ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י wolf89, ‏1/6/07.

1. sagiv Member

סתם פראייר. הגרמנים חיפשו שוער לא מזמן עד שהם מצאו את יבריץ'. היה מצטרף אליהם, בטוח היה משחק בהרכב

2. Stevie Wonder Member

אז תתפלא, דווקא לא. כמובן שלא קיימת קבוצה שמטרתה לרדת ליגה אבל ראית במקרה מה קרה לדודק אחרי עונתו הראשונה הנפלאה? הבנאדם פשוט בירידה מתמדת עונה אחרי עונה ובעונה שעברה הגיעו מים עד נפש. רפא הבטיח לו בתחילת העונה שהוא ייתן לו לפתוח במשחקי הגביע (FA וקארלינג) וקיים את הבטחתו. בשני המשחקים הללו קיבלנו את ארסנל ודודק במו רגליו וידיו גרם להדחתנו כבר בסיבוב הראשון שאליו נכנסו בשתי המסגרות הללו. שני משחקים, רבאק! וגם אותם הוא הצליח להרוס. אז כן, אני מתכוון לקבוצה שהמטרה שלה לרדת ליגה כי אם הייתה קיימת כזו קבוצה הייתי ממליץ לה לחטוף את דודק, הוא היה שווה כל גרוש מהמשכורת שהוא היה מקבל. אני לא הייתי מביא אותו להפועל מג'דל-כרום.

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/07
  3. בועז Member

מדהים עד כמה הזיכרון שלך קצר
    אותו דודק ,שתי עונות קודם לכן, במו ידיו/רגליו/ראשו הביא לסקאוזרים את גביע האלופות שאתם לא מפסיקים לדבר עליו.

אגב, גם השוער הנוכחי שלך ליברפול לא חף מטעויות, ואישית, אני חושב שגם הוא לא שוער טוב כמו שרפא חושב שהוא.

4. Maor321 Member

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_01/babelDM1107_468x642.Xxx

5. Stevie Wonder Member

תפסיק עם השטויות של "הביא גביע אירופה במו רגיליו וידיו". הדרך לגמר הייתה ארוכה ודודק לא תרם בה שום דבר. התחלנו במוקדמות ואת שלב הבתים לא היינו עוברים בלי השער של סטיבי נגד אולימפיאקוס ובלי השערים החשובים של לואיס נגד לברקוזן, יובנטוס וצ'לסי (לא משנה כרגע היה או לא היה ) לא היינו מגיעים בכלל לגמר. דודק לא הביא שום גביע לבד. ורק להזכיר לך שגם בגמר עצמו פיגרנו 3-0. אז הכדור פגע בו בהארכה במקרה ואת הפנדלים הוא הצליח לקחת אבל פנדלים לא מעידים על יכולת של שוער בגרוש. בשורה התחתונה, מלבד הגמר הזה ואחרי עונתו הראשונה הטובה בקבוצה דודק איבד לנו לפחות 10-15 נקודות בכל עונה בליגה שלא לדבר על הדחות מהגביעים השונים אז אל תבוא לי ביציאה של הביא גביע לבד. דודק מאז הגיע לליברפול יותר הרס מאשר תרם ובבקשה אל תדבר איתי על זיכרון קצר כי אני אגיד לך מה עשינו בכל משחק בכל עונה בעשר השנים האחרונות.
    ולגבי ריינה, אין שוער בעולם שחף מטעויות וריינה הוא לדעתי אחד מחמשת השוערים הכי טובים בעולם.

Maor321 - התמונה נלקחה מ-RAWK ואמרו שם שהיא זיוף של 'פוטושופ'.

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/07
  6. wolf89 Member

לדודק היו את הקסמים שלו.
    הצלות יפות כמו הבעיטה החופשית של פרנק למפארד בחצי גמר 2005 שהוא הדף בקצות אצבעותיו.
    אבל את רגעי התהילה שלו באיסטנבול הוא בנה על שני דברים:
    1. הרוח הרעה שתקפה את אנדריי שבצ'נקו.
    2. גרובלאר.

אבל שורה תחתונה היו לו גם הרבה מאוד קסמים. יותר נכון, כשפים. כשפים רעים שהיו פשוט טעויות שוער מחורבנות מהיסוד.
    סך הכל מה שאני מנסה לומר זה שהוא....שוער גרוע.

7. Bill Shankly Member

פשש. קלעת בול . לא סתם אתה מתמחה בליגה ההולנדית . http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

אופ"א הודיעה שבאבל יחתום תמורת 17 מליון יורו . (משהו בסביבות ה10/11 מליון ליש"ט)
    http://www.uefa.com/competitions/ucl/news/...sid=560248.html

8. Sergio Ramos Member

רכש די טוב.אבל עדיין לא חושב שבאבל הוא הפיתרון.אולי לעוד כמה שנים שהבחור התחשל.
    ציפיתי שבניטז יביא לצד שמאל,שחקן ברמה יותר גבוהה מי באבל ובניון ביחד,אבל זה לא קרה.

9. A. Arshavin Member

אם אני לא טועה באבל הוא ווינגר שמאלי במקור. לך תדע איך הוא ישתמש בו, הוא משתמש בג'רארד כווינגר ימני, פשוט טיפשות לשמה.

10. Tony Adams Member

באבל ווינגר שמאלי שהוסב לחלוץ. שחקן מצוין. BBC מדבר על 11.5 מיליון ליש"ט.

11. Sergio Ramos Member

באיאקס באבל שיחק כקשר-חלוץ,בחלק מי שיטת ה4-3-3 שאיאקס שיחקה בא.
    אבל הוא יכול לשחק גם כקיצוני.

מסכים איתך,ג'אררד עם אני לא טועה,תמיד שיחק באמצע.והוא היה יותר טוב מאשר באגף הימיני,איפה שרפא תוקעה אותו.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בוא נעשה כלל עכשיו: מי שלא ראה יותר מ-3 משחקים את באבל ו/או את אייאקס בשנה האחרונה שימעט לדבר על הנושא, אחלה?

באבל שיחק בשנה וחצי האחרונות כקיצוני למעט שני משחקים בודדים, שבהם שיחק כחלוץ המטרה. אייאקס שיחקה בחלקים נרחבים של העונה 4-3-3 כשבאבל קיצוני שמאלי, ולא בשום קשר חלוץ מגן בלם או כל הגדרה פלצנית אחרת. במספר מצומצם של משחקים אייאקס שיחקה 4-4-2 כשבאבל והצייד משחקים בחוד.

באבל הוא קיצוני, שבמקור היה חלוץ עד הגעתו של הצייד שהסיתה אותו לעמדת החדשה. ועם יורשה לי, הדבר העיקרי שבלט בעובדה שבאבל לא הצליח לפרוץ באייאקס היא העובדה שיש לו חסרון בולט מאוד כחלוץ מטרה (הסיומת מול השער), וחסרונות לא קטנים כקיצוני שעליהם נפרט אולי בהמשך.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/07
  13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אתה טועה.
    אם כבר:

ג'רארד, אם אתה לא טועה, תמיד שיחק באמצע.
    יחי ההבדל הקטן.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/07
  14. בועז Member

כל זה לא משנה את העובדה שאם הוא לא היה לוקח את הפנדלים ואת הכדור משבצ'נקו, אתם לא הייתם זוכים.
    מה זה משנה כל מה שעברתם בדרך.
    ואפשר לחשוב שמהגביע עפתם אך ורק בגללו, כאילו כל השאר היו מצויינים והוא הסיבה היחידה להפסד.
    אתה לא יכול פעם אחת להפיל עליו את כל האשמה ובפעם אחרת להגיד שהוא חלק מקבוצה.

אם אני מבין נכון ממה שאמרת באבל רגיל לשחק באיאקס בשיטה של 4-3-3, משהו בסגנון של ברצלונה?שהווינגרים הופכים להיות לשני חלוצים נוספים?
    כי אם כן, יש כאן בעיה.
    הוא מגיע לליגה האנגלית, ולקבוצה שמאמן אותה בניטז.
    באבל הולך לעשות הגנה יותר מאשר עשה אי פעם, ככה שלא נראה לי שהוא הולך לשחק איתו 4-3-3, מה גם שיש לו מספר לא קטן של חלוצים בסגל שלא נראה לי שהוא יושיב את כולם על הספסל, רק לשם השיטה הזו.
    בקיצור, אם באבל יודע לשחק כווינגר אמיתי, וזה אומר לדעת גם לרדת לגליצ'ים וליפול על התחת, יש לו הרבה סיכויים להצליח תחת בניטז בליברפול, השאלה היא, האם הוא באמת מתאים לשיטה.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בוא רק נבהיר דבר אחד חשוב ועקרוני:
    בארסה הביאה את הסגנון הזה מאייאקס ולא להפך (טוב נו, השיירה של ההולנדים הביאו את זה לבארסה, אבל זאת לא הנקודה) אני הולנדי נחמד יש האומרים, אבל אם תגיד את המשפט הזה להולנדי אמיתי סיכוי סביר שהוא לא יהיה נחמד.
    קטנוניות, אבל לנו חשוב שאנשים ידעו היסטוריה בסיסית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx .

והעובדה שהוא רק בשנה וחצי האחרונות משחק כווינגר לא הופכת אותו כמובן לטבעי שכזה, אבל אימונים רבים ומסיבים בתפקיד כולל אימונים אישיים, הפכו (?) אותו לאחד כזה. המונח "אמיתי" קצת מעורפל פה.

את שאר העניניים כמו איך ליברפול משחקת, מה בניטז רוצה וכו' אני מעדיף להשאר לאנשים שמבינים ומכירים את זה. מה לעשות, תחום ההתמצאות שלי רדוד, אני יודע.