ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by wolf89, Jun 1, 2007.

  1. D.Irwin Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    1,422
    Likes Received:
    0
    אני גם מצדיק את הטענות של מוריניו,אבל עדין למרות זה, הוא בתור בן אדם מכובד בניגוד לאמריקאים צריך לעשות הכל מאחורי דלתות סגורות ולא לרוץ לתקשורת ולערער את המערכת.
     
  2. torres9 Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    מה קורה?
    אני חדש פה. בן 17 מרמת גן..אוהד ליברפול כבר 6 שנים בערך ומאוד מאוכזב מהמצב של הקבוצה :S
     
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,894
    Likes Received:
    8,065
    ברוך הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    ותאמין לי שהיחידים שמרוצים מהמצב שלנו זה אוהדי יונייטד , צ'לסי , ארסנל ואני בטוח שגם אוהדי אברטון לא בוכים כל לילה .
     
    Last edited: Jan 25, 2008
  4. torres9 Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    תודה.
    לדעתי יש כמה בעיות בקבוצה וגם למעלה...דבר ראשון מגן שמאלי, קשר שמאלי וקשר ימני...שלוש עמדות שבהן יש לנו שחקנים בינוניים ומטה כמו אאורליו, ריסה, בניון ופנאנט (באבל לא נחשב כי זה לא העמדה הטבעית שלו, ואני מחזיק ממנו מאוד...הוא עוד יוכיח את עצמו), היקס וג'ילט שני ליצנים שלא מבינים מה הם רוצים מעצמם והורסים לנו את היציבות במועדון שלפני שהם הגיעו היה שקט וההנהלה לא יצאה בהצהרות והבטיחה דברים שלא יכולה לקיים (איצטדיון?!), אם אנחנו רוצים להצליח צריך הנהלה חדשה (מקווה שהחבר'ה מדובאי ירכשו את המועדון, להם יש כסף בניגוד לאמריקקים) וצריך שחקנים טובים בעמדות שכתבתי קודם..אין אפס.
     
  5. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    חדשות טובות לליברפול

    שחקן שמבחינתי מסמל כל כך את ליברפול תחת בניטז.
    אומנם הפתיחה שלו בקבוצה הייתה נהדרת, אבל עם הזמן התרומה ההגנתית שלו פחתה, ואז האפרוריות העצומה באה לידי ביטוי, שחקן שלא מסוגל למסור פס פשוט לשחקן שנמצא מטר וחצי לידו.
    יותר אפור מהשמיים בניוקאסל בשיא החורף.

    ועכשיו קצת יותר ברצינות, לא שקודם זה היה סתם,
    אבל - ג'רארד, אלונסו, לוקאס ומסצ'ראנו, כאשר הקבוצה זקוקה למזומנים כדי לממן את עסקת האחרון, אין ספק שסיסוקו די מיותר.
     
    Last edited: Jan 25, 2008
  6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    כיוון שבמערך של ליברפול ממילא אין צורך הכרחי בקשר נסוג, מיקומו של סיסוקו בסגל באמת קצת מיותר. מסצ'ראנו יעלה לפניו תמיד ובצדק, כי הוא בנקודה הזו של הקריירה הרבה יותר מלוטש, וממילא לבניטז אין צורך הכרחי בקשר נסוג טהור כשהוא מחליף אותו.
    וכשיש כל כך הרבה קשרים בסגל, וערכו של האחרון ברוטציה גבוה, אין שום סיבה להשאיר אותו. סיסוקו יהיה נהדר באיטליה כי אוהבים שם קשרים כמוהו.
     
  7. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    מצטרף לדברים של אריאל. סיסוקו אפור, רק להיזכר שדיברו עליו כ"ויירה הבא" ולהתגלגל מצחוק, מה לקלאסה של פאדי ולשחקן חסר ראיית המשחק הזה אני לא יודע. רק קרחת. להשוות את מסצ'ראנו אליו זה עוול לארגנטיני, מסצ'ארנו הוא אחד היהלומים של ליברפול, אחד מהקשרים האחוריים הטובים בעולם לטעמי, מטאטא אמיתי.
     
  8. wolf89 Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    2,049
    Likes Received:
    0
    הבעלים הטביעו אותנו בעוד ים של חובות ע"ח נכסי המועדון, אבל בתמורה הם "יתפייסו" איתנו ע"י החתמתו הוודאית(?) של חאבייר מסצ'ראנו הענק, וכמו כן יעמידו סוף סוף את הסכום הנדרש להקמת האיצטדיון החדש.

    כסף, הכל כסף. אין אהבה.
     
  9. Cup of Tea Liverpool, UK

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    6,742
    Likes Received:
    993
    ניתוח פשוט למצב הקבוצה:

    הבעלים- היקס וג'ילט עושים הרבה בעיות אבל בדבר אחד הם צודקים בlong term האיצטדיון החדש יכניס לנו עוד הרבה מאוד כסף.
    הפיתרון הפשוט- לארגן מסיבת עיתונאים אחת שתסגור הכל, קרי, לפתוח דף חדש שיהיה בצבע לבן צחור עם המאמן המדהים רפא בניטז כנ"ל גם עם התקשורת האנגלית, לגמור את תוכניות בניית האצטדיון ולהתחיל לבצע אותן.

    שחקנים- סיסוקו, 23, קרוב מאוד לסיכום ביובנטוס דבר שיכניס כסף מיידית. אני בטוח שאם יעשו סקר פשוט יגלו שלפחות 80% מהאוהדים של ליברפול רוצים לראות את קאוט בחוץ וגם אותו אפשר למכור בכיף ואם באמת יהיה מחליף ראוי אז למכור גם את וורונין תמורת רווח נקי (הוא בא בהעברה חופשית). וכמובן שלא להאריך את החוזים של קיואל והופייה, למרות שלגבי האחרון זה רק בגלל הגיל.

    קניות- החתמנו כבר את מרטין סקרטל הצעיר והמבטיח שיכול להתחיל לקיים מיידית אך בהופעת הבכורה שלו מול וילה בבית היה קשה להתרשם (בגלל ההופעה הכללית של הקבוצה, שלפי דעתי נובעת מאי הוודאות שמספקים הבעלים.) חוץ מזה אנחנו חייבים, אבל ממש חייבים קשר שמאלי טוב בדמות דויד סילבה או אפילו רייס מאתלטיקו מדריד. וקשה להסתיר את בעייתיות של טורס לייצר מצבים לעצמו (כי את כל המצבים הרגילים קאוט דורש להחמיץ) אז אם באמת קאוט ילך כבר!.. החלוץ שהייתי מביא היה או פרד מליון או בנזמה או קלאס יאן הונטלאר אבל הוא ופרד זה סוג של הימור קטן כי הנתונים בליגה ההולנדית מרשימים כמו הליגה האנגלית השנייה ופרד רק חזר משבר ברגל (וגם אם לא רק חזר ממש לאחרונה, קשה להתאושש משבר ברגל בטח אם אתה שחקן כדורגל.) אם אני לא טועה. אני יודע שכל השחקנים האלה יקרים אבל אלה המחירים היום! לא כמו שפעם חלוץ נבחרת אנגליה התותח סטן קולימור עבר לליברפול מנוטינגהאם פורסט (שאז הייתה טובה) תמורת רק 8 מיליון פאונד.. זה כמו לקנות את קראוץ' או אואן של היום ב-4.5 מיליון.

    כל זה בנוסף החדרת מוטיבציה צביקה שרף סטייל ופתיחת הפקק בהתקפה יביאו תוצאות, גביעים ואולי אפילו תואר "אלופת הליגה" אחד... http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/eusa_clap.Xxx :aaa021: :aaarse: http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/champions.Xxx
     
    Last edited by a moderator: Jan 25, 2008
  10. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    הבעלים לא נותן כסף,
    קודם כל בניטז יבזבז את מה שאין לו כרגע על העברת מסצ'ראנו כשחקן רשמי,
    ואתה עוד רוצה את דויד סילבה והונטלאר?שניהם יעלו ביחד לפחות 35 מליון פאונד...
    אליפות?בגלגול הבא.
     
  11. Cup of Tea Liverpool, UK

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    6,742
    Likes Received:
    993
    בסופו של דבר כל המשחקי כח האלה יפסקו. הבעלים יתנו כסף וסיסוקו שימכר יעזור להחתמת משאראנו.

    בקיץ עם מכירתם של קאוט, וורונין*, וריסה או אאורליו* (כי י ש Insua הסופר מוכשר בReserves)
    *= לא בטוח, אבל רצוי מאוד.

    כן יהיה כסף להבאת שחקנים ברמתם של סילבה והונטלאר או בנזמה או כל שחקן אחר עד גיל 25 שיודע לשכנע את הכדור להיכנס לרשת טוב טוב..
     
  12. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    כמה כסף אתה חושב שתקבל עבור שחקן כמו וורונין?מי ישלם עליו יותר ממליון פאונד במקרה הטוב?אין לו מקום באף קבוצת פרמיירליג, נקודה.
    קאוט אחרי עונה חלשה בטח לא ימשוך הרבה זבובים,
    אאורליו וריסה - גם פה אני לא רואה יותר מדי קופצות ובטח שלא במחיר שיממן לך את אחד מהצמד שרצית,
    אבל אין ספק שכל הארבעה צריכים לעזוב בתום העונה, כי הם פשוט לא מספיק טובים.
     
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,894
    Likes Received:
    8,065
    אתה חושב שאתה במנג'ר ? (למה אני חושב שכבר אמרתי לך את זה פעם ?)

    מי אמר לך שהריבים בין בניטז להיקס וג'ילט ייפסקו ? ציפור לחשה לך ? אני דווקא חושב שאו בניטז(יפוטר) או האמריקאים(יוחלפו על ידי הדובאים) כבר לא יהיו בליברפול בסוף העונה .

    בקשר לאינסואה , אני צנצנת עם חצילים אם אתה ראית יותר מ3 משחקים שלו .
     
  14. torres9 Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    יש תקוה??

    http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...080125-1442.htm

    אז בכל זאת אישרו את האיצטדיון שלפי דעתי די דומה לקודם אבל עם 71,000 מושבים עם יציע קופ של 18,500 מושבים הוא משופר. הבעיה היא שרק באוגוסט 2011 נעבור אליו בעזרת השם חחח
     
  15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,797
    Likes Received:
    5,265
    גם אם יושכן שלום אמיתי בין ג'ילט והיקס לבניטס, לא בטוח שיהיה כסף משמעותי להוציא. הרי בקיץ האחרון כפי שטענו אוהדי ליברפול, כמות המזומנים שהוצאה הרבה פחות מרשימה כשמחשבים גם את ההכנסות משחקנים שנמכרו, וגם כך מדובר בכסף שהגיע מההלוואה שהשניים לקחו (ועכשיו לקחו הלוואה חדשה כדי לכסות אותה. שני חאפרים). אני לא רואה אותם מוציאים מהכיס עשרות מיליונים.