הקיץ הזה נראה שקט מדי עבור ליברפול .. עדיין לא דובר על אף שחקן משמעותי שאמור להגיע , ונראה כי השחקן הכי מדובר כרגע כאופציה להגעה הוא השלד מדימונה.. אני לא מבין איך לא מפריע לאוהדים של קבוצה שהייתה פעמיים בגמר ליגת האלופות בשלוש השנים האחרונות, להיות מקושרים לשחקן כמו יוסי בניון. האם הוא ושחקנים כמוהו, הם יהיו אלה שיעשו את ההבדל ויקחו את ליברפול לאליפות? i doubt it!
אם הם בלעו את הקישקושים של מנג'ר שאחרי שלוש שנים של בניה (שלו עצמו!!!) יצא לתקשורת ואמר שהוא צריך עכשיו הרבה כסף כדי לעשות מהפכה בקבוצה - שום דבר כבר לא יפריע להם. בדיוק כמו גביע אופ"א של הוייה בזמנו, ההישגים של איש הלאפות מסנוורים לגמרי את הקהל.
אין פה שום סינוור ... בשלוש שנים האחרונות בניטז קידם אותנו בכל שנה ... עכשיו הוא רוצה לקחת את ליברפול "לשלב הבא" (the next level) אבל לצערנו אין את הכספים להתחרות בצ'לסי ומנצ'סטר . *בניטז יודע טוב מאוד מה דרוש כדאי לקחת אליפות באנגליה .
אז כנראה שלא היה זה בניטז שחשב להביא את יוסי בניון. כי הפעם האחרונה שיוסי בניון היה קרוב לכדורגל של קבוצה אלופה היה כשהוא שיחק במכבי חיפה לפני 6-7 שנים.. אני בטוח למעשה שיוסי בניון יוכל להוביל את קבוצת המילואים של ליברפול להתמודדות על המקום הראשון.
אני לא מבין מה מחפשים בבניון. אם הוא יבוא במיליון פאונד זה יהיה חילוף שלישי הגון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
התקדמות? http://home.skysports.com/leaguetable.aspx?cpid=8 תסתכל על הטבלה, אפשר לראות שם מה ליברפול עשו בשנים האחרונות, אני יכול לחסוך ממך את הבדיקה ולהגיד לך שהתקדמות לא נעשתה. הדבר היחיד שבניטז עשה זה ליצור שעמום טוטאלי ולזלזל בערכי הכדורגל האנגלי. וכל הכבוד על שני גמרים בטורניר 'הקבוצות שלא טובות מספיק להתמודד על האליפות'.
אני חושב שהבעיה הכי גדולה השנה בליברפול תהיה הקישור האחורי, צ'אבי אלונזו, מומו סיסוקו ומסצ' מתחרים על מקום אחד (בהנחה שג'רארד ישחק באמצע, הוא באנקר בהרכב) ולמרות עומס המשחקים והרוטציה הנחוצה, אני חושב שזה יותר מדי. למרות הסימפטיה למומו אני חושב שהוא יהיה זה שנצטרך לוותר עליו (כבר יש קונות, הבנתי שיובה מעוניינת) משום שמבין מסצ' וצ'אבי אני חושב שהוא החוליה החלשה (למרות שהוא שחקן נהדר). תגידו, מה עם גודיוון אנטווי, הוא שיחק העונה או בכלל בקבוצה הבוגרת של ליברפול?
הקישור האחורי תהיה מה שקוראים "כאב ראש בריא למאמן" יש בעיות, שהן לא כאב ראש חיובי ולא בריא, אלא סתם מיגרנה. אני מדבר על עמדות כמו קשר שמאלי. חלוץ פינישר מוכח. וגם מגן שמאלי לא הייתה עמדה מבריקה במיוחד העונה.
ג'ון ארנה ריסה לא סיפק את הסחורה כמגן שמאלי העונה? אני חושב שליברפול צריכה מגן ימני לרוטציה עם פינאן, כי ארבלואה... אני לא יודע למה לעזאזל הביאו אותו. ובקשר לחלוץ הסקורר, מה עם קויט?
ריסה בתחילת העונה היה חלש. אי אפשר להסתמך עליו 100%. ארבלואה הוא מעין סוג של אלטרנטיבה לשני צדדי המגנים, אבל גם הוא לא פנטסטי. ובכלל, זה עמדה שלא דורשות חיזוק מסיבי. קויט הוא חלוץ מצויין שעובד הרבה, וכובש גם לא מעט. אבל הוא לא מפציץ בצרורות כמו שעשה בהולנד. אולי עונה הבאה נזכה לראות ממנו צמיחה מחודשת.
קויט הוא הרבה דברים, אבל סקורר?ממש לא. לליברפול אין סקורר בקבוצה, ואני אשמח אם מישהו יתקן אותי אם הסקורר האחרון של החלאות היה בעצם מייקל אואן? ארבלואה, ריסה, אורליו, סיסוקו, פינאן, קראגר - יותר מדי אפור לי בעיינים. ליברפול ללא חיזוק של שלושה שחקנים חדשים ובאמת סוף סוף שחקנים תותחים לא יכולה בכלל אפילו לפנטז על פייט ליונייטד וצ'לסי, וגם לארסנל. אבל בשביל מה להביא רכש?הכי חשוב זה לחפור את הדרך לחצי גמר האלופות ולפלל לפנדלים.
קוייט סקורר נהדר. אנשים מצפים מהחלוצים של ליברפול לתוצאות של חלוצים בקבוצות אחרות כשבפועל החלוצים האלה עושים יותר הגנה מכל דבר אחר. הסולם נועד כדי להנחית כדורים אחורה, קוייט עושה הגנה באגף, בלאמי משחק רק כשצריך להריץ בלמים כבדים בכדי לפנות מקום לכניסות של הסולם - אף אחד לא עובד בשביל החלוצים. גם אם ליברפול יחתימו את סמואל אטו / דוייד ויה / RVN / הנרי/ דידי בסוף העונה בניטז יגיד שהוא צריך מיליונים כדי להחתים חלוץ גדול בקבוצה. ותסמכו על איש הלאפות, גם הוא יכשל.
כדי שהחלוץ יהפול לסקורר צריך לשחק כדורגל, לא בונקר. קויט עשה המון מעל ומעבר למה שכל אחד אחר היה עושה במקומו עם מאמן כזה טקטיקן. ריסה אחד המגנים השמאליים הטובים שיש כיום, אני לא יודע למה אתם קוראים לו אפור.