ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עובר על בניטז?

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090719-1732.htm

קאבליירי
    אינסואה אז'אלה קראגר דגן
    באבל פלסי ג'רארד אל זהאר
    וורונין
    נמת'

ספסל: מרטין, גולאקסי, קלי, סן חוזה, פאצ'קו, בניון, קויט, מסצ'ראנו, לוקאס, אנ'גוג, ספירינג, סקרטל.

גם ג'ונסון וגם דארבי לא בסגל בכלל. מאוד מאוד מוזר.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עובר עליך? משחק ידידות והכל כל כך מוזר ומפתיע אותך.
    אפשר לחשוב.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו בדיוק אמרו בסטרים שסטיבן דארבי נפצע באימון ולכן הוא לא בסגל היום, העיקר קפצת בשני הפורומים.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא קרה אף פעם אצל בניטז. אני מפחד שזו פציעה ואם לא אז זה באמת מוזר שהוא לא שם אפילו בסגל את הרכש החדש שלו ועוד שחקן שתמיד מקבל לפחות בפרי סיזן דקות.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לך תדע מה עובר באימונים שם.
    אולי הדגש זה בכלל על כושר ולא רוצים לעייף שחקן יתר על המידה, מי יודע.
    יש עוד כל כך הרבה ידידויות, כולם יספיקו לשחק.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזו אווירה, אני מרגיש כאילו שזה משחק בצ'מפיונס ליג.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אווירה של צ'מפיונס ליג, רמה של דר.מרטנס ליג.

8. Strawberry Fields Member

דרך איזה לינק אתם רואים?

9. _Rushie Member

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערן זה הלינק הכי טוב שהיה לי בחיים באינטרנט. זורם מצוין ובלי תקיעות ואיכות מצוינת.

עריכה:
    אני לא יודע למה אני לא מצליח לשים את הלינק פה, אבל זה פה: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=43656&part=sports
    LFC TV
    הלינק השני.

הסיכום שלי של המחצית:
    ג'רארד מאחורה זה פשוט מתסכל לצפייה. הוא כל כך מוגבל שם... נקווה שאם אלונסו יעזוב בניטז לא יחליט להעביר אותו חזרה לשם בסיטואציה כזו או אחרת.

קאבליירי היה פנטסטי, הייתה לו יותר מדי עבודה והוא עמד בה בצורה נהדרת. מבסס את מה שאני חושב - אחד מהשוערים המחליפים הכי טובים שיכולנו למצוא.
    אז'אלה לא משהו, מצד אחד הוא מציל הרבה כדורים עם גליצ'ים יפים ונגיחות טובות, אבל הוא משאיר המון חורים והמיקום שלו על הפנים. נראה אם קלי ימשיך את המשחק המצוין שלו נגד סט. גאלן במחצית השנייה.
    דגן כרגיל סתמי לחלוטין, עולה המון ולא עושה עם זה כלום, משאיר חורים בהגנה בקביעות ולא תורם כלום. נמאס לראות אותו כבר.
    אינסואה במפתיע היה דיי חלש, לא מפוקס בכלל ועשה כמה וכמה שטויות. השותף שלו לאגף שמאל כרגיל רץ עם הראש בקיר ולא עובר קונוס, גם אותו נמאס לי כבר לראות. כלום לא ייצא מהשחקן הזה.
    במרכז המגרש כמו שכתבתי ג'רארד מאוד בינוני, פלסי לידו חביב מאוד, לא עושה שטויות אבל גם לא יזם הרבה ולא זכה בהרבה כדורים. הוא שחיף מדי בשביל להיות שחקן מרכז מגרש ברמות גבוהות יותר אבל אם הוא ייבנה את עצמו ויעלה קצת מסה יכול להיות שהוא יכול להיות בסגל הראשון.
    בהתקפה אל זהאר פעיל מאוד ועשה כמה מהלכים יפים, את וורונין כמעט ולא ראו, ונמת' החמיץ נגיעה חופשית לחלוטין אבל חוץ מזה אני דיי מרוצה ממנו, פעיל מאוד ורץ המון.

ואני מקווה שג'ונסון לא נפצע וזאת רק טעות שלא הכלילו אותו בסגל, כי הוא לא יושב ביציע וזה מטריד אם הוא גם לא על הספסל.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/09
  11. Strawberry Fields Member

ראשי, אין כלום בלינק שלך.
    טומי, ושלך לא נפתח לי.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

עריכה של תומר:
    תסתכל, ערכתי את ההודעה שלי. זה שם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/7/09
  12. _Rushie Member

נכנסתי ועובד מצויין...תשחק עם זה

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכב של המחצית השנייה:
    גולאקסי
    אינסואה ס.חוזה סקרטל דגן
    בניון לוקאס ספירינג קויט
    פאצ'קו
    אנ'גוג

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל... הפסדנו את זה בסוף ובלא בטוח שבצדק, במחצית השנייה היינו הרבה יותר טובים.

קויט ובניון היו מצוינים שניהם כצפוי, כך גם סקרטל. לצד הסלובקי סן חוזה היה סביר מינוס, קלי היה בסדר וספירינג בעמדת המגן השמאלי היה חלש. לפני שהוא עבר לשם הוא הספיק לשחק לצד לוקאס ולהוכיח בפעם המי-יודע-כמה שהוא שחקן פשוט טוב יותר מהברזילאי, ולא סתם יותר טוב אלא הרבה יותר טוב. הבדלי הרמות בין שניהם הפתיעו אפילו אותי, אחד שעוקב אחרי ספירינג ומאמין בו המון, לא חשבתי שספירינג כל כך עדיף עליו ובכל אספקט במשחק(היום זה קיבל את החותמת הרשמית מבחינתי, לוקאס פשוט לא היה קיים לידו). שיקבל כבר את המקום מאחורי אלונסו ומסצ'ראנו בסגל ונסגור עניין, כי זה מתחיל להיות מביך.

אז לוקאס כמו שהבהרתי היה חלש מאוד, הצמד המצוין לדעתי פאצ'קו-את-אנ'גוג בחוד היה מאוד פעיל, הספרדי הראה שוב את השליטה הפנומנלית שלו בכדור ואת הכשרון העצום שלו אבל לצד זה גם כן את חוסר הבשלות וקבלת ההחלטות המאוד לא בוגרת. אנ'גוג גם כן הרשים אותי מאוד, המון נגיעות חכמות ששיגעו את ההגנה, אבל כמו שציינתי בעבר, הוא נפל היום כל כך הרבה בגלל שהוא מאוד חלש פיזית, ובכל זאת אני רואה בו פוטנציאל נהדר.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/09
  15. _Rushie Member

התוצאה בכלל לא מעניינת אותי... ובתכלס גם היכולת,אני בא למשחקים האלה בגישה של להתרשם מהצעירים שלנו וזה לא היה קשה יותר מדי עם פאצ'קו היום. הסיומת והפיזיות עדיין לא מספיקות,אבל הוא ללא ספק אחד השחקנים עם הסיכויים הגבוהים ביותר לקבל מקום בבוגרת,אולי צריך רשמית להפוך אותו מחלוץ לסוג של בניון כזה. לא מתבייש להעביר שחקנים,יודע לרדת לקבל כדור ולזוז לאגפים כשצריך,יודע למסור מסירות חכמות בין שחקנים,היום הוא שם פעמיים את קאוט מול השער. כל הכבוד.צריכים למצוא קבוצה טובה ולהשאיל לה אותו.