ליברפול 2008/2009- אין אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏5/7/08.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

תגיד אתה נורמלי? אתה באמת חושב שבארי יותר טוב מאלונסו? אתה חושב שלשלם עם בארי 18 מיליון פאונד זה משהו שאיזושהי קבוצה אי פעם בהסטוריה העתידית של העולם צריכה לעשות? תאמין לי, אם בארי היה עובר בהעברה חופשית נגיד לניוקאסל ואסטון וילה היו רוצים אותו בחזרה, אפילו הם לא היו משלמים 18 מיליון פאונד כדי לקבל אותו! אלונסו עדיף בהרבה, מה גם שהוא יותר מנוסה.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב , ציינתי בהתחלה שאני גם לא בטוח מי עדיף מקצועית , כך שמבחינתי "חסכנו" 4 מיליון פאונד . ואולי דווקא הידיעה שרפא לא מרוצה ממנו תדרבן את אלונסו לחזור לימיו הטובים (בהם אני בטוח שהוא שחקן טוב מבארי) , מי יודע ?

3. Strawberry Fields Member

גם ימיו הטובים של אלונסו הם בעיקר מיתוס.
    שחקן ניייח, אפור, לא תורם מספיק להתקפה כדי לעזור לליברפול ולא מספיק טוב הגנתית כדי להיות בהרכב במקום מסצ'.
    טעות גדולה שאנחנו לא מוכרים אותו עכשיו ליובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/7/08
  4. Cup of Tea Liverpool, UK

אולי הנחישות שלו אבדה, אבל הוא בהחלט שחקן שיכול לקחת אחריות ברגעים חשובים (הפנדל ב-2005, למרות שזה היה מהריבאונד.). לדעתי שווה להשאיר אותו כי כאשר הקבוצה מצליחה כולם נראים יותר טוב. (אפילו וורונין שהצליח לשים שער או שניים בסיום העונה) ואת היכולות הטכניות ללא ספק יש לו בכמויות אדירות לכן, כל מה שצריך זה מוטיבציה, קור רוח ואופי חזק ואני בטוח שתהיה לו עונה טובה.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    אבל אפילו יותר מעניין, מה יהיה עם בארי, אם הוא לא עובר אלינו והוא די אמר שהוא רוצה החוצה מהוילה....
    קיצר, נראה מה יהיה..

5. yoni10 Member

לא ראיתי באף אתר איטלקי את הידיעה הזו שפאולסן הולך להגיע אלינו.

לא הייתי מציע להסתמך על גול. קום.

6. King Kenny Member

אני מעדיף את אלונסו על בארי בכל יום נתון. עם כל הכבוד לבארי (ויש כבוד, אני באמת מעריך אותו כשחקן) 18 מיליון פאונד הם מעל ומעבר בשביל שחקן ברמתו (כן, אני יודע שאם אלונסו יימכר אז נשלם את ההפרש בין המחיר שקיבלנו על אלונסו למחיר שאנחנו אמורים לשלם עבור בארי). אני מעדיף לחסוך את ה-4 מיליון פאונד האלה בשביל חיזוק שאנחנו באמת נחוצים לו (קיצונים, אחד בכל צד וחלוץ). אתה חושב שאנחנו צריכים חיזוק בעמדה בה יש לנו את סטיבן ג'רארד, לוקאס לייבה, חאבייר מסצ'ראנו וצ'אבי אלונסו (תחשוב עליו כעל אופציה מהספסל, אחלה אופציה)? אתה חושב שזה יותר דחוף מלהביא חלוץ? אתה חושב שזה יותר חשוב מלהביא קיצוני וימני?

7. Strawberry Fields Member

liverpoolfc8 - עצם העובדה שנאלצת ללכת יותר מ-3 שנים אחורה כדי לתת לי דוגמא למשהו חיובי שאלונסו עשה (וגם זה הדבר החיובי היחיד שהוא עשה כל המשחק) רק מדגישה כמה הוא אוברייטד ע"י כמה מהאוהדים שלנו (וכמה של היריבות).

תנסה לתת לי דוגמא למתי בפעם האחרונה אלונסו הוביל כדור ובנה התקפה, מסר מסירת עומק חכמה או נכנס לרחבה (אם או בלי הכדור) ואיים על השער.

קח את הזמן.

אתה לא יכול, אה? זה בגלל שהוא שחקן אפור והפציעה הפכה או לעוד יותר מוגבל בתנועה שלו ובחדות המסירה שלו.
    לא צריכים אותו בליברפול גם אם בארי בסוף לא יגיע (למרות שאני מתפלל שכן).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/7/08
  8. Cup of Tea Liverpool, UK

אלונסו לא יוצא הרבה קדימה בגלל המערך החדש, המגנים תוקפים לא מעט וכשגם ככה יש לפניך 4 שחקנים במערך אז הוא צריך להיות קצת יותר הגנתי ולעזור עם משראנו. וגם ב-4-4-2 הוא שיחק ליד ג'רארד, ותענה לי בכנות. מבין השניים מי אתה מעדיף שיעלה ויתמוך בהתקפה? אלונסו או ג'רארד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

9. Strawberry Fields Member

ג'רארד ובארי.

זה יפה שאתה מספר לי על המערך של ליברפול ועל איך שהוא עובד (ועל איך שאלונסו צריך להישאר מאחור) בזמן שהמאמן של הקבוצה (זה שקובע את המערך והתפקידים של השחקנים) מעדיף להביא את בארי ולהיפטר מאלונסו.

10. wolf89 Member

אני דווקא רואה את המערך ממשיך בהצלחה ב4-5-1 עם טורס בודד בחוד.
    משהו כמו רביעיית הגנה הכוללת את דוסנה, ארבלואה, קאראגר/סקרטל/אגר.
    בקישור ג'רארד מקדימה, ומסצ'ראנו מאחורה.
    בחוד את טורס.
    ולחפש כנפיים נורמליות, כמו בכל עונה בטריליארד שנה האחרונות. וגם לא ברור מי האייס שיעמוד לא רחוק ממסצ'ראנו..

11. Cup of Tea Liverpool, UK

אומנם, נכון, אבל לא מסתמן שזה יקרה בקרוב בגלל העקשנות של או'ניל. חוץ מזה אם ליברפול יעלו ב4-4-2 כשג'רארד ובארי עולים ועוזרים להגנה מי יעצור מתקפות? באבל או קויט?
    (עכשיו חשבתי שששת שחקנים הקישור וההתקפה עולים ותוקפים ההגנה כולה יכולה להישאר מאחור אבל עדיין, זה לא פתרון, למרות שזאת אפשרות..)

12. Strawberry Fields Member

דוסנה אגר/סקרטל קראגר דגן/ארבי
    --------בארי---מסצ'-------
    חדש-----ג'רארד------חדש
    -----------טורס----------

The only way to go.

13. Cup of Tea Liverpool, UK

מסכים, אבל אני חושב שאפשר להגמיש פה את מה שהצגת..
    אני לא חושב שבאבל ששילמו עליו 11.5M ישב על הספסל (וגם אם יעלה ממנו כל משחק, זה לא מספק) בניטז לא יעשה את זה.. לדעתי קאוט ישב על הספסל באבל יפתח בשמאל או ימין (כקשר התקפי כמובן) ולימין/שמאל יחתום בע"ה אשלי יאנג. שעם הכסף מהמכירה של קראוץ' + מכירה של קארסון/איטנדייה ועוד כמה פאונדים ילבש חולצה אדומה של ליברפול באנפילד וישחק לצד ג'רארד (בכל זאת הוא היה סגן מלך הבישולים של הליגה בעונה שחלפה). הלוואי!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx

14. King Kenny Member

אפשר אותו דבר רק שבארי במקום אלונסו.
    אלונסו לדעתי יותר טוב מבארי, אני באמת שלא מבין את האנטי-אלונסו שיש לך.

למרות שאם אתה שואל אותי אז לוקאס טוב משניהם.

15. Cup of Tea Liverpool, UK

לוקאס עתיד להיות טוב משניהם כרגע הם פחות או יותר באותה רמה..