קני התייר: http://www.liverpoolfc.tv/images5/prop090722-34-liverpool_bangkok.Xxx קלי ואינסואה מדברים עם הקהל: http://cache.daylife.com/imageserve/08pScKY6eR7Lm/610x.Xxx
http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090724-0848.htm אז דארבי לא נשלח חזרה לאנגליה בגלל הפציעה אלא בגלל שבניטז פשוט לא מאמין בו. אני באמת לא מבין איך אפשר להעדיף את דגן על פניו. לא הגיוני. כנ"ל עם האמיל, העיקר רוצים לראות אותו בתחילת העונה, אבל עם הקבוצה הבוגרת הוא לא נוסע לשום מקום נכון? כוס אמק.
תגיד סקאוזר טומי, מלבד העובדה שאתה אוהד של ליברפול ומאוד רוצה לראות חומר מקומי לובש את המדים שלכם ולא עוד שכיר חרב, איזה עוד סיבה יש לך לחשוב שדארבי עדיף על דגן או כל אחד אחר שמתאמן כרגע על חשבונו? כמה משחקים של דארבי ראית? אם בניטז והצוות שלו צופים בו באופן קבוע וצמוד יותר ממך וחושבים שהוא כרגע לא מתאים, כנראה שהם יודעים דבר או שניים ובצורה אובייקטיבית יותר, לא?
להגיד שאני מופתע אני לא יכול. כבר מזמן הבנתי שה-"היגיון" של רפא בנושא הנוער הוא מעוות. זה כמובן לא הופך את ההחלטות ההזויות לפחות מורטות עצבים. אם כשרפא אמר לבארנסלי שהוא מתכוון להסתכל על האמיל בפרי-סיזן הוא התכוון לכך שהוא יישב על הספסל של קבוצת המילואים אז כבר היה עדיף, עבור אדם, שימכרו אותו וזהו.
למען האמת? ראיתי יותר משחקים של דארבי מאשר של דגן... ואני מזמן הפסקתי להאמין בבניטז והצוות שלו בנושאי צעירים מקומיים לעומת 'שכירי חרב', מספיק לראות שהוא מאמין בלוקאס יותר מספירינג בשביל לדעת כמה הוא מפחד להעלות צעירים ולתת להם צ'אנסים.
כן זה הכל מפחד, זה לא בגלל שאולי אף אחד מהצעירים האלה לא באמת שווה משהו. אני גם לא מבין איך זה פחד אם את לוקאס הוא כן מעלה ואת ספירינג לא, מה ההבדל ביניהם? שנתיים? זה לא קשור לגיל, זה קשור לבאיזה שחקן הוא מאמין יותר. מעניין אותי איפה רואים משחקים של דארבי...הוא לא הושאל לקבוצות אחרות ושידורים מלאים של מילואים כמעט ואין, רק תקצירים. אז תגיד שאתה מסתמך על תקצירי ליגת המילואים החלשה. "ראיתי יותר משחקים של דארבי מאשר של דגן" תן לי לנחש...לא ראית את דגן בחיים שלך במשחק מלא. ובכל זאת אתה קוטל אותו ובטוח שכולם יותר טוב ממנו. מצחיק. למען הסר ספק, אני מדבר על משחקים רשמיים ולא על החרטא שאנחנו רואים עכשיו.
מצטער שקשה לי להאמין שמתוך כל הצעירים הסקאוזרים שלנו אף אחד לא שווה משהו. הרי אתה בעצמך אמרת שאתה לא מבין למה לוקאס עדיין מקבל קרדיט לפני ספירינג, מה קרה שפתאום שינית את דעתך? ואת דגן ראיתי כמה פעמים במשחק מלא אבל לא יותר מדי, אולי מכיוון שלא היו הזדמנויות כאלו בכלל, הבנאדם לא שיחק כבר 2 עונות בגלל רגלי הזכוכית שלו. באמת מוזר שאני אעדיף שחקן שאשכרה משחק על פני איזה שחקן שפצוע כל החיים שלו ושגם כשהוא כבר כן על המגרש הוא לא שם זין ולא עושה כלום(ע"ע המשחק בגביע הליגה נגד טוטנהאם). את דארבי ראיתי יותר מכמה פעמים אבל לא באופן סדיר גם בגלל היעדר שידורים. לאורך שלושת העונות האחרונות יצא לי לראות אותו יותר מדגן וזה ממש לא שקר. ובכל נגיעה שלו בכדור הוא עולה על השוויצרי. עריכה: הלינק הראשון פה: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=44335∂=sports עובד נהדר. ההרכב הוא כזה: מרטין דארבי ת'רלפול אז'אלה מנדי ווייל ג'רארד פאלסון אמו ברונה אקלסטון
איך הבנת ששיניתי את דעתי? אני אמרתי שלוקאס כל כך בינוני שעדיף כבר לנסות מישהו אחר, סביר לחשוב שהתרומה שלו תהיה גבוהה יותר. אתה טוען שאתה בטוח שספירינג טוב יותר (שוב...על סמך מעט מאוד) ושלוקאס משחק כי ראפה "מפחד לעלות צעירים". הבנת את ההבדל ביננו? לא חשבתי ששיקרת כשאמרת שראית את דארבי יותר מאשר דגן, זה נובע מהעובדה שלא ראית את דגן...אז מן הסתם שהמעט שראית מדארבי זה כבר יותר. בסופו של יום, ההודעה שלך לא משכנעת. אתה בטוח שדארבי עדיף על דגן, על סמך כלום, ובטוח שספירינג טוב מלוקאס על סמך אותו הכלום. מה שבועז אמר מדוייק.
שוב, אני אומר X, ואתה מחליט בשבילי שזה Y. ראיתי את דגן בכמה הזדמנויות ב3 עונות האחרונות, ואת דארבי אפילו יותר, אני לא יכול לקבוע על פי מה שלא ראיתי, נכון? אז על פי מה שראיתי דארבי פשוט הרבה יותר טוב ממנו, ואם נתחשב בנסיבות אז בכלל הוא חייב לקבל את המקום שלו בסגל, מה הטעם להחזיק מגן בן 26 כאופציה שלישית? למה לא לתת את הכבר גם ככה מעט הזדמנויות לצעיר שיכול לצאת ממנו משהו? וספירינג עדיף על לוקאס כי בכל פעם שהוא עולה על המגרש הוא מראה הרבה יותר ממנו, כשהשיא הוא שכשהם שיחקו אחד לצד השני זה היה פשוט מדהים כמה ספירינג משתלט על המשחק, משחרר מסירות, מנסה, רץ, מתקל, ולעומתו לוקאס פשוט... כלום. קיבל 4-5 כדורים וגם אותם שלח היישר לרגלי שחקני היריבה. ואל תיתן לי את התירוץ של 'זה רק טרום עונה', כי גם במשחקים רציניים לוקאס נראה אותו דבר. אם זה כלום בשבילך אז אין בכלל על מה להתדיין כנראה... והפחד של רפא לתת צ'אנסים לצעירים זו לא דעה שלי, מדובר בעובדות. כמה צעירים שעלו דרך הנוער שלנו קיבלו הזדמנויות? אני אעזור לך קצת, רק אחד - אינסואה. וגם הוא קיבל צ'אנס אך ורק בגלל שדוסנה ואאורליו נפצעו בו זמנית.
יש לי בעיות proxy כלשהן עם הליקנ הזה וזה מוזר כי את המשחק מול תאילנד ראיתי בדיוק דרך אותו סטרים... HELP?
מה זה אופצייה שלישית? הרי ברור שמגן ימני שלישי ממילא לא יקבל דקות, זה משנה מי רשום שם? מעניין אותי מתי ראית דגן ודארבי. אני חושב שאתה מקשקש. אבל שיהיה זה לא ממש משנה. עוד בעייה אצלך היא שאתה סובייקטיבי מאוד, ז"א אם לוקאס נתן מסירה מעולה לבאבל אתה לא תזכור אותה אפילו, אבל אם ספירינג עושה חצי מהלך חיובי אז הוא מדהים. זה שעלה רק צעיר אחד מהמילואים לבוגרים מצביע על רמת הצעירים, אני יכול לומר לך להראות לי דוגמאות לצעירים שעזבו את ליברפול מבלי שקיבלו צ'אנסים והוכיחו במקום אחר שהם שחקנים טובים מאוד והיה ראוים ליותר צ'אנסים. מה יש בכל ה-20 שנה האחרונות? וורנוק סביר אחד, גאת'רי בינוני שני ועוד איזה דיוויד תומפסון.
לי עבד הלינק הראשון עד דקה 42 בערך. אמו המצטיין על המגרש, פשוט נהדר. מנדי גם כן טוב, ברונה כוח יצירתי משמעותי מאחורי אקלסטון שמראה נחישות כמו שלא ראיתי הרבה זמן מחלוץ, הוא פשוט חורש את המגרש כמעט כמו קויט. עכשיו הלינק גם לי לא עולה, זה כנראה עניין של מזל או זמן מסוים שבו הם מחזירים את הלינק לאוויר. גיל, אתה זה שכנראה שוכח שב20 שנה האחרונות יצאו שחקנים כמו קראגר, ג'רארד, פאולר, מקמנמן, ההוא שאסור להזכיר את שמו... ואני עוד הקשקשן פה. נו באמת. וגם אתה ממש לא מיסטר אובייקטיביות, אצלך כל דבר שאפילו מצטייר מעט כביקורת על בניטז ואתה ישר מתגונן כאילו שאתה חרדי ואמרנו שאלוהים לא קיים...
אני לא מבין בכלל למה כל הויכוח הזה התחיל... תומר,אתה היחיד שחשב משום מה שדארבי נופה בגלל פציעה. הוא נפצע פציעה קלה,בדיוק כמו ג'ונסון וכמו בניון,כמו שהם נשארו כך היה קורה גם איתו אם הוא היה מספיק מרשים,כנראה שלא. מהיכרות אישית שלי איתו (וזו לא היכרות יותר מדי ארוכה) לצד דברים חיוביים שהוא יודע לעשות וראינו בעבר יש גם כל מיני איבודי שחקנים ותיקולים פחות מתוזמנים,הוא שחקן פרווה שכזה.למרות הכל הוא עדיין אחד הצעירים המוערכים אצלנו בצוות המקצועי ואני מקווה שהוא היה מספיק חכם לשוחח עם רפא על עניין דקות המשחק לפני שחתם על חוזה חדש לא מזמן. בסופו של דבר,עם איך שדגן משחק (ועם איך שדגן נפצע),בהנחה שארבלואה יילך אז סביר להניח שדארבי יקבל את ההזדמנות שלו בשלב מסויים להוכיח שהוא ראוי להיות המגן המחליף לג'ונסון לפני דגן,נקווה שהוא ייקח אותה ויוכיח שהוא מספיק טוב,אם לא אז ראוי שנשחרר אותו.
תומר בכלל קראת מה שכתבתי או שהגבת בצורה אוטומטית? אלה הצעירים שלא קיבלו אצלנו המון צ'אנסים ועשו -משהו- במועדון אחר. אני ממש לא מגן על בניטז בצורה סובייקטיבית, הוא נתון תחת ביקורת בדיוק כמו כל אחד מהשחקנים.
או הו כמה שאתה כן מגן על בניטז בצורה סובייקטיבית. אני לפחות יודע שיש לי SOFT SPOT לצעירים סקאוזרים ובכלל לאנגלים, הגיע הזמן שגם אתה תשים לב לכך שכל פעם שמישהו(בעיקר אני) מוציא פיפס על בניטז אתה ישר קופץ להגנתו.