משחק קשה יהיה לכם. לא שאני מנסה להלחיץ את יריבתי, אבל אתם בכושר בינוני, וארסנל בכושר פצצה. להם יש את פאברגאס, פלאמיני, חלב ואדבאיור לוהטים, לכם יש בניון מנומנם. ארסנל עוד לא הפסידה, ליברפול עם כושר לא טוב אבל אני מהמר שאנפילד הנהדר (שאפו ליריבה. איזה אוהדים!) יציל שתי נקודות ביתיות.
וכנ"ל גם סופגת. so what? משחק מאוד מאוד קשה באנפילד בין 2 הבלתי המנוצחות של הליגה. לדעתי זה ישאר באותו מצב גם אחרי זה. אלא אם כן לבולטון ולאברטון יש תוכניות אחרות.
הדיבורים האלה לקראת המשחק נגד ארסנל מיתרים לגמרי כרגע . קודם כל יש את הדרבי ואחר כך משחק מאוד גורלי בבשיקטאש שכמעט בוודאות יקבע אם ישאר לליברפול סיכוי לעלות לשלב הנוק-אואט בלג"א . אך, אין צל של ספק ששלושת המשחקים הבאים (אברטון,בשיקטאש,ארסנל) בשבוע הבא הם קריטים מאוד להמשך העונה של ליברפול .
אני חושב שזה יותר קשור לדיון של אנגליה מאשר לדיון של ליברפול ... ההשוואה לגמר האגדי פחות נכונה לדעתי . גם אם אנגליה יוצאת עם תיקו יש לה סיכויים בכלל לא רעים לעלות ...
עוד שחקן רוטציה, זאת אומרת כל אחד מהשחקנים בסגל חוץ מסטיבי ג'י, קארא וריינה. לפחות זה מוריד שלוש אופציות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx