חדשות טריות: ג'ק הובס הצטרף ללסטר סיטי מליג 1 בהשאלה לכל העונה. הבלם שהושאל לסקנת'רופ בחצי האחרון של העונה שעברה, כבר מצפה לשחק תחת נייג'ל פירסון בלסטר. http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...080725-1545.htm
אני בטוח שאפשר להכניס את דוסנה החדש לחולית ההגנה חוץ מזה באמת זה הרכב טוב, עדיף לשחק עם קאוט כקשר מאשר כחלוץ כמו שהוא שיחק הרבה בעונה שעברה..
טעות שלי, בהודעה המקורית שלך כנראה יש לי איזה בעיה עם הקידוד וזה כתוב 2-4-3-1. OshRi09, אם אתה שואל אותי עדיף לא לשחק עם קויט בכלל.
דוסנה עד עכשיו לא מרשים . אין לי ספק שאאורליו הוא הבחירה הראשונה כרגע . ואושרי , זה ההרכב ששיחקנו איתו שנה שעברה , כשקויט בקישור , וזה היה זוועה . אז על מה לעזאזל אתה מדבר ?
כשריסה היה אורליו לא פתח הרבה בהרכב אבל אתה שופט מהר מדיי דוסנה עוד ישחק משחקים ויוכיח את עצמו ויקבל את המקום שלו בהרכב.. ובקשר לקאוט, חלק גדול מהמשחקים בשנה שעברה הוא שיחק חלוץ.. גם במנג'ר הוא חלוץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
דוסנה איטי ומסורבל ממה שראיתי עד כה , קשה לי להאמין שהוא יפתיע במהירות יוצאת דופן . וזה דבר שהוא MUST למגן בליגה הטובה בעולם . אבל אתה צודק , אולי אני שופט אותו מוקדם מדי . יש לי תחושה רעה לגביו אבל נחיה ונראה אם אני צודק או לא . קויט באמת חלוץ , המנג'ר צודק , אבל בניטז הסיט אותו לעמדת הקיצוני ימין . שם הוא שיחק רוב העונה שעברה (וזאת עובדה , אין פה ויכוח מסוים) , והוא היה חלש . איבד כדורים , לא איים על השער , לא סידר מצבים לטורס , כלום .
בכל אופן, אסור לאבד נקודות מול קבוצות קטנות כמו שהיה שנה שעברה. בעונה הקודמת אנחנו סיימנו עם פחות הפסדים מיונייטד והיא זכתה באליפות. את 3 המשחקים הראשונים נגד סנדרלנד, מידלסברו ואסטון וילה צריך להוציא 9 נקודות. ולאחר מכן נגד יונייטד עם קצת מאמץ, אפשר להוציא נקודה ומעלה. אומנם אין לנו את הסגל הכי חזק בפריימר ליג אבל עדיין ניתן לסיים איתו את העונה עם יותר ממקום רביעי, ואולי, עם עוד קצת חיזוק, אפשר אחרי כמעט 20 שנה לזכות באליפות.
גם סמי הופייה לא ניחן במהירות יוצאת דופן וזה לא הפריע לו להיות פעם הבלם הטוב בליגה. לדעתי דוסנה בא להרכב הראשון,מקווה להיות צודק כי אאוורליו לא רק שלא גומר חודש בלי פציעה,ברוב הפעמים שהוא משחק הוא עושה טעויות.
אתה קצת מגזים, הוא בכל זאת לא הבלם הכי טוב בליגה... הוא בלם טוב, אבל כשיש את קארגר, פרדיננד, ג'ון טרי, גאלאס וכל שאר הבלמים המובילים בפריימר ליג הוא לא יכול להתחרות איתם, במיוחד בגלל גילו המתבגר.
לא מדובר על עכשיו,בכל זאת,בן 35 עוד מעט קצת זקן,בעוד שבלמים צעירים יותר כמו טרי ופרדיננד פורחים. אבל כן,לפני מספר שנים,4-5 הוא היה אחד מהטובים בליגה אם לא הטוב שבהם.
לאחרונה בפורום ראיתי משהו שמאוד הפריע לי, כולם אומרים שליברפול צריכים ללכת על וייה. קרוב לוודאי שמי שכתב את הדברים האלו ראה את נבחרת ספרד ביורו ואת השילוב של טורס ו-וייה בחוד. אם מי שכתב זאת ראה את ספרד ביורו אני אזכיר לו מה היה ואם לא אז אספר לו מה היה, השילוב היה לא מוצלח, וייה העפיל על טורס ועובדה שכשוייה לא שיחק (רוב החצי נגד רוסיה והגמר) טורס היה טוב מאוד. אנחנו לא צריכים את וייה, אנחנו צריכים חלוץ שני (לעמדה הזאת רובי קין בא) ולא חלוץ מטרה, כי אחד כזה כבר יש לנו.