ליברפול 2009/2010- הודג'סון הוא המנג'ר החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏17/6/09.

1. Strawberry Fields Member

רשמי: פול אנדרסון הצטרף לנוטינגהאם פורסט תמורת 250,000 פאונד וחתם ל-3 שנים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

http://www.nottinghamforest.co.uk/page/New...1707715,00.html

אני מקווה שהסיבה שהסכמנו להוריד את המחיר שסיכמנו עליו עם סוואנסי ב-66% היא כי הכנסו סעיף של קנייה בחזרה בחוזה העסקה.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשכח מזה... אני איבדתי תקווה. אפשר רק להתפלל שהאמיל לא יילך באותה דרך.

250 אלף פאונד... פשוט מצחיק. משכורת של טורס וג'רארד בשבוע, זה מה ששווה אנדרסון?

3. Strawberry Fields Member

אכן. במחיר הזה (אם אין סעיף של קנייה בחזרה) כבר היה עדיף להשאיר אותו ולתת לו הזדמנות לפחות בפרי-סיזן.

4. Cup of Tea Liverpool, UK

ההצעות של ריאל פשוט מגוחכות ומזלזלות. אלונסו ביחד עם צ'אבי של בארסה הם מנהלי המשחק הטובים בעולם והם עוד רוצים בפחות כסף שנדחוף להם את ארבלואה. שילכו ידחפו את כל העסקה ל***!!

5. Raulito Madridista

לפי מה שאתה אומר, הפערים בין הדרישה של ליברפול לבין ההצעה של ריאל מדריד הם דיי נמוכים(פחות מחמישה מיליו), אז איך אתה קורא בידיוק להצעה של ריאל מדריד 'מגוחכת' או משהו כזה?; אני מאמין שריאל מדריד בסוף תתיישר עם המחיר של ליברפול. השווי של ארבלואה מוערך לפי ריאל מדריד בשלושה עד ארבעה מיליון יורו משום שיש לו חוזה לעוד עונה אחת בלבד(בליברפול גם לא מיהרו לבקש עוד כסף עבור ארבלואה וכבר מספר ימים רשום בתקשורת שזה המחיר שייסגר בסוף), ומכאן שההצעה עבור אלונסו היא טובה. אלונסו עוד מעט בן 28 - לא צעיר במיוחד ויש לי עוד בעייה איתו: אלונסו כמעט ולא מבקיע - יש לו ממוצע של שער בכמעט עשרה משחקים(הוא גם לא מאיים כמעט על השער). מה שכן, הוא יהיה תוספת כוח משמעותית לריאל מדריד, אם וכאשר.

עריכה: ולומר שבניטס הגזים במחיר רק על אלונסו זו גם אפשרות. וכאן אני מתחבר לשורה הראשונה של ארז: לפני שנה ליברפול הייתה מוכנה למכור אותו בחצי מחיר ואלונסו 'חזר לחיים' בעונה שעברה, אבל עדיין המחיר שלו לא אמור להשתדרג בכל-כך הרבה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/09
  6. REAL MADRID Member

מה שיהיה מגוחך זה לראות את ליברפול מקבלת את ההצעות האלה. אתה צריך לזכור שלמרות העונה הנהדרת של אלונסו, העונות האחרונות שלו היו סבירות למדי ובקיץ שעבר הייתם מקבלים בשמחה הצעה שכזאת. האם שנה אחת טובה ככל שתהיה מעלה ככה מחיר של שחקן? כן, אבל של שחקנים צעירים אשר 'פרצו' או עומדים בפני 'הפריצה' - אלונסו בן 28. המחיר אשר ריאל מדריד מוכנה לשלם עליו כרגע אינו נמוך מהמחיר בו אני באופן אישי חושב שאלונסו יימכר. ליברפול רוצה 40? ריאל מציעה 30? 35 מיליון יורו יפתרו הכל.

לגבי ארבלואה, העיסקה הזאת צריכה כבר להיסגר. אם אנחנו מועדון כזה בזבזני אז אנחנו צריכים לעשות זאת עד הסוף. ליברפול דורשת 6 מיליון יורו וריאל מציעה 4? אלה הצרות שלנו?.

7. Strawberry Fields Member

Raulito - קראת לא נכון. ליברפול רוצה על אלונסו בלבד 34 מיליון פאונד ואתם מציעים על אלונסו וארבלואה פחות.
    ההפרש הוא כ 9-10 מיליון פאונד. זה כמובן אם האס צודק במקרה הזה ולא סתם זורק מספרים.

REAL MADRID - אנחנו לא באותה פלנטה פיננסית שלכם שאנחנו נוותר לכם ככה סתם על 5 מיליון יורו כפי שאתה מציע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/6/09
  8. REAL MADRID Member

אז אל תוותרו. אני נגד המדיניות של פרז בריאל מדריד ומבחינתי צריך להפיק את המירב מהחסרונות שבאו יחד עם חזרתו. בפלנטה בה הוצאנו על רונאלדו 94 (או 93, או 96 - אני כבר לא זוכר) מיליון יורו, בפלנטה הזאת, כנראה שעונה אחת טובה של אלונסו מוסיפה למחיר שלו כ-15 מיליון יורו.

וביותר רצינות, כבר היינו בדיון הזה פעם. בדיון בו כתבתם לי שליברפול תרצה על אלונסו 40 מיליון יורו+שחקן (אחד גם דיבר על 35-50 מיליון ליש"ט) ובפועל אנחנו נמצאים פה כשפתאום כל הסיפור על שחקן נוסף נעלם לו, אם שחקן נוסף נעלם לו פתאום, אז למה שה-5 מיליון יורו לא יעלמו פתאום?.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור, זה פשוט לא התפקיד שלו בליברפול. יש לו בעיטות אדירות מרחוק והוא שחקן שמאוד מאיים על השער כשהוא בסביבות הרחבה אבל הוא פשוט לא מגיע לשם כמעט, בגלל הוראות - לא בגלל שהוא מחליט לא להגיע לשם לבד. כשהוא כן משחרר בעיטות רואים איזה דיוק ועוצמה יש לו בהן, ותאמין לי שאין שחקן בעולם שהבקיע העונה 5 שערים וכל אחד מהם היה חשוב כמו השערים של אלונסו.
    אם היה צריך שהוא יעלה יותר למעלה ובניטז היה מאמין בכך הוא היה מורה לו לעשות את זה יותר. גם בריאל, אם הוא אכן יגיע לגלאקטיקוס בקיץ הזה, הוא לא ייאלץ לצאת קדימה יותר מדי פשוט כי יש את השחקנים שכבר יעשו את זה - קאקה, רונאלדו, רובן, היגואין - לא חסר. אלונסו הוא כמו מין שוטר תנועה, מקבל את הכדורים ומכוון את כל המשחק למקומות הנכונים. כמו שאמרו מעליי, הוא וצ'אבי של ברצלונה הם שני השחקנים הכי טובים בעולם בכך, וזה בדיוק מה שריאל צריכה.

והמחירים הם מגוכחים. על אלונסו וארבלואה ביחד המחיר צריך להיות 40-45 מיליון פאונד מינימום.

10. Strawberry Fields Member

אלונסו אמר בראיון לאקו: "אני לא יודע מה יקרה. זה תלוי בשני המועדונים (ליברפול וריאל) לנהל משא מתן כעת."

"זה תמיד חיובי כשמספר קבוצות רוצות אותך כי זה עדיף מאשר שאף אחת לא מעוניינת, אבל איני יכול לומר יותר מזה."

"אני יודע שעלי להמשיך לשחק היטב ואוכל לקבל החלטה על העתיד כשהאפשרויות תוצגנה בפניי.
    אני לא חושב שמעבר לריאל מדריד הוא בלתי אפשרי אבל אני לא אתחרט אם אשאר בליברפול."

"היחיסים שלי עם בניטז הם מקצועיים. אני באנגליה כבר חמש שנים ולומר את האמת הסתגלתי היטב.
    אני שמח כאן אבל ישנם דברים מסויימים אליהם אני מתגעגע בספרד. אני לא יכול לשלול מעבר לספרד או הישארות בפרמיירליג."

http://www.liverpoolecho.co.uk/2009/06/30/...252-24023249/2/

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/6/09
  11. REAL MADRID Member

במילים אחרות, מ'לא' מוחלט לאפשרות בה אלונסו יגיע מדרידה בחודשים האחרונים, זה נראה יותר ויותר ריאלי עכשיו. האם בסופו של דבר אלונסו ישחק בריאל מדריד? אין לי מושג, אבל המעבר שאותו היה צריך לעשות עוד בקדצניה הראשונה של דון פלורנטינו נראה קרוב מתמיד.

12. Raulito Madridista

תומר,
    גם במדי ריאל סוסיאדד אלונסו לא הבקיע כמעט, ואז לא היו לו שחקנים מלפניו כמו ג'ררארד למשל, והמאזן שלו היה יותר גרוע - תשעה שערים ב119 משחקים. אלונסו שחקן שבעיקר אוהב כדורים ארוכים ומדוייקים והוא מוציא מתפרצות בצורה נהדרת, אבל הייתי רוצה בכל-זאת לראות אותו יותר בועט לשער ומאיים על השער. אני זוכר שני שערים אדירים שלו מאחורי מחצית המגרש ואין ספק שמדובר בגאון כדורגל עם יכולת מסירה פנטסטית. אני גם אגיד דבר נוסף שעוד לא התייחסתי אליו כאן - אני מעט דואג בכל הקשור ליכולת ההגנתית של אלונסו, אני חושש שהוא ולאס באמצע זה לא יספיק לנו. לצפות מרונאלדו וקאקא לעשות הגנה זה לא רציני ולנוכח הסגל שיש לנו כרגע, אנחנו גם לא נראה שלישיית קשרים במרכז. לגבי הגיל של אלונסו אתם לא עניתם לי, וגם בדבר הזה צריך להתחשב בכל הקשור למחיר. המחיר שריאל מדריד מציעה הוא בטח לא סופי ועוד יהיו וויכוחים על זה. לא לגבי כל שחקן פרז יהיה וותרן כמו לגבי רונאלדו, ואני מניח שגם בנושא הזה קודם היו הצעות נמוכות יותר.

13. REAL MADRID Member

דור, אלונסו-אלונסו, לאס-מסצ'ראנו, קאקה-ג'רארד (לא ג'ררארד, חתיכת מפגע) - אני לא רואה שום בעיות בקישור של ליברפול בפן ההגנתי. ואני בהחלט סומך על קאקה, הוא מסוגל להפעיל לחץ וללחוץ על השחקנים שמולו, הנקודה הזאת רק התחזקה אצלי לאחר גביע השום-כלום-דרציות. אבל השאלה הזאת היא לדיון של ריאל מדריד, את הדיון הזה נשאיר לאוהדי ליברפול שרוצים לבכות על היכולת של לוקס (הוא באמת כ"כ נורא?).

14. Raulito Madridista

לאס עדיין לא ברמה של מסצ'ראנו, אולי הקשר האחורי הטוב ביותר בעולם בייחד עם אסיין מצ'לסי, וג'ררארד משחק יותר אחורנית מאשר קאקא ובטח שהוא עושה הגנה הרבה יותר טוב. מצד אחד אתה מכנה את גביע הקונפדרציות ואומר שהוא לא מדד('גביע השום כלום..')ומצד שני אתה אומר שבעקבות היכולת של קאקא באותם משחקים במסגרת הטורניר, בהם קאקא עשה לחץ מידי פעם ואולי חטף כדורים פה ושם, יש לך אמון בו שהוא מסוגלת לעשות אפילו עבודה מינימלית בהגנה. אז קאקא לא יהיה עצלן כמו רונאלדו שיישאר תקוע בנקודה שלו כשהכדור אצל היריבה(אולי במשחקים הראשונים תיהיה התלהבות יתרה), אבל עדיין לבנות עליו כמשהו מהמאמץ ההגנתי זה נראה לי לא רציני. דבר נוסף - ליברפול יודעת לעשות לחץ כקבוצה, היא יודעת ללחוץ כקבוצה ואנחנו ממש לא. כל שחקן הגנה או קישור אחורי שלנו שתשים אותו בליברפול - הוא ייראה יותר טוב. ולקבוצה שלנו ייקח זמן ללמוד את זה כי פלגריני הוא לא טקטיקן מדהים כמו בניטס ואצלינו אני לא רואה את רונאלדו עושה הגנה כמו קאוט.
    ובכל מקרה - נמשיך את הדיון הזה(או שלא) בדיון של ריאל מדריד.

15. _Rushie Member

אלונסו הוא אחד הבועטים הכי איכותיים שיש כשזה נוגע לבעיטות מחוץ לרחבה,הטכניקה שלו פשוט מדהימה,אם יעבור לריאל וימצאו את השיטה לרווח את המשחק באמצע בשביל לגרום לו להגיע להרבה מצבי בעיטה אין לי ספק בכלל שהרקורד שלו ישתפר.