וגם זה לא ממש רציני. אם טורס אחרי שלושה מחזורים באנגליה יהיה עם 5 שערים, מה תגידו? שטעיתם וטורס יהיה אחד החלוצים הטובים באנגליה? ובקשר להצהרה שלך לגבי מאלודה ששווה יותר מכל הרכש שלנו מראה רק את רמת הרצינות שלך. TomerLfc - המשחק נגד צ'לסי יוצא יום ראשון ב-19 באוגוסט.
קייליני יכול להפוך לגניבת העשור. הוא פשוט שחקן נפלא, הרבה יותר טוב ומגוון מריסה שאישית מעולם לא תפסתי ממנו.
ניסוח טוב. ליברפול אכן צריכה להשקיע בווינגר רציני, אני לא תופס מפננאנט או מאורליו. שחקנים נהדרים שניהם אבל יעזור חיזוק שם, שלליברפול יהיה קישור יציב יותר.
קייליני יכול להיות אופציה מצוינת,להחליף את ריסה החלש.אל תהיה בטוח שיובנטוס לא תסכים למכור אותו,האו שחקן צעיר ונהדר,שיובנטוס יכול לעשות עליו קופה לא קטנה. לגבי טורס-להגדיר אותו מעכשיו כפלופ,זה יהיה לא נכון.אסור לשלול הצלחה שלו,הוא שחקן עם פוטנציאל אדיר.ואולי השינוי של המעבר יעשה לו רק טוב.הסיכוים שיצליח הם טובים מאוד.אבל הסיכוים שהתגלה גם כפלופ הם לא קטנים.בכל מקרה,אישית,אני מאמין ומקווה שיצליח.
ריסה החלש?! ריסה אחת החוליות הכי יציביות (לטובה, כן?) בליברפול בשנים האחרונות. שחקן מצוין שהוכיח את עצמו מספיק פעמים.
גם לטעמי. זה נובע מכך שהאופי של ריסה הוא התקפי. הוא מחפש את הבעיטות לשער יותר מאשר את המסירה למעלה וההישארות למטה. אבל ליברפול מנסה לנצל את המהירות שלו כשהיא מציבה אותו כמגן.
זו הייתה העונה הכי חלשה של ריסה בליברפול ולצערי אני חושב שההתדרדרות שלו תמשיך גם בעונה הבאה. הוא השמין, הוא איטי, הוא כבד, בהתקפה הוא לא מצליח להרים כדור אחד נורמלי, פשוט מגן רע. אז מתלבש לו פעם בשלושה חודשים כדור על הרגל והוא מבקיע אבל הוא בכלל לא צריך להיות המגן השמאלי הפותח בקבוצה כמו ליברפול בכלל ובפרט שמתיימרת להתמודד בעונה הבאה ברצינות על תואר האליפות. אתה מדבר על המשחקים שלו כקשר שמאלי? זה קורה פעמיים-שלוש בעונה כשאנחנו מקבלים קבוצה חזקה במפעל כמו ליגת האלופות ולמה אתה חושב שרפא עושה את זה? הוא פשוט יודע שריסה לא מספיק טוב בתור מגן מול שחקנים כמו מסי לדוגמא.
ריסה מהמגנים הטובים שיש. לליברפול בכללי הייתה עונה חלשה בליגה ומי שצפה ראה משחקים אפורים מאוד שלה (אולי בגלל שרפא שמר שחקנים לליגת האלופות). אני אישית הייתה העונה בוילה פארק שליברפול שיחקה שם, וצפיתי באחד המשחקים המזעזעים שהיו העונה. 0-0 למי שזוכר. בקיצור זאת לא הנקודה.. הנקודה היא שריסה מגן נהדר, עושה הגנה יפה ויש לו בעיטות שזיעזעו את המשקוף של הקבוצות הגדולות לא מעט פעמים, והוא זכה בשער המקום ה-6 בעונה (ע"פ שחקן עבר של סאות'המפטון, מי שראה בספורט 1), בגול קלאסי כמו שרק הוא יודע. ריסה הוא הרוברטו קרלוס 06/07 של הליגה אנגלית, בסך הכל הייתה לא עונה בינונית.
באשר לג'ון ארנה ריסה. אולי העונה שלו הייתה מחורבנת. אך גם חייו האישיים היו קסטרופאליים לחלוטין: הוא הוכרז כפושט רגל, יש לו חובות בארץ הולדתו, נורבגיה, ויחד עם זה גם מעמדו בקבוצה מתערער. לקראת סוף העונה התחלנו לראות יותר את ריסה האמיתי, אבל זה באמת לא מספיק לליברפול. אולם שריסה תופס יום טוב, ויום טוב זה בומבה לרשת כמו שהוא ורוברטו קרלוס יודעים, אז כל המניות שלו שוב מרקיעות שחקים.