ומה ציפית שהוא יעשה בקשר לחוד? ישאיר אותו עם שלושה חלוצים בלבד(וורונין, קראוץ' וקויט)? החתמת חלוץ רביעי זה בגדר חובה לקבוצה. הגרלה נוחה למדי, אם יש מישהו שיותר מרוצה מרפא בניטז זה ג'יבריל סיסה.
ברור שלא , הוא לא כמו פרגי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx (אני כמובן לא מדבר על הפרישה של סולשייאר , אלא על החצי חלוץ שיותר יושב ביציע מאשר לשחק ...) אבל החתמה של 30 מיליון+ על חלוץ שכבר יש 3 חלוצים ברמה נאה , בוא נגיד שלא הייתה נחוצה כל כך על הנייר . כמובן שלטורס יש יותר כשרון מ3 החלוצים האחרים , אבל אני מניח שהבנת את כוונתי . בקשר לסיסה , למרות המוטיבציה שתהיה לו אני לא בטוח שדווקא הוא יהיה מי שיטריד את הבלמים שלנו ...
30 מליון+?אתה מתכוון ליורו אולי..בכל מקרה - כן, בהחלט סכום רציני. לגבי סיסה, לא יודע אם יטריד, לא יטריד, כמה יטריד, דבר אחד בטוח - הוא מחכה לצמד המשחקים מול ליברפול.לא שבניטז זרק אותו, כי הוא כן קיבל צ'אנסים לאחר הפציעה הראשונה, אבל בכל זאת.
חזרתי עכשיו מאילת! לשיר שירים בפאב האנדרגראונד שאתה לבד + 10 אנשים שלא קשורים לכדורגל זה קצת דפוק, אבל אין דבר ששתי פיינטים של גינס יכולים לעצור! אה, והיה הומו אחד שמחא כפיים על השערים של ליברפול, אבל הוא היה אוהד בניון. (קלטתי אותו) קויט עם צמד מאוחר, כי מה לעשות, הוא אנרג'ייזר מטורף (גם בגמר לג"א הוא כבש בדקה ה-88) וגם הבישול הראשון. הכי הכי טוב היה הנגיחה של הופיה, היה כיף לפשפש בזיכרון ולהיזכר במילים היפות, ועוד שקרא לא נמצא - In our defensive foursome He's absoulty awesome It's Sammy Hyypia!!!
ג'יבריל סיסה הוא שחקן נטול כל אינטלגנציית משחק, פשוט שחקן טיפש, אני ממש לא דואג ממנו. הפציעות דפקו לו את השכל וחבל כי לפני שנתיים הוא היה פוטנציאל גדול. TomerLfc - חוד של וורונין, קויט וקראוץ' הוא בדיוק מה שאמרת - חוד נאה, וחוד נאה בקבוצה מספיק למקסימום מקומות 3-4.
ג'יבריל סיסה? you're havin' a laugh. ג'יבריל סיסה לא טוב מאף חלוץ בסגל של ליברפול, אולי בעצם שווה כוחות לוורונין.
לסיסה אין שום אינטיליגנציה על המגרש , חוץ ממהירות ובעיטות חזקות אין לו שום דבר ... קראוץ' יודע להתמקם הרבה יותר טוב ממנו , קויט בכל רגע נתון עולה עליו ולטורס יש יותר כשרון ממנו . אולי הוא יותר טוב מוורונין , אולי . אבל מה אנחנו מדברים עליו , הרי זה ברור שלפני שהוא יספיק לשחק מולנו הוא ייפצע .
לסיסה היה הפוטנציאל להיות סקורר ענק, שילוב של קור רוח מול השער עם הרבה אגרסיביות ואתלטיות, פציעה קשה כמו שעבר, פלוס העובדה שכשחזר לקבוצה כבר היה מערך חלוצים די חדש, פלוס העובדה שהוא היה צעיר למדי באותו זמן גרמו לו להתפספס. יכול להיות שהוא עדיין מסוגל לשחזר חלק ואפילו את כל היכולת שהייתה לו, אני באופן אישי לא אתפלא אם בסופו של דבר ימצא את עצמו קצת מעבר לליגה הצרפתית, באיזה קבוצת דרג ב' אירופאית.
ולמה לא הכנסת גם את טורס לרשימה ? כי הוא עלה לבניטז 30 מיליון יורו ? מה ראית מטורס עד עכשיו שלדעתך הוא יותר טוב מקראוץ' וורונין (שדיי מוכיח את עצמו , והזלזול כלפיו לא ברור לי ) ?
הגול מול צ'לסי למשל, זה גול שלא ראינו הרבה שנים מחלוץ באנפילד. טורס יותר טכני, יותר מהיר. כמובן שלקראוץ' יש את היתרון משלו, כמו יתרון ברור בכדורי גובה, שליטה טובה בכדור. טורס יותר טוב מקראוץ'.
הקביעה טורס יותר טוב מקראוץ' , לא נכונה ב-100% . טורס יותר טכני , יותר מהיר ואולי עם סיומת בטיפה יותר טובה . אבל לקראוץ' יש את היתרונות שלו , כמובן כדורי גובה ומיקום יפה . בעתיד אני מאמין שטורס יעלה על קראוץ' בכל המובנים .