אתה לא חושב שהוא מנסה להכניס לקין את הרעיון הזה לראש, למרות שהנהלת טוטנהאם ממש לא חייבת להגיד לו שהיא דחתה הצעה עליו? זה ניסיון לאיך שאומרים, unsettle the player, בסגנון מה שריאל עשו עם רונאלדו ומה שליברפול עשו עם בארי. זה חוסר קלאסה ואחד הדברים שהכי מגעילים אותי בחלון הזה. ליברפול היחידים שעושים דברים כאלה באנגליה.
לפני שבניטז דיבר על זה (היום) טרפאטוני, מאמן נב' אירלנד, דיבר על איך שקין ישתפר בליברפול (במידה ויחליט לעבור לשם) כך שהידיעה עצמה לא חדשה ואני משוכנע שקין ידע כבר אז על התעניינותה של ליברפול. זה אומר שמה שרפא אמר היום אולי משפיע ואולי בעצם הוא אומר זאת אחרי שהוא כבר יודע שקין עצמו מעוניין להגיע. http://www.telegraph.co.uk/sport/main.jhtm...ufnkeane103.xml
איך בדיוק איש הלאפות יכול לדעת אם קין מעוניין במעבר, אלא אם כן אתה מציע שליברפול פנתה אליו בצורה בלתי חוקית? מעבר לזה, מה זה משנה אם קין מעוניין במעבר אם טוטנהאם לא מתכוונת למכור? זה הכל ניסיון כמו שאמרתי, to unsettle קינו. טראפטוני לא דיבר עם קין ואין לו מושג אם הוא רוצה לעבור, איך יהיה לו? כנראה סתם עיתונאי התקשר אליו לשאול לדעתו (הממש לא רלוונטית) או שהוא קרא על השמועות בעיתונים והתחשק לו לתת "עצה". הדיבורים של בניטז בתקשורת על שחקנים אחרים כגון בארי וקין הם לא מוסריים, לא אתיים, מעצבנים וגורמים לאנטגוניזם רב כלפי ליברפול בקרב אוהדי וילה וטוטנהאם.
ראיתי קודם שהזכירו פה את דויד סילבה כמועמד אפשרי לליברפול... זה מה שחסר לקבוצה הזו. זה מה שחסר לקבוצה הזו כבר כמעט 20 שנים. הניצוץ היצירתי הזה שידביק את הפער בינה לבין שאר הגדולות, שיוציא אותה מהבינוניות האפורה של מקומות 3-4 אליהם נראה שבליברפול כבר התרגלו ולא מצפים ליותר. כשאני מסתכל על הסגל של ליברפול לעומת הסגלים של יתר הגדולות אני רואה את הנחיתות שלו בעיקר בעמדות הקיצוניים (עם כל הכבוד ליוסי ילד שלי מוצלח), ודויד סילבה יכול לשנות את זה. שלא לדבר על הערך שההחתמה הזו נותנת מבחינת הצהרת כוונות של המועדון, כשיש לך בקבוצה את סילבה וטורס אתה חייב ללכת בכל הכוח על האליפות. יהיה טוב לסקאוזרים אם הם יוציאו את המזומנים שלהם על סילבה ולא על עוד חלוץ, גם אם העוד חלוץ הזה הוא דויד וייה.
ליברפול (לפחות לפי דיווחים) כבר הגישה הצעה לטוטנהאם על קין שכללה את קראוץ' כך שבעיניי (במקרה הזה) זה בסדר לדבר על המטרות שלך (כמובן שאם זה היה לפני שליברפול הגישה הצעה אז אני מסכים שזה לא לעניין). איך אתה יכול להיות כ"כ משוכנע שלטוטנהאם אין כוונה למכור או שהיא לא תחליט למכור? האם אתה עובד עבור טוטנהאם? אני מודע לכך שפוייט אמר שהמטרה הראשונה שלו לפרי-סיזן הייתה להצמיד את קין לקיר ולומר לו שהוא נשאר אבל איך אתה יכול לדעת אם הוא הצליח? אולי בזמן שחשבת שקין 100% נשאר הוא בכלל ניסה לשכנע את ראמוס וההנהלה לשחרר אותו לליברפול ויותר מזה - אולי הוא הצליח? השאלות האלה ודאי מעצבנות אותך אבל לא זאת המטרה שלהן. המטרה שלהן היא להראות לך שמרבית פעילות האוהדים בחלון העברות כוללת קריאת ראיונות ושמועות והסקנת מסקנות מבלי באמת לדעת מה הולך שם מאחורי הקלעים.
על בניטז אפשר להגיד המון דברים אבל לא שהוא רמאי ובן אדם לא מוסרי. הוא פנה בצורה ישירה לאסטון וילה ולספרס עם הצעה על השולחן,מה בדיוק הבעיה כאן? זה שבארי וקין הוחמאו מהאופציה לשחק בליברפול בעוד שהקבוצה שלהם עושה שרירים ומתפלצפת זה לא בעיה של ליברפול,אלא של המועדונים. אם כבר יש מה לבוא בטענות זה אל בארי וקין עצמם.
מסכים איתך כמעט לגמרי . סילבה (ובכלל קיצונים איכותיים) זה החסרון הגדול שלנו , אבל כמובן שהוא לא זה ש"חסר 20 שנה" . בוא לא נגזים . למרות שלא יצא לי לראות הרבה מתוך ה19 שנה האלה , זה ברור שאז היו דברים אחרים שחסרים מאשר רק שחקן עם ברק ואתסטיקה במשחק שלו . אבל הוא כן הנתחיתות שלנו לעומת הגדולות האחרות , בעיקר מאז השיפור העצום בחוד מאז הגעתו של אל ניניו המשיח . ההגנה שלנו (מבחינת תפקוד , לא מבחינת שחקנים על הנייר) עבדה מספיק טוב בעונה שעברה , ועובדה שרוב הנקודות שאובדו היו דווקא מאי הבקעת שערים ולא מספיגה יתרה (למשל כל תוצאות ה0-0 נגד הקבוצות הבינוניות) . סילבה הוא ווינגר ברמה אחת (ויותר) מעל כל ווינגר בסגל שלנו , ולדעתי הוא גם יכול להסתגל לפרמיירליג דיי במהרה בזכות המהירות המסחררת שלו . זה אחד השחקנים שנמצאים בTOP PRIORITIES מבחינתי בקיץ הזה , ולדעתי שחקן ברמה שלו שווה אפילו סכום שמגיע ל19 - 20 מיליון פאונד .
לסילבה יש מהירות מסחררת? (לא). הוא טכני, יש לו ראיית משחק טובה, הוא נייח והרבה פעמים בכלל נכנס לאמצע כך ששחקן כנף מסורתי הוא לא, הוא יודע לייצר לעצמו מצבים מסוכנים אבל לא מספיק קבוצתי בעיניי. אני יודע שבעבר גם אני מאוד רציתי אותו בליברפול אבל היום אני כבר ממש לא בטוח שהוא יתאים לנו ושהוא יתאים לפרמיירליג.
סילבה הוא פליימייקר במקור שעשה הסבה(ניתן לאמר מוצלחת)לאגף שמאל ושם התגלה הכישרון האמיתי שלו. לסילבה אכן מהירות מסחררת וזריזות רגליים מהטובות ביורת שראיתי. עם זאת, אחד הליקוים הגדולים של סילבה זה קו המחשבה האיטי שלו שגורר לקבלת החלטות שגויה לעיתים. אבל בסה"כ אני מאמין שבמידה ויגיע אליכם הוא יכול להשתלב יופי ויוסיף ערך מוסף אדיר לקבוצה שלפי מה שהבנתי חסר לה העונה.
אני לא מאמין, דני גאת'רי נמכר לניוקאסל!!!! אני שונא את רפא! http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-f...00252-21325245/
דווקא כן . סילבה שחקן מהיר מאוד וזריז מאוד . אני מקווה לראות אותו באנפילד . בקשר לגות'רי ... אני כועס , אבל לא מופתע . לדעתי זה חבל מאוד ששחקן כזה שהראה בעונה שעברה שהוא מתאים לרמה של פרמיירליג , ושעם עוד קצת ליטוש ועבודה יכול לצאת שחקן מצוין , לא מקבל אפילו צ'אנס אחד בליברפול . ובכלל , זה תמיד מעצבן לראות שחקן שגדל אצלנו יוצא מהקבוצה (אז נכון שבגיל 13 הוא שיחק ביונייטד , את ההתפתחות הוא עשה בליברפול). ולחדשות טובות : http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...080711-1129.htm דייגו קבאליירי חתם רשמית , ואומר שהוא מתכוון להלחם על מקומו בהרכב : "I know it won't be easy to get into the team," he told Liverpoolfc.tv in his first interview since arriving in England. "I watched some Liverpool games in both the Premier League and Champions League last year and I know Pepe is a very good goalkeeper. But everyone has to fight for their place and I'm sure we will have a healthy rivalry. "I know I will have to be patient and work very hard to achieve my aims but it is always like that when you come from another country. You have to adapt inside and outside of the pitch and get used to the way things work. But with hard work you get there. http://www.liverpoolfc.tv/images5/diego_text_0708_1.Xxx
אחד החסרונות הגדולים של סילבה לדעתי שהוא חלש מדי, ראיתי משחקים של ספרד ביורו ופחדתי שהוא ישבר לחתיכות. אבל יכולות נטו הוא טוב אבל החולשה הפיזית שלו תפגע בפרמיירליג הפיזית. תגידו, מה עם פלסיל (בעונה שעברה הוא הרשים אותי במשחקים ששיחק)? בסגל? הושאל?
אתה מתכוון לפלסי (PLESSIS) ? גם אותי הוא הרשים בסוף העונה שעברה , ולדעתי הוא יעשה לאט לאט את הפריצה שלו ביחד עם ניימת' ואינסואה . אני מקווה לראות הרבה יותר משלושתם בעונה הבאה . ואת הטעימה הראשונה מהצעירים המוכשרים שלנו כנראה שנקבל מחר , במשחק הידידות מול טרנמיר רוברס ב17:00 שעון ישראל .
הופתעתי לראות שליברפול החתימה את קבאליירי. מדובר בשוער באמת מוכשר אבל עוד לא מתאים להרכב של קבוצה גדולה (כמובן שריינה יפתח) . ידוע כמה ליברפול שילמה עליו? כי בכל זאת נראה לי קצת מוזר להשקיע כסף בעמדה שדי מכוסה (ריינה, שאני אישית מעריך מאוד) כשיש לך עמדות אחרות לחזק. לגבי סילבה-מצד אחד הוא אולי נראה מתאים לליגה האנגלית, אבל לדעתי הוא לא יצליח בה. אני לא יודע בדיוק למה, זאת אפילו מין הרגשה כזאת. הוא שחקן שאוהב "לחשוב עם הכדור" ובאנגליה בזמן שהוא יעשה את זה מישהו כבר יוציא לו את הכדור. חוץ מזה הוא גם משחק על שטחים פנויים ואוהב אחד על אחד, משהו שהוא ימצא הרבה פחות באנגליה. אני בתור מנג'ר ליברפול לא הייתי הולך עליו, הייתי הולך על שחקן אחר. אבל, סך הכל הוא שחקן טוב ככה שאני בהחלט רואה את עצמי אוכל איזה כובע כשהוא מצליח בליברפול.