ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Scouser Tommy, Jun 17, 2009.

1. Strawberry Fields Member

תודה על התיקון.

-------
    ההרכב למחצית הראשונה....

Cavalieri, San Jose, Degen, Insua, Carragher, Spearing, Gerrard, El Zhar, Babel, Voronin, Nemeth.

השחקנים שצפויים לשחק במחצית השנייה...

Martin, Darby, Skrtel, Johnson, Kelly, Plessis, Pacheco, Benayoun, Lucas, Ngog, Gulacsi, Ayala, Kuyt.

Last edited by a moderator: Jul 16, 2009
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כוס אמ אמק עם אגר. הוא מתחיל להתברר כפצוע כרוני וזה ממש לא טוב.

הלוואי ונמת' יראה את מה שהוא יודע. כי אם כן הוא יכול לסיים פה עם הרבה יותר משער אחד.

ואגב, איפה האמיל?!

3. _Rushie Member

האמיל בכלל לא באימונים,אני מניח שיצטרף בהמשך כי דיברו על כך שאנחנו רוצים לראות אותו בפרה-סיזן.ולגבי אגר,אמרו באקו שהוא צפוי לחזור למשחק מול נבחרת תאילנד,אז כנראה שזו פציעה סבירה ולא יותר שאין מה לחשוש ממנה.

4. Strawberry Fields Member

אאא... אני מבקש להירגע! http://www.liverpool-il.com/forum/images/smiles/nonono.Xxx

יושב בבית ומקלל את רפא ואל-זהאר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קיללתי אותו, זה פשוט מעצבן מאוד. אני מת עליו כשחקן, אולי השחקן השלישי הכי אהוב עליי בקבוצה...

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק די רדום כמו כל שנה אני מניח.
    אין יותר מדי רגעים מרגשים חוץ ממסירה נפלאה של ספירינג על 40 מטר סטייל אלונסו.
    0-0 דקה 30.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכום המחצית הראשונה שלי:
    דגן פשוט עולה לי על העצבים. פעולה אחת טובה הוא לא עשה כל המחצית, רץ ריצה קלה כל הזמן, משאיר חורים חופשי, פשוט עולה לי קיא כשאני רואה אותו לובש את החולצה האדומה.
    וורונין בניגוד אליו עוד איכשהו מנסה אבל יוצא שהוא תוקע כמעט כל התקפה. חלש מאוד בטח בהשוואה לפרי-סיזן הקודם וזה שלפניו שבהם הוא היה נהדר(אבל כנראה שזה לא אמר כלום).
    אינסואה וקראגר מחלקים ביניהם את העבודה של סן חוזה שפשוט לא נמצא על המגרש.
    ספירינג איש המחצית שלי. תמיד עושה את הפעולה הנכונה, רץ ושורף את המגרש כמעט כמו קויט, עושה הגנה, ופשוט נהדר. אני רואה התקדמות מהעונה שעברה(לפחות במחצית הזאת).
    נמת' מעט מאכזב, חוץ מכמה טאצ'ים יפים ומסירות עומק חביבות הוא מאוד (וכמובן המצב המצוין בתחילת המשחק שלדעתי היה אפשר להוציא ממנו יותר) לא פעיל ולא לוקח אחריות, ציפיתי ליותר. כנ"ל עם אל זהאר רק בלי המסירות והטאצ'ים... נייטרלי מאוד. עוד אחד שלא עשה כמעט כלום במחצית הזו הוא באבל שכרגיל מעביר את עצמו.
    נקווה לראות את פאצ'קו מאחורי אנ'גוג בחוד במחצית השנייה, הם יכולים להיות שילוב קטלני.

סיכום השנייה:
    חבל שלא ראינו גולים במחצית השנייה כי המצבים בהחלט היו שם. נתחיל מההגנה, מרטין-את-מרטין במרכז היו פשוט פנטסטיים(ואז בניטז החליט להכניס את אז'אלה או איאלה או איך שלא קוראים לו ובדרך קסם נוצרו חורים עצומים במרכז הגנה), דארבי היה טוב אבל בהתקפה ממש לא משהו, ג'ונסון נראה כאילו הוא מבולבל אבל בכל זאת נתן כמה מהלכים יפים מאוד בהתקפה.
    בקישור פלסי היה חביב וכך גם לוקאס, אבל אצל שניהם אני מרגיש שזה פשוט לא זה. בגילאים האלה אני מצפה ליותר, בטח מלוקאס שהוא שחקן סגל ראשון לצערי הרב. בניון וקויט שניהם נהדרים למרבה ההפתעה(או שלא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ), פאצ'קו היה מאוד פעיל ועשה כמה מהלכים יפים אבל מאוד עיצבן אותי בפעולה האחרונה כאשר הוא החליט פעמיים ללכת לבד במקום לשחרר כדור לשחקנים לבד לגמרי, במיוחד בפעם השנייה כאשר היו 5 אדומים על 2 שחקני הגנה והוא החליט להציל את המולדת. אנ'גוג גם כן היה פעיל ושיחרר כמה כדורים יפים, אבל שוב חסר לי אצלו הכוח הפיזי, הוא משחק טוב מאוד עם הגב לשער אבל בשביל להצליח לעשות את זה בפרמיירליג הוא חייב להעלות מסה ומהר.

Last edited: Jul 16, 2009
  8. Strawberry Fields Member

אני יודע שזה מקור לא אמין במיוחד אבל זה בכל זאת גורם לי להתרגש (גם אם זה לבטח לא יקרה)...

http://www.metro.co.uk/sport/football/arti...7&in_page_id=43

אנחנו מקושרים לאשלי יאנג! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

(מסכים עם טומי לגבי סיכום המשחק).

Last edited by a moderator: Jul 16, 2009
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאצ'קו כמה שהוא חסר ניסיון והכל, הטאץ' שלו בכדור זה משהו שיש אולי רק לבניון בכל הסגל שלנו.
    כל היתר לא ממש חדש, באבל לוקאס דגן לא חידשו לנו כלום, למה הברזילאי מועדף כל כך על פני ספירינג באמת שאין לי שמץ של מושג...אני לא מצליח לחשוב על דבר אחד שלוקאס עדיף בו...אפילו יתרון הגובה שלו על פני ספירינג לא ממש משמעותי כי ספירינג מתאבד על כדורים ולוקאס מפחד לעלות לכדור גובה. אולי מחכים שלוקאס יקבל איזשהוא ביטחון ויהפוך להיות שחקן טוב, אין לי מושג.
    זה שדגן מפספס כדורי גובה לא ממש מפריע לי, כי אם ארבלואה נשאר מתי הוא כבר ישחק?

10. Strawberry Fields Member

מתי שהמאמן החדש שלו ישים אותו בהרכב.

11. Cup of Tea Liverpool, UK

ערוץ הספורט ישדר את משחק הידידות שלנו מול ראפיד וינה, זה כמובן יהיה ב- LIVE +5 שאותו לאף אחד אין...

12. RealStretford Member

יש לי - יש לי

אבל אתם יודעים, כאוהד של סיטי אני מעדיף את ערוץ הקניות.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

וספורט 2 ישדר את המשחק ברביעי נגד נבחרת תאילנד, כשכל הסגל מגיע.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5436697,00.html

החשש הכי גדול שלי(בעצם שני הכי גדול, יש את החשש שלוקאס יקבל את המקום בהרכב אם אלונסו יעזוב) מתממש. וורונין יהפוך לחלוץ השני שלנו העונה. כנראה שגם בניטז הסתנוור מהעונה הטובה שלו בגרמניה והחליט גם לתקוע את אנ'גוג וגם לקבל גיבוי חלש ממנו בו זמנית. פאק איט.

14. OshRi09 Member

אם ספורט 2 משדרים את המשחק מול נבחרת תאילנד הם כנראה ישדרו גם את המשחק מול סינגפור... כמה שפחות שידורים ב5+ לייב יותר טוב.

15. Strawberry Fields Member