ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י wolf89, ‏1/6/07.

1. Bill Shankly Member

מי אמר שזה היה טעות ? אחרי המשחק אני לא שמעתי יותר מדי "רעש" מצד אסטון וילה בנוגע לעבירה
    על סטיבי, להפך או'ניל רק שיבח אותנו ואמר שאנחנו יכולים להתמודד על האליפות. מייק ריילי שרק
    ל'obstruction' על ג'רארד ובצדק . (מי שלא מבין את החוק הזה בכדורגל, שיפרוש וילך למכור תותים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ).

נ.ב -
    את שלי סיימתי בוויכוח החסר טעם הזה .

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/07
  2. KirkH Member

כדורגל משחקים 90 דקות וכמו שאתם מחליטים שרירותית שנגנבו לכם שתי נקודות גם אוהדי צ'לסי יכולים להחליט שאם לא היה נשרק פנדל דידי קובר את ריינה עם הכדור ברשת ובהתקפה הבאה מאלודה מדרדס את ארבלואה בדרך לשני - כאן לא תוכנית כבקשתםכ...

גם היו לכם 30 דקות אחרי השיוויון להבקיע ולנצח, כנראה אתם לא מספיק טובים בשביל שלוש נקודות.

אתם יכולים להמשיך עם הודעות בנוסח בוו הוו בוו הוו עד ההפסד הבא, עם כזה מנג'ר עלוב - אני בטוח שלא תצטרכו לחכות יותר מדי.

3. wolf89 Member

השער השני של וילה היה 100% סטיבן ג'רארד ולא שום שופט.
    ואם הוא היה בועט את הבעיטה ההיא לשמים, אז ה-2 נקודות האלו מול צ'לסי היו מגיעות לנו? אין פה קטע של חובות ופיטים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

4. Tony Adams Member

יש פה קטע של grow up. עברו למעלה מ-72 שעות. המשחק הבא יותר קרוב מאותו משחק. תתקדמו.

5. mrwhat Member

מה הקשר? איבוד שתי נקודות חשובות ( לפחות לדעתי ) , משחק נגד צ'לסי ועוד באנפילד אסור פשוט אסור לאבד נק'. כל הקטע פה מסריח , סטיילס שופט שלליגה במקומות עבודה לא הייתי נותן לו לשפוט , שופט במשחק כל כך חשוב שלנו וגונב לנו שתי נק' לאור יום ונותן נקודה לצ'לסי.

"גם אוהדי צ'לסי יכולים להחליט שאם לא היה נשרק פנדל דידי קובר את ריינה עם הכדור ברשת"

אני רוצה שתסתכל שוב על ההילוך החוזר , תחזור ותגיד את הדבר הזה שוב.

הכדור הסתובב טיפה מחוץ לרחבת ה16 דרוגבה היה עם הגב לשער , והיה צריך לרוץ בשביל להגיע לכדור , זה מספיק זמן להתארגן בהגנה.

6. Tony Adams Member

לגנוב 2 נק' זה כנשרק פנדל בתוספת הזמן/דק' אחרונות, והשריקה מחסלת את המשחק. פה זה ממש לא המקרה. לליברפול היה עוד חצי שעה אחרי זה.
    קופחתם. אבל נגנבו לכם שום 2 נק'.

7. Matan Mouyal Member

דיי להתבכיין כבר זה קרה וזהו, אם זה היה לטובתכם, אתם לא הייתם אומרים שלקחו לקבוצה היריבה 2 נקודות, אז מספיק עם ההיתבכיינות הגדלה הזאת.
    ואם משהו נחשב לגניבת נקודות, אז אם זה היה כמו היום במשחק של הנבחרת היום (למרות שזה ידידות אבל זה סתם לדוגמה), שהשפט שרק פנדל שלא היה ולא נברא [אם זה פנדל חוקי (במשחק של הנבחרת) אז הפנדל ביום ראשון השחקן שעשה את העברה היה צריך לקבל אדום] בדקה ה90, ובגלל זה בלארוס ניצחה, זה נחשב לגניבת משחק, ולא כמו מה שהיה ביום ראשון.

ודרגבה היה מכניס, נכון הוא היה עם הגב לשער והוא היה צריך לרוץ אחורה לכדור, אבל כשהשופט שרק הכדור כבר היה ברגליים של דרוגבה, והוא היה יכול להסתובב ולבעוט את הכדור מהר וההגנה שלכם לא הייתה מגיעה.

8. mrwhat Member

אוקיי , קופחנו. אנחנו עדיין היינו יותר טובים לאורך המשחק ולא מגיע לצ'לסי להרוויח נקודה על חשבוננו אחרי משחק אגרסיבי ומגעיל , ושלא נדבר על הבנקר ומספר שהם עשו לנו מהדקה ה70.

"ודרגבה היה מכניס, נכון הוא היה עם הגב לשער והוא היה צריך לרוץ אחורה לכדור, אבל כשהשופט שרק הכדור כבר היה ברגליים של דרוגבה, והוא היה יכול להסתובב ולבעוט את הכדור מהר וההגנה שלכם לא הייתה מגיעה. "

אתה מוזמן לצפות בהילוך החוזר של הלכאורה פנדל , ואתה תראה שהכדור עדיין לא היה ברגליים של דרוגבה , ואני מאמין שההגנה הייתה מסתדרת.

9. wolf89 Member

זה מה שאמרתי לפני 48 שעות, ואנשים ממשיכים לדבר על זה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

10. mrwhat Member

:aaaprot: מה לעשות!! אני עצבני :aaaprot: :aaaprot: :aaaprot:

טוב בשבילכם(וקצת בשבילי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx:D:D) הפנים מופנות קדימה לעבר סנדרלנד , יום שבת , 25 באוגוסט!

11. wolf89 Member

נו יאללה, לנצח את המאפיונר על מדים זה גם ניצחון מתוק.

12. Stevie Wonder Member

איזה קובר ואיזה נעליים? דרוגבה היה בעמדת נבדל. ובכלל, מה אתה משחק לי פה בנדמה לי? ואם ואם ואם... לי אישית נמאס כבר מהדיון על השופטים, טחנו את הנושא מספיק. השופטים באנגליה הם הגרועים בעולם, נקודה. צריך להתפלל שהם ישפיעו בעתיד על כמה שפחות תוצאות משחקים. בונגע לרפא, אני חושב שהוא היה צריך לשמור את ההתבכיינות הזו לעצמו. כבר מההתחלה הסיכוי שהיינצה היה זוכה במקרה היה נמוך ודי בצדק - המכתב שכביכול היה לו, לא משמש שום ראיה ממשית מול פיפ"א כמו החוזה שלו, זה לא סעיף שחרור, אלא הבטחה וזה לא שווה כלום. רפא צריך לדעת יותר טוב מכולם שאליפות לא לוקחים במשחק אחד, אלא במשך עונה שלמה. צריך להמשיך ולעשות את העבודה במשחקים מול סנדרלנד, דרבי ופומפי כי אלו המשחקים שבהם אתה זוכה באליפות ומנ. יו. של עונה שעברה הוכיחה את זה עם תוצאות לא מרשימות במיוחד במשחקים מול הקבוצות הגדולות. רפא עזוב ת'שטויות - תתרכז ברוי קין וסנדרלנד של יום שבת.

13. Matan Mouyal Member

איזה נבדל בראש שלך? מאלודה לא נגע בכדור, הוא קפץ מעל הכדור בשביל שהכדור יעבור לדרוגבה, ובאמצע שהוא היה באויר פגע בפינן ובגלל זה השופט שרק לפנדל למרות שהוא מאוד גבולי.

14. Stevie Wonder Member

אל תתוכח, ראיתי את ניתוח המשחק ב-MOTD, דרוגבה היה בנבדל בדיוק בגלל שמאלודה קפץ והשאיר לו את הכדור.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/07
  15. Bridge Member

מלודה לא נגע בכדור, ובזמן המסירה של SWP לא היה נבדל
    http://www.siz.co.il/up/2zzveldmmnz2.Xxx

ודרוגבה כבר השתלט על הכדור לפני השריקה.