ליברפול 2008/2009- אין אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏5/7/08.

1. King Kenny Member

אני עם שון בקטע הזה, אם בארי יעבור לליברפול מהשחקן הכי איכותי בקישור של וילה הוא יהפוך לשחקן הכי פחות איכותי בקישור של ליברפול. לוקאס יותר טוב מבארי בלי שום ספק. אני לא מבין למה אתה כזה אנטי-אלונסו, הוא שחקן מצוין שצריכים לשמוח שיש לנו אותו. לייחס את העונה האחרונה שלו כמדד למשהו זה מגוחך, הוא בקושי שיחק, רוב הזמן בכלל היה פצוע.
    אני מעדיף שהעסקה של בארי לא תושלם ושאלונסו ישאר אצלינו.

2. Pipe Member

הנושא המקצועי הוא לא בדיוק רלוונטי. אם סוחר הלאפות חושב שבארי יקדם את הקבוצה שלו ושהוא שחקן עדיף על אלנוסו, זכותו. שיבושם לו.

הויכוח התחיל כענין של עיקרון. אנשים מסויימים פה חושבים שההתעקשות של אוניל על בארי ועל המחיר עבורו הופכת אותו לבן זונה ולגורם לשנאה. כאילו העובדה שבניטז רוצה מישהו משמעותה שאוניל אמור לשלוח את בארי למרסיסייד במחיר חיסול ולפרוש לו שטיח אדום בכניסה לאנפילד...

3. King Kenny Member

גם בזה אני מסכים איתך, זכותו המלאה של אוניל להתווכח על כל פני על מנת להשאיר את הסמל של קבוצתו והשחקן הכי טוב בקבוצתו.

4. Dakir Member

אתה באמת מאמין בזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    עם כמה שאני מעריך את לוקאס כי הוא באמת שחקן מוכשר הוא עוד לא קרע זוג נעליים אחד בקריירה.
    שלא נדבר על זה שאין לו שיווי משקל בפרימיירשיפ והוא מבלה יותר דקות משחק כאשר הוא שוכב על הדשא מאשר עומד. בארי סביר מבחינה פיזית וגם בחור עם המון המון ניסיון בליגה.
    וויכוחים על מי יותר טוב מבין השניים אלונסו את בארי זה עוד הגיוני אבל לוקאס?

5. King Kenny Member

כן, אני באמת מאמין בזה.
    מה הקשר נסיון? מבחינת יכולת נטו לוקאס יותר טוב מבארי.

6. Bill Shankly Member

תאמין לי שאני יודע מה החשיבות של בארי לוילה , אבל כל ההתנהלות של או'ניל לאורך כל הסאגה היא
    מסריחה עד השמיים ..

7. Claret&Blue Member

איך בדיוק ההתנהלות שלו מסריחה? הוא רוצה להשיג את המירב על הקפטן ואחד השחקנים הכי חשובים שלו בכדי לחזק את הקבוצה בהתאם. זה שיש לליברפול תחושת זכאות בתור מועדון לא אמור להפריע לתוכניות של אוניל.

8. Dakir Member

ועל סמך מה אתה אומר את זה?
    בארי מוסר יותר טוב,בועט יותר טוב,נוח יותר עם הכדור,שלא נדבר על משחק ראש ומצבים נייחים.

בארי עולה על לוקאס בכל פרמטר.

9. Ohad_Glr Member

אוניל באמת עושה את הדבר שהכי טוב מבחינתו לקבוצתו. אז יופי שליברפול פנתה אליו אבל אותו מעניין מה טוב לאסטון וילה.
    בכל מקרה אני לא חושב שיש סיכוי שבארי ישאר בסוף בוילה, בסופו של דבר והא יגיע לליברפול. ההתעניינות שלהם בסידוול גם מצביעה על זה.

10. KirkH Member

זו לא התעניינות, סידוול כבר חתם והוצג לתקשורת. והסיבה לכך היא שגם בוילה יודעים שהם מאבדים את גארת' בארי. זה שבניטז והבוסים שלו חושבים שהם עושים על מישהו רושם עם השיפוצים המינוריים בהצעות כל פעם זה נורא נחמד. בסוף כולם יודעים שהם ישלמו בדיוק כמה שאסטון וילה דרשה מהיום הראשון.

11. King Kenny Member

לוקאס בועט יותר טוב מבארי, ולוקאס עושה הגנה יותר טוב מבארי. לא אמרתי שלוקאס טוב מבארי בהרבה, הוא טוב ממנו בקצת, אבל עדיין טוב ממנו.

12. Dakir Member

אם ככה אני פורש בשיא.

13. TheLane Member

ההתנהלות של אוניל מסריחה? אתה מתכוון בזה שהוא לא זורק את בארי ב 5 מיליון פאונד ומציע גם למצוץ לבניטז על הדרך?

כן, כולנו אוהדי, שחקני, מאמני ובעלי קבוצות ממקומות 5-20 צריכים לעשות הקרבות כואבות על מזבח הטופ 4. לקבוצה מחוץ לטופ 4 לא מגיע שיהיו שחקנים טובים- ואם כבר במקרה יש לה, אז היא צריכה לפתוח רגליים ולתת לקבוצת הטופ 4 לאנוס אותה באיזה מחיר שהיא תרצה, לעזאזל. אוניל צריך "להישרף בגהנום" על חוצפה שכזו, אז מה אם הוא קבע מהיום הראשון מחיר לבארי ולליברפול לא בא לשלם אותו? הוא לא יודע שהסקאוזרים משחקים בצ'מפיונס ליג?! הוא לא יודע שג'רארד ובארי חברים מהנבחרת?! האם הוא לא שמע שסקיי משדרים כמעט כל משחק של ליברפול בשנה הקרובה? ומה עם המרצ'נדייס, דמיט. המרצ'נדייס שבארי יכול למכור כדי לעשות את הליברפולים עשירים עוד יותר? כזה חוסר התחשבות, כזאת חוצפה...

14. King Kenny Member

יופי של תגובה. קפטן ג'רארד ודניאל אגר, תצאו מהחורים שלכם ותראו שיש עוד קבוצות שרוצות להצליח חוץ מקבוצות הטופ 4.

15. Strawberry Fields Member

שפה נהדרת יש לך.

אז אתה רוצה לומר לי שאתה מאמין שגארת' בארי שווה 18 מיליון פאונד כשקנינו את טורס ב-20 ואת מסצ' (שצעיר ממנו ב-4 שנים) ב-17 ??

זה לא קשור לאונס, קבוצות טופ 4 או כל דבר אחר שאתה כאוהד קבוצה קטנה ונחותה מרגיש - זה קשור
    להיגיון - ואין שום היגיון לשלם עליו מחיר כזה. אפילו קאריק הלך בפחות והוא היה בן 24-25.

אגב, אני בספק אם בארי ימכור מרצ'נדייס - לא כ"כ אוהבים אותו האוהדים בליברפול כי הם מאוהבים בצורה עיוורת באלונסו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/7/08