ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Scouser Tommy, Jun 17, 2009.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי כי ה"פיפס" הוא אותו ה"פיפס" כל פעם? הוא מפחד לעלות צעירים, הוא אוהב ספרדים וכל מיני סיבות של כיתה א' מהסגנון הזה. אם זה משהו מנומק וקשור במציאות אין לי בעייה לקרוא את זה ואפילו להסכים עם זה.

ואגב, אני לא חושב שאני רוצה סקאוזרים או אנגלים בהרכב פחות ממך. אני פשוט מצליח להפריד בין מציאות לרצון בצורה טובה יותר, נדמה לי.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רוצה להגיד לי שאתה חושב שלבניטז אין פטיש לספרדים? זה כמו להגיד שלונגר אין פטיש לצעירים, אלו עובדות על פני השטח, אחרת לא היו עוברים אצלנו כל כך הרבה שחקנים ספרדים(שוב, למי ששכח - מדובר בקבוצה אנגלית) ואצל ארסנל לא היו משחקים כל כך הרבה צעירים.

אגב, המשחק של המילואים בסוף נגמר ב2:2, כשג'רארד השווה ל1:1, טרנמיר עלו ל2:1 והאמיל בדקה ה90 סחט ופנדל וכבש אותו בעצמו. זה חוק מרפי, דווקא את השחקן שהכי רציתי לראות לא ראיתי, חבל מבחינתי אבל אני שמח בשבילו ושימשיך ביכולת הזו.

Last edited: Jul 25, 2009
  3. Strawberry Fields Member

האמיל פשוט פנטסטי. כבר שנתיים שהוא חוזר מהשאלה למילואים ומוכיח שהוא גדול בכמה וכמה מידות על כולם.
    בקבוצה מתוקנת הוא היה מעיף את אל-זהאר למרוקו או לפחות בחזרה לסט. אטיין. נראה מה רפא יחליט לעשות בסופו של דבר אבל איני עוצר את נשימתי.

4. _Rushie Member

גדול בכמה וכמה מידות על מי? שחקני ליגת המילואים ושחקני ליג1,לאור העובדה שהוא משחק כבר שנתיים בצ'מפיונשיפ זה לא ממש מפתיע אותי.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

תומר, הוא מכיר את השוק הספרדי טוב יותר וכתוצאה מכך מחתים ספרדים...הוא ספרדי אחרי הכל. להגיד שהוא מעדיף ספרדי על פני אנגלי כשיש להם בדיוק את אותה היכולת, זה האבסורד מבחינתי.

אם בניטז היה אפילו שוקל לשחק עם האמיל בקבוצה הבוגרת הוא היה משחק איתו בידידויות.
    לא הגיוני שהוא בונה עליו אבל שולח אותו לשחק את המשחק הזה, בזמן שמלא שחקני מילואים היו עם הבוגרת ושיחקו בשוויץ.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לעולם לא טענתי שבניטז יחתים שחקן ספרדי על פני אנגלי אם שניהם באותה רמה בדיוק(למרות שאין חיה כזאת, הרי לכל שחקן יש יתרונות וחסרונות משלו כמובן) ואם כך היה מובן מההודעות שלי אז הבנת אותי לא נכון או שההודעות האלו היו בצחוק. הטענה שלי היא שהוא בוחר את המוכר לו ואת האופציות הספרדיות שנוחות לו במקום לקחת סיכונים(למרות שאלו לא סיכונים באמת גדולים יותר, אלא סיכונים גדולים בשביל רפא אישית כי הוא כמו שאמרת מכיר את השוק הספרדי טוב יותר וזה אבסורד אחרי 5 עונות באנגליה) ולרכוש אולי בעוד קצת כסף אנגלי שיכול לתת לו את אותה תפוקה ומעלה. וזאת בדיוק תהיה הטענה שלי אם העסקה הסיבובית עליה מדברים עכשיו בתקשורת הספרדית שבה כביכול נגרדו יגיע אלינו יחד עם 25 מיליון פאונד על אלונסו, והכסף הזה יחד עם מה שיש כבר בקופה ייצא על מרטינז וסילבה. כי לקנות את מרטינז ולא אחד מכמה וכמה כשרונות אנגלים נהדרים בעמדה הזאת שיעלו פחות או יותר אותו דבר זה פשוט פשע, ולוותר על עוד כסף בתמורה לנגרדו כשיש המון אופציות כאן בשוק האנגלי כמו טונצ'אי, מרטינס וזה בלי לדבר על אופציות כמו הבוגד וסטארידג' שעברו בחינם למאנקס ולצ'לסי.
    סילבה עוד מילא, למרות שגם פה יש את יאנג אבל יכול להיות שהסגנון של הספרדי באמת יותר מתאים לנו.

7. Strawberry Fields Member

:aa1: אלונסו מכחיש שהוא מדמה את הפציעה שלו, מקווה לשחק ביום ראשון ומדבר על שאיפות הקבוצה [כשהוא כולל את עצמו בפנים] לעונה הקרובה (לינק).

:aa1: רפא אומר שהוא דיבר עם אלונסו בניסיון לשכנע אותו להישאר (לינק).

:aa1: מה-clockwatch של סקייספורטס: Liverpool full-back Alvaro Arbeloa could make a move to Real Madrid in the next few days after the Spain international's agent revealed discussions are ongoing and that he expects a conclusion.

Last edited by a moderator: Jul 25, 2009
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל על ארבלואה, סקיי ניוז לא ממציא שם דברים עד כמה שאני זוכר ולכן בטח נראה ציטוטים בקרוב. זה הופך באמת את הדיון לדגן-דארבי לרלוונטי. אני מניח שדגן יספיק להיפצע בקרוב ואז שוב הדיון לא ישנה ממש.

בקשר לאלונסו, עכשיו שברור שבניטז רוצה להשאיר אותו (לי היו ספקות בנושא) בגלל שאנחנו כבר בסוף יולי לדעתי צריך לסרב לכל ההצעות של ריאל ולהשאיר אותו. אלונסו אמר שהוא לא יגיש בקשת העברה וייתן לדברים להתגלגל.
    אנחנו מגיעים לתאריך מאוד מאוחר, אפילו אם המחליף כבר מוכן זה ממש לא מצב אופטימלי.

9. Strawberry Fields Member

בתור אחד שתמיד מחפש דרכים איך לא להאמין לדברים שהוא קורא מפליא אותי שאתה מאמין לזה.
    לדעתי, הכל הולך לפי התחזית. רפא מנסה לגרום לסיפור להראות בדיוק כפי שהוא: שאלונסו רוצה לעזוב ולא נדחף החוצה.
    רפא נותן לאלונסו באופן פומבי את האפשרות להישאר כך כשיוצג במדי ריאל האוהדים יבינו שהעזיבה היא "באשמת" אלונסו.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט כשקראתי את מה שבניטז אמר "אני מאוד אשמח אם הוא יישאר, אמרתי לו שהאוהדים אוהבים אותו אז כדאי שיישאר" זה נשמע לי מוגזם שהוא ישקר דברים כאלה ואלונסו הרי היה איתו בפגישה ושניהם יודעים בדיוק מה נאמר שם.
    בד"כ כשמדובר בשקר ההודעה היא קצרה ועניינית, כמו ההודעות הקודמות בהקשר הזה "אלונסו שחקן מפתח ואנחנו לא רוצים למכור אותו" וכו'.
    יכול להיות גם שזה כמו שאתה מתאר, לא הייתי פוסל את זה על הסף.
    במידה וזה אכן קרה כמו שכתבת, אני מצפה מאלונסו לאחר החתימה בריאל מדריד, באיזשהוא שלב להגיד שהסיבה שהוא עזב את ליברפול היא שבניטז לא רצה אותו מספיק.
    מה שבטוח הוא שהמועדון עשה טעות שהוא נתן לדבר הזה להתמשך עד סוף יולי, לריאל אולי לא אכפת כי הליגה שלהם נפתחת רק בסוף אוגוסט אבל לנו זה פוגע בהכנות. היה חשוב שהקשר המרכזי לעונה הבאה יישחק כמה שיותר משחקי ידידות עם הקבוצה וישתלב מהר. עכשיו חלק משכר הלימוד של הקשר החדש ישולם בזמן הליגה.
    כל זה בהנחה ואלונסו יעזוב.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. Cup of Tea Liverpool, UK

טוב בואו ננסה לעשות קצת סדר כי אני שונא בלאגן.

דארבי: מסתמן שארבלואה עוזב, דוסנה גם בדרך החוצה (פחות קשור) וזה משאיר אותנו בעמדת המגן הימני עם ג'ונסון כשחקן הרכב קבוע, דגן כמחליף ראשון (אני פשוט מנסה לחשוב כמו רפא) ודארבי כאופציה מקבוצת המילואים. עכשיו, בהנחה שג'ונסון מצליח אצלנו ומשתלט על העמדה ואין שום בעיות אז גם דארבי וגם דגן לא יראו הרבה דקות להוציא את המשחקים בגביע הליגה והסיבובים הראשונים בגביע האנגלי. בעונה האחרונה דגן היה פצוע כמעט כל השנה, הוא שיחק אולי שלושה משחקים עם הקבוצה הבוגרת וגם בהם מאוד לא הרשים. התקווה של רפא היא שאולי בכל זאת הוא יהיה השחקן שהוא חשב עליו כשהחתים אותו בהעברה חופשית מדורטמונד בקיץ שעבר על אף שגם בדורטמונד, בעונתו האחרונה במועדון, הוא היה פצוע לפחות ל-5 חודשים. עכשיו, במידה ודגן אכן שוב נפצע דארבי יהיה המחליף הראשון של ג'ונסון. אופציות נוספות- מרטין קלי שיכול לשחק גם בעמדת המגנים ועכשיו הוא מתפקד כבלם רביעי בסגל של הקבוצה הבוגרת, מרטין סקרטל שעכשיו פצוע ואני ממש לא אוהב את הביצועים שלו בעמדת המגן וקראגר שכבר אין לו רגליים לסחוב משחק שלם כמגן ימני. ואני בטוח שדגן יפצע. אז יכול להיות שאפילו מחוסר ברירה בניטז יחזיק את דארבי על הספסל שלו בפרמיירליג לכמה משחקים למקרה ש...
    הסיכויים של דארבי לעלות לבוגרים קטנו הקיץ משמעותית, אבל שום דבר עוד לא גמור.

האמיל: המצב של האמיל אפילו פחות טוב משל דארבי. הכישרון הצעיר אפילו לא יצא עם הקבוצה הבוגרת למחנות האימונים ברחבי הגלובוס וכשהאופציה של המעבר לבארנסלי דופקת על הדלת יכול להיות שהשחקן יעדיף לעבור מאשר להמשיך לנסות בקבוצה שהמאמן בה לא מאמין בו בכלל. מי שמועדף של פני האמיל עכשיו הוא אל-זהאר המרוקאי הצעיר שהגיע מסנט-אטיין הצרפתית, הוא יהיה בן 23 בסוף אוגוסט ועוד לא פרץ. האמיל מנגד בן 21 הושאל לקבוצות חלשות כמו דאנפרמלין, סאות'המפטון, בלקפול ובארנסלי ורשם כמה הופעות בנבחרת אנגליה עד גיל 19 בעוד אל-זהאר הופיע כבר 8 פעמים וכבש שני שערים בנבחרת הבוגרת של מרוקו (שעם כל הכבוד, ואין ממש, זה לא קרוב להיות בנבחרת אנגליה). עם כמה שהייתי רוצה לראות את האמיל על חשבונו של אל-זהאר, רפא מעדיף כנראה שחקן עם ניסיון בינלאומי והלוואי שהייתי רואה את האמיל מספיק פעמים כדי לומר בקול משכנע שהיכולות שלהם שוות. במידה וכך הדבר (אם מישהו יאיר את עיני ויתן הוכחות) אז רפא טועה אבל כרגע הוא חף מפשע עד שיוכח אחרת. והנה עוד סקאוזר הולך.

כמה מילים על אינסואה: כישרון נהדר, במידה ודוסנה הולך הוא יהיה אופציה ראשונה בטוחה עד שאאורליו חוזר וכפי שכבר למדנו מרפא ממקרה סקרטל-אגר ישנה האופציה שרפא יחליט להמשיך עם אינסואה בכל זאת במידה וירשים. לדעתי יש לו את הפוטנציאל להפוך למגן השמאלי הטוב בממלכה.

אלונסו
    (שוב): תמיד היתה לי את ההרגשה שהוא לא באמת עוזב, אני מקווה שהוא ישאר ויאנג או סילבה יבואו בקיץ הבא למרות שאני מאמין שמכירתם של דוסנה וארבלואה תתן מספיק כסף (בערך 9 מיליון פאונד) כדי להביא אחד מהשניים כבר הקיץ.

13. Strawberry Fields Member

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי להוציא שחקנים מהידיים של אוניל זה רק במחירים ממש ממש גבוהים.
    בשביל שחקנים של וילה צריך לחכות שיתקרבו לבוסמן או לחוק השני. רק ככה אפשר להשיג אותם במחיר סביר.

15. Cup of Tea Liverpool, UK

החוזה שלו נגמר ב-2012. אולי בגיל 26 שנה לפני תום החוזה (לא שזה יקרה, או'ניל לא פראייר) נוכל לקנות אותו ב18 מיליון פאונד.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    גם ככה לאו'ניל אין הגנה ובלי הגנה באנגליה ובכלל קבוצה לא יכולה להצליח, אז שימכור לנו כבר את יאנג וילך לאמן את לידס. שם הוא ישאיר את כל השחקנים הטובים ואולי אז הם יחזרו לפרמיירשיפ.