ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י wolf89, ‏1/6/07.

1. MHFC Member

למרות השנאה שלי לליברפול, להגיד שהקהל של ליברפול הוא הכי גרוע באירופה זה אחד הדברים המצחיקים.
    לליברפול יש את אחד הקהלים הטובים באירופה, מעודדים את השחקנים גם כשלא הולך, שרים You'll Never Walk Alone לאחר שליברפול מפסידה 2-1 למילאן ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ), פשוט קהל נפלא.

2. KirkH Member

הם מתייחסים לעובדה שהם גונבים כרטיסים, ומרביצים לאוהדי היריבות לפני ואחרי משחקים - אף אחד לא אמר עליהם מילה רעה בכל הקשור לעידוד.

3. MHFC Member

אבל זו הנקודה שלי בעצם. איך אפשר לקרוא להם הקהל הכי גרוע באירופה? כמעט בכל קבוצה וקבוצה יש אוהדים שמרביצים לפני המשחק ואחרי המשחק, ועדיין למרות שיש את זה לאוהדי ליברפול, זה לא אומר שהם האוהדים הכי גרועים באירופה.

4. raanana4ever Member

הוא לא מדבר על העידוד, את זה גם קשה למדוד ולהכתיר כקהל הגרוע או הטוב ביותר, הוא מדבר על ההתנהגות.

5. wolf89 Member

"האיצטדיון החדש ידהים את האוהדים" כך היקס אמר, ויש לנו פה עסק עם מומחה לאיצטדיונים.
    בנוסף הוא טוען שכל האיצטדיון יהיה סובב לקופ, שהקופ תהיה הבמה הגדולה של האיצטדיון. נשמע טוב.
    http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...070605-1713.htm

ולחדשות יותר מעניינות בשבילכם.
    היקס, מוריניו 2: "גאילארד הוא ליצן".

But Hicks lays the blame for the problems at Uefa's door, and when asked to respond to Gaillard's damning comments, said: "The clown from Uefa who said that doesn't know what he's talking about. Uefa did not handle this right at all. To give 17,000 tickets to the two teams, particularly knowing Liverpool are going to bring 40,000 fans, is insane.

והנה שאר הכתבה:
    http://football.guardian.co.uk/News_Story/...usrc=rss&feed=5

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אפרופו רכש לפי הלאקיפ הצרפתי ליברפול קרובה מאד להחתים את פרלורנט מאלודה מליון תמורת 25 מיליון יורו.

סכום מופרז לכל הדיעות.
    בכל אופן מאלודה בא על חשבון זנדן האנמי, כך שהמהלך הזה מבורך. מאלודה הוא אחד מהכישרונות הגדולים של הכדורגל הצרפתי ואחד השחקנים היחידים שמצאו חן בעייני בטריקולור במונדיאל ( לצד ריברי שעובר עבור סכום דומה לבאיירן).

7. wolf89 Member

דווקא במקורות אחרים אמרו שמאלודה רק מתרחק ומתרחק. אבל זהו כמובן חדשה מבורכת לאגף שמאל שלנו.

פלאטיני הרכרוכי חוזר בו על דברי אופ"א נגד ליברפול
    http://uk.reuters.com/article/footballNews...586007220070605

צמד החלוצים ההונגרים הצעירים שהתחמנו אמרו בסקיי שהם רוצים להיות לא פחות ולא יותר מאשר...דוויט יורק ואנדי קול הלבנים (מבחינת שיתוף פעולה מן הסתם..), אבל זה עדיין נשמע רע. למדו והחכימו היסטוריה ילדים כסילים.

8. בועז Member

אומנם זנדן משום מה היה זה ששיחק אבל חבל על ה25 מיליון יורו שהמועדון משלם עבור שחקן כאשר ישנם כל כך הרבה שחקנים שיכולים לעשות עבודה לא פחות טובה באגף, כמו קיוול, מארק גונזלס ואפילו ריסה יכול לשחק שם ולהיות מאוד דומיננטי.

9. SeRgInHo Member

מאלודה כבר לא נחשב כישרון, הבחור בן 27... לא יודע, לא מחזיק ממנו בכלל. שחקן ששווה מקסימום 13-15 מיליון יורו, אבל ליון כבר הראתה לכולם שכסף היא יודעת לסחוט...

10. FarjuN Member

11. KirkH Member

סטארלט זה התואר - השם אמור להיות פשוט חואנדה לא?

12. FarjuN Member

יכול להיות, אני חלש בשפות.
    כל מה שקשור לקריאה או לכתיבה זה לא בדיוק התחום שלי, אני רק יודע לדבר.

13. ERIC_CANTONA Member

14. wolf89 Member

וגם סיסוקו יישאר באנפילד אחרי כל השמועות הקושרות אותו לברצלונה ויובנטוס.

15. ManUtd Fan Member

אני לא יודע אם זה טוב בשבילו, כבר אמרתי שהוא יכול להיכנס בקלות להרכב הראשון של כמה מועדונים. לדעתי מעבר ליובנטוס יכול להיות טוב עבורו. מבחינת ליברפול זה כמובן מצוין, קשר אחורי כזה על הספסל זה בהחלט מצוין, ומלמד על השאיפות של הקבוצה.

לגבי מאלודה, על מה, למה, וכמה? בעצם "כמה" אני כבר יודע, אבל למה? כבר אמרו כאן, מאלודה כבר לא שחקן כישרוני, הוא בן 27, שחקן מצוין זה נכון, אבל הוא אוברייטד רציני לדעתי, לא שווה יותר מ-15 מיליון יורו לדעתי, אבל ליון ידועה כסחטנית גדולה.