ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by wolf89, Jun 1, 2007.

1. Dimitar Berbatov Member

גם בלי וורנין הולכת להיות מלחמה גדולה על ההרכב (אם אתה שואלים אותי מלחמה גדולה מידי על ההרכב) בין קראוץ', קויט, באבל וטורס. טורס באמת נראה כבאנקר אצל בניטז שהביא אותו אחרי שכבר שנתיים הוא רוצה אותו. במסגרת הרוטציה הרחבה של בניטז אני מאמין שכל חמשת החלוצים יקבלו דקות, אבל עדיין אני חושב שבניטז עשה טעות שרכש גם את באבל וגם את טורס, אחד משניהם היה מספיק, במקום אחד מהם ליברפול היתה יכולה לרכוש קשר שמאלי שחסר לה.

2. ManUtd Fan Member

טורס לדעתי הוא באנקר בהרכב. אחרי שבניטז רדף אחריו כל-כך הרבה זמן, ביזבז עבורו כל-כך הרבה מיליונים פלוס שחקן בדמותו של לואיס גארסיה קשה לי להאמין שנראה אותו על הספסל, וזה לא משנה אם הוא הרשים יותר הוא הרשים פחות (אם הוא לא הוציא את זנדן מההרכב, אז קשה לי להאמין שהוא יוציא את טורס במידה והספרדי לא ירשים). לגבי באבל, הוא לא הגיע על מנת לשחק כחלץ, אלא הגיע כדי לשחק כקשר השמאלי שהיה חסר כל-כך לליברפול בעונה שעברה. אם אני לא טועה, גם במשחק האימון נגד ברמן הוא שיחק בעמדה הזאת (כשנכנס כמחליף). לבניטז יש ארבעה חלוצים טובים, בדיוק כמו שצריך להיות בקבוצה שהולכת על כל התארים (טורס, קאוט, קראוץ' ו-וורנין), באבל לא הגיע על מנת לאייש את העמדה הזאת.

3. Sergio Ramos Member

אני עדיין חושב שלבינתיים,עד שוורונין יוכיח עצמו.קראוץ' וקויט יהיו עדיפים.טורס בוודאי יפתח זה ברור,לא סםת בניטז רדף אחריו כל כך הרבה.באבל יכול לשחק בשתי העמדות,גם חלוץ וגם קשר בשמאל.אבל עקב זה שכבר יש 4 חלוצים טובים אני חושב שבניטז ישתמש בוא לצד שמאל של ההתקפה.

4. Liverpudlian Member

בניטז הצהיר בראיון שהוא הביא את באבל לאגף והעובדה שהוא יכול לשחק גם חלוץ היא עוד אופציה. לפי זה, לא נראה לי שהוא נספא ברוטציה של החלוצים.
    לדעתי לפחות בתחילת העונה טורס וקויט יפתחו, מה שיהיה בהמשך תלוי ביכולת של השחקנים וקויט יהיה זה שחייב לעבוד קשה כדי לשמור על מקומו.

5. Fergie's Legend Member

קויט וקראוץ' נראו לך לא חדים מכיוון שזה משחק אימון, חימום לפני הליגה. הם לא האלו שצריכים להרשים,
    הם לא האלה שהעברת ליורוספורט כדי לראות אותם.
    באבל בא כדי להחליף את זנדן הגרוע, לא כדי לשחק חלוץ. ורונין הוא השחקן הפחות דומיננטי במקרה הזה,
    ולפי איך שזה נראה, ורונין יקבל פחות דקות משחק,
    כי כשאתה בא מקבוצה כמו לברקוזן, שאין לך שם עולמי ברמה הכי גבוהה, לא מן הנמנע שתקבל פחות קרדיט מטורס, קראוץ' וקויט.

Last edited: Jul 19, 2007
  6. Fernando Torres 9 Member

צודק ורונין בהתחלה לפחות לא יקבל הרבה דק' לדעתי אלה מי שיפתח זה קראוץ' וטורס שני חלוצים מצוינים..

7. Sergio Ramos Member

קראוץ' וקויט כבר מוכחים בליברפול.אבל זה לא קשור מי איפה וורונין בא ושאין לו שם גדול באירופה.ראיתי את וורונין בלברקוזן,והוא לא רע בכלל,חזק מהיר,עם בעיטה טובה.אבל כרגע הוא נמצא אחרון בסדר העדיפוית מכוון שהוא עדיין לא מוכח בקבוצה גדולה ולא בגלל מאיפה שהוא בא.הכל תלוי בוא,עם הוא ירשים באימונים,ויתן תוצאות ברגעי האמת,הוא יקבל את האשראי.
    טורס הוא מקרה אחר,טורס זה שחקן שבניטז רודף אחריו הרבה זמן,והוא הולך להיות ה1 בסדר העדיפויות על פי טעמי.

8. wolf89 Member

באבל הובא לאגף שמאל. היתרון שלו שהוא יכול לשחק גם חלוץ.
    היתרון שלו שבניטז מת על שחקנים כולבויניקים שיכולים לשחק במספר עמדות, אז הוא בליברפול היום.
    "תיירי הנרי הבא" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    חחחח
    אבל אני מסכים איתך ב100% , רפא מת על כאלה בסגנון ריסה ובאבל נגיד ...

בקשר לוורונין
    תסמכו על רפא שאם הוא יוכיח את עצמו באימונים הוא יקבל דקות משחק , את רפא ממש לא מעניין מה השם שלו או מאיזו קבוצה הוא בא .

Last edited by a moderator: Jul 19, 2007
  10. city Member

לפי דעתי וורונין הולך להיות גניבה ענקית של בניטס. להביא שחקן עם עבר של כמה עונות טובות בבונדסליגה, כשהוא בדיוק בשיא הקריירה שלו, בחינם, זה מהלך שלא קורה הרבה, וליברפול רק תרוויח ממנו. חלוץ נוסף מצוין לרוטציה, שחקן שיכול לתת משהו שונה שחסר לליברפול בהתקפה (פיזיות), וכל זה בעלות מינימלית. רפא שיחק אותה.

11. D.Irwin Member

וורונין שחקן מצויין, אבל וזה אבל גדול הוא לא השחקן הראשון וגם לא השני בסדר החלוצים, ככה אני חושב לפחות.
    הוא שחקן מהיר והוא קורא את המשחק בצורה טובה, ראיתי כמה וכמה משחקים שלו והוא צריך לעבוד נורא על הסיומת אם אני זוכר טוב, וגם אני די בטוח שהוא יכול לשחק באגף.

12. wolf89 Member

כן גם וורונין דיי ורסטילי בהתקפה.
    הוא יכול לשמש כאחלה חלוץ כנגד הקבוצות החלשות יותר בליגה, על מנת לתת מנוחה לבכירים יותר. ואם ממש בא לו להיות מנייאק, להדיח את טורס מההרכב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. עמיחי רזניק Member

השמועות לגבי סיסוקו ואט'ו חלפו אז כנראה אף אחד מהם לא יעזוב או יגיע,נכון?

14. moshiko15 Member

יש מצב למצוא שידור ברשת למשחק נגד אוקזר?

15. ERIC_CANTONA Member

עמיחי רזניק:

אני ממש לא רואה את אטו מגיע לליברפול בטח אחרי שהם קנו את טורס, בנוגע לסיסוקו, נחיה ונראה, לדעתי לא.

moshiko15 :

http://livefooty.doctor-serv.com/fri20.7/A..._Liverpool.html

תוריד את התוכנה ותהנה.

Last edited: Jul 20, 2007