ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

Benitez is urging the youngsters to make the most of their chance and stake a claim for first-team involvement in 2009-10.

"We have already had conversations with the likes of Pacheco, Ayala and San Jose and we have told them that it depends on them," said the Liverpool boss.

"They are now training with the first team squad and this is their chance to show what they can do ahead of the new season."

מתערבים שהשיחות ביניהם היו בספרדית?

2. Cup of Tea Liverpool, UK

רק לידע כללי, גם לאנטווי יש אזרחות ספרדית.

והאמת, אני לא ממש מבדיל בין מיקל סאן חוזה לדניאל אז'אלה, אבל לבניטז אסור לפספס את מרטין קלי וקריסטיאן נמת'. מקווה שגם מפאצ'קו יצא משהו..

3. _Rushie Member

מאיפה הבאת את זה ולמה אתה עושה סלקציה? באקו היה רשום בדיוק את אותו דבר רק שאתה שכחת לציין שחוץ משלושת אלה גם נמת',גולאקסי,קלי ודייויד מרטין מתאמנים עם הקבוצה וגם עליהם רפא אמר בדיוק אותו דבר,שהגיע זמנם להראות מה הם יודעים ולהוכיח שיש להם מקום בסגל של הבוגרת.

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-f...00252-24092750/

ובינתיים בסקייספורטס אומרים שאנחנו מעוניינים במת'יו ואלבוואנה,הקשר של מארסיי.
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_5418594,00.html

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה סלקציה? בניטז בדבריו התייחס רק לשלושת הספרדים(במפתיע).

ו-ואלבואנה קשר התקפי חביב מאוד. לא ראיתי אותו הרבה אבל בסה"כ ממה שכן ראיתי הוא נראה טכני, מהיר, עם ראיית משחק טובה. אם מישהו שעוקב מעט יותר אחרי הליגה הצרפתית יכול להרחיב זה יהיה טוב.

בכל מקרה, לא בטוח שהוא הקיצוני שאנחנו מחפשים, אבל אני לא אקטול אותו כל כך מהר.

5. wolf89 Member

רגע, אז מקרייג ליניפלד לא יצא כלום, נכון?
    ואדם האמיל?
    ופול אנדרסון?

ככה דיברנו עליהם, ככה כלום.

6. _Rushie Member

קראת את הכתבה באקו ואתה אומר שהוא התייחס בדבריו רק לשלושת הספרדים...?
    נמת' שהוא שחקן עם מוניטין יותר גדול משל שלושת הספרדים מתאמן יחד עם כולם ועליו רפא לא יגיד דברים כאלה בעוד שעל הספרדים כן? מה ההיגיון פה בדיוק? הרי ברור שרפא מדבר על כל הצעירים ביחד,במשפט "We have already had conversations with the likes of Pacheco, Ayala and San Jose and we have told them that it depends on them" הוא התכוון לכך שבינתיים הוא דיבר רק עם הספרדים.

חוץ מזה שגם דארבי וספירינג מתאמנים עם כולם ובקרוב יצטרף כנראה גם האמיל וינסה להרשים כדי שלא נמכור אותו לבארנסלי.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי מה אתה רוצה. אני ציטטתי מהאתר הרשמי, שם הוא התייחס רק לספרדים. מערכת האתר התייחסה לשאר השחקנים. אני סתם תוהה למה דווקא פאצ'קו, סאן חוזה ואז'אלה הם השמות שהוזכרו...

8. Cup of Tea Liverpool, UK

מבין כל השלושה שציינת היחיד שכנראה יקבל את ההזדמנות זה אדם האמיל הקיצוני שצפוי לצאת עם הקבוצה הבוגרת למחנה האימונים ולנסות להרשים למרות שהוא לא צוין בכתבה על הצעירים.
    פול אנדרסון כבר נמכר לנוטינגהאם פורסט בסכום מגוכח ואני מקווה שלא נפסיד פה שחקן אפילו אם בשיאו הוא יהיה "רק" מחליף, ובמקרה של לינפילד לא חושב שהוא שחקן ברמה, לפי מה שהבנתי עוד בקייצים קודמים.

9. _Rushie Member

מה אני רוצה? אתה מציג את זה כאילו הצ'אנסים הולכים ללכת רק אל הספרדים,הוא דיבר על הספרדים כי רק איתם הוא הספיק לדבר לבינתיים (We have already had conversations with the likes of Pacheco, Ayala and San Jose),אבל יש לך בכלל ספק שאם הוא באמת הולך לתת צ'אנסים לצעירים כמו שהוא אומר אז זה יהיה לכולם ולא רק לספרדים?

הלוואי ונצליח למלא את עמדות החלוץ הרביעי והבלם הרביעי עם שני שחקנים מתוך השישה האלה,כרגע על-פי מה שאני ראיתי קלי ונמת' הם הטובים ביותר בעמדות שלהם.

10. Cup of Tea Liverpool, UK

ממה שאני מכיר אותו זה שחקן עם יכולות טובות אבל יש לו בעיה של שיווי משקל ובאנגליה זה ידוע שלא עושים הנחות אז אני לא בטוח שהוא יהיה הצלחה מסחררת, אבל הוא שחקן טוב ובסה"כ יש לו בעיטה טובה (הוא אפילו הבקיע נגדנו באנפילד בליגת האלופות) הוא אוהב לעבור שחקנים אבל זה לא יהיה לו קל באנגליה. לא בטוח שזה השחקן שאנחנו מחפשים..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/7/09
  11. Strawberry Fields Member

:aa1: רפא מעוניין בלואיס אלברטו, ווינגר ספרדי בן 16 מסביליה (לינק).

:aa1: לפי הדיילי מייל, החתמנו את כריס מאבינגה, בלם צרפתי בן 18 מפריז סן-ז'רמן (לינק).

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/07/article-0-059F3C6A000005DC-490_237x246.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/7/09
  12. Cup of Tea Liverpool, UK

סביליה לאורך השנים האחרונות (אם אני לא טועה, מאז שהתחלף הנשיא בפעם האחרונה. החברים מהפורום הספרדי יכולים לעזור לי פה.) השקיעה בנוער שלה והוציאה שחקנים מצויינים שהיום הם שם דבר בכדורגל העולמי כגון: סרחיו ראמוס, דני אלבס, דייגו קאפל (בדרך להיות) ועוד כמה שפרחו מזיכרוני לרגע. להביא שחקן שהם מעריכים יכול להתברר כמציאת העשור אז במקרה הזה אני לא אתלונן יותר מדי.

בעניין הבלם/מגן הצרפתי, עוד לא כתוב כלום באתר הרשמי אבל רבאק כמה בלמים צריך?! אין מספיק משחקים בליגת הרזרבס כדי שכולם יוכיחו את עצמם ויקבלו הזדמנות שווה. מיותר לדעתי.

13. Strawberry Fields Member

סביליה לא הייתה מרוצה מכך ש"לקחנו" לה את דניאל אז'אלה והוא רחוק שנות אור מלהיות מציאה.

אם סן-חוזה וקלי ייצאו להשאלה אז נישאר רק אם אז'אלה כבלם היחיד במילואים.

14. Cup of Tea Liverpool, UK

בסדר אז אז'אלה גרוע, גם יש פלופים.

סאן חוזה וקלי יצאו להשאלה רק בתנאי שיגיע בלם רכש נוסף להיות הבלם הרביעי של הקבוצה, כרגע זה עוד לא קרה. אבל לא פוסלים שום אפשרות.

15. wolf89 Member

אני מאוד מקווה, אני עדיין זוכר שכולנו התלהבנו מהשער ההוא
    http://www.youtube.com/watch?v=FxGuQUpvupQ

וממילא פול אנדרסון מזכיר קצת את..מיסטר אנדרסון
    ואתה צודק, קרייג באמת היה החלש מהשלושה.

החתימו עם נמת' עוד הונגרי, תזכירו לי איך קוראים לו, ואם הוא עוד בתוכניות למשהו, או שלא?

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/09