי לעצור אותם לטווח הארוך, אפשר לדחות זאת אך כל עוד הצדדים (השחקן והקבוצה) ימשיכו לרצות זה יהיה בלתי אפשרי למנוע זאת. זה לא תקף אך ורק לריאל מדריד אלא לעולם הכדורגל כעולם כדורגל.

6. Ori8 Member

אתה צודק,
    ההערה הזו לא נכונה לגבי ריאל מדריד, כי היא לא ממש רואה בעיניים כשהיא רוצה שחקן, וב-99 אחוז מהמקרים, כשהיא רוצה היא גם מקבלת, אני לא מהאופטימים שחושבים שאלונסו ישאר, ממש לא, ככה שאין סיבה שנתנגח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני חושב שזה עיניין של זמן עד ההודעה הרשמית.

אני לא יודע כמה אלונסו רוצה לעבור למדריד בגלל שמעניין אותו "פרוייקט הגאלקטיקו", או בגלל שהיחסים שלו ושל בניטז הרוסים ובגלל שהוא נפגע מזה שבניטז רדף שנתיים אחרי בארי, אבל זה לא משנה.
    אם אלונסו באמת החליט וסגור על המעבר, זה יקרה. בניטז לא יוכל לעשות הרבה, בניטז לא מסוג המאמנים שאם שחקן בא ואומר לו שהוא רוצה ללכת, הוא יסרב.

תומר,
    אני נורא מקווה שאתה צודק, ואני מסכים איתך, קלי יכול למלא בצורה נהדרת את המקום של הופייה, למרות שמן הסתם הוא לא יתן את השערים שהבלונדיני נתן ואת הניסיון, אבל הוא בהחלט כישרוני וטוב מספיק כדי להיות בלם רביעי בסגל.
    אבל צריך לזכור דבר אחד, בלם רביעי זה נשמע נורא רחוק מההרכב או מדקות משחק, אבל זה מטעה.
    צריך לזכור שבמידה ואו סקרטל או קאראגר או אגר נפצעים, הוא הראשון על הספסל שיכול להיכנס במידה ועוד בלם נפצע. ככה שזה כן חלק משמעותי.

7. REAL MADRID Member

ראיתי פה מישהו שכתב שמה שבניטז מנסה זה להוציא את אלונסו כ'איש הרע' שרצה לעזוב למרות הנסיונות של בניטז לשכנע אותו להישאר - זה בהחלט עשוי להיות המצב, אך לפי דעתי זה נכון חלקית. אלונסו הוא נכס לכל קבוצה ואני מאמין שבניטז באמת רוצה שיישאר. איך אמר פלגריני היום? "בניטז יש את הסיבות שלו לרצון שאלונסו יישאר".

לגבי הסיבה שאלונסו מעוניין לעזוב, אני חושב שזה איפשהו באמצע. אלונסו לא היה רוצה לעזוב לסביליה או ולנסיה לדוגמא. היחסים שלו עם בניטז והידיעה שריאל מדריד מתעניינת זאת ההגדרה הטובה ביותא לדעתי.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובינתיים שחקן אחר שלנו נראה קרוב יותר לריאל מדריד -
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5452882,00.html

הסוכן של ארבלואה אמר לס*ן(דבר מגונה בפני עצמו) שיש משא ומתן עם ריאל ואומר שהוא מעריך ש'פתרון' יושג בשבוע הקרוב. ולדאנו שכבר כולנו מכירים טוב מאוד לצערי הרב, אמר שארבלואה הוא חלק בסיסי מאוד בתוכניות שלהם לעונה הקרובה.

המחיר לפי סקיי הוא 4.5 מיליון פאונד, שזה מחיר שהיה פשוט קורע מצחוק אם לא היה עצוב. איך שחקן שלקחנו אותו מהספסל של לה קורוניה והפכנו אותו לאחד המגנים הטובים בפרמיירליג עולה רק כפול ממה שעלה לנו? וחוזה שנגמר בתום העונה הקרובה זה ממש לא תירוץ מספיק טוב...

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/09
  9. Strawberry Fields Member

וזה בדיוק מה שרפא עשה... עם מסצ'ראנו. כנראה שעל אלונסו הוא לא רוצה לשמור באותה מידה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/7/09
  10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה החובה הזאת להעתיק כל מה שיוצא לאינטרנט? במיוחד ציטוטים מהסאן...

בלי קשר לידיעה הזאת, אני את ארבלואה משאיר מצידי לעונה האחרונה בחוזה שלו אם המחיר הוא נמוך ממחיר משמעותי שאפשר לעשות איתו משהו, כמו 6-8 מיליון פאונד.

12. Strawberry Fields Member

לפי לאקיפ, צ'ארלס איטנדג' נמצא בשיחות עם 3 קבוצות יווניות: אאק אתונה, פאנתינאיקוס ופאניאוניוס.
    נקווה שאחרי שנה שלמה של התעלמות מוחלטת מקיומו הוא לא ידרוש יותר מדיי כפי שעשה בקיץ שעבר עם גאלטאסריי.

http://www.lequipe.fr/Football/breves2009/...s-la-grece.html

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

משוער שני הוא הפך לשוער חמישי... ומגיע לו.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין יהיה לראות אם אחרי מכירות של דוסנה וארבלואה, שאמורות לתת לנו 9-12 מיליון פאונד, נתעניין בשחקן בלי קשר למכירה של אלונסו.

15. AronB Member

ארבלואה במחיר הזה - זה אפילו יותר מצחיק (ועצוב) מהנרי ב16M.
    אחד המגנים היציבים, בטח שיותר טוב מאאורליו (למעט יתקון הבעיטות החופשיות) ובטח ובטח באינפלציה המטורפת שיש בשוק, למכור את ארבלואה במחיר כזה ועוד לריאל מדריד. רפא - עישנת? שתית?