וורונין אולי אפס , אבל הוא הבקיע את הגול הראשון גם אם הוא לכאורה לא עשה הרבה . גם להיות במקום הנכון בזמן הנכון זאת תכונה חיונית לחלוץ ... ראה ערך רוד ואן ניסטלרוי .
ההגנה שלנו נראית פשוט נורא ואיום במשחקים אחרונים, הם האשמים הבלעדיים בשלושת הגולים האחרונים שחטפנו (2 מול טוטנהאם, ואחד מול מארסיי), זה לא רק הופיה. רק חבל שזה קורה לו פעם בהרבה זמן, חוץ מהגול הוא היה נוראי ביותר.
מה הוא אשם? אתה ראית את השער הראשון תגיד לי? מה זה הוסט, אפשר לחשוב הכדור הגיע מקצה אחד של השער לשני. הכדור עדיין הגיע לגוף שלו והוא השמיט במקום לקלוט.
מרגע הפציעה של אגר כולם קיוו שהופייה לא יעשה יותר מדי טעויות והתלוננו למה עם כל הכסף ועם כמות הרוטציות שבניטז עושה לא הגיע בלם מחליף ברמה. טוב? לא הייתי אומר, לפחות לא עכשיו ברמתו לקבוצה כמו ליברפול, אולי כמחליף רביעי.
במקרה של השער הראשון של ליברפול האשמה מתחלקת (פיבטי-פיבטי), הדיפה גרועה של רובנסון וכיסוי גרוע של ההגנה.
לבכות על הטעויות של בניטז ברכש בקיץ לא יעזרו עכשיו . זה המצב . כרגע הפנים לקראת המשחק מול אברטון בגודיסון , אחד המשחקים היותר קשים שאפשר לקבל בכושר הנוכחי של החלאות , בטח ובטח בכושר הנוכחי שלנו . התקווה היחידה שלי זה שהפגרה הזאת תעשה את האפקט ההפוך מהפגרה הקודמת ותחזיר אותנו למסלול הנצחונות . ד"א תקנו אותי אם אני טועה , אבל גם צ'אבי אלונסו וגם דני אגר יחזרו לכושר מלא אחרי הפגרה ?
שניהם יחזרו בנובמבר. ההגנה של ליברפול איטית מאוד, ראיתי את קראגר היום והבנתי שהוא קצת עשה לכולנו טובה בפרישה שלו, תסלחו לי אבל זה לא אותו קראגר, די לחוץ, די היסטרי, די הססן ומאוד מאוד כבד.
הוא בהחלט יותר כבד , אבל כשיש את דני אגר הנפלא לידו זה מטשטש את החולשות של הסקאוזר . בינואר חייבים , פשוט חייבים להביא בלם נורמלי וזריז למקרה של עוד פציעה חס וחלילה של דני אגר או קאראגר .
ההשוואה הכי גרועה שהייתי יכול לעשות. כל פצצה של וניסטלרוי שהולכת לכיוון השער 90% גול , כל אחד על אחד שלו 100% גול , משחק עם הגב לשער בין הטובים בעולם והמיקום שלו הוא לא פעם ב... , אלא כל משחק. באמת השוואה גרועה.
מה השוואה ? עשיתי השוואה ? נתתי דוגמא לשחקן שיודע איפה להיות ומתי , והדגשתי שזאת תכונה שחשובה לחלוץ . לא השוויתי בין וורונין לואן ניסטלרוי , כי אין טעם , הם בכלל לא באותה קלאסה .
אלוהים ישמור , איפה פה ראית שכתבתי שלוורונין יש מיקום טוב ? אתם מחפשים קטנות בשביל להציק או מה ? כתבתי שבגול המסוים הזה היה לו מיקום טוב , ושאמנם זה נראה כאילו זה גול שהוא "פוקס" אבל הוא התמקם טוב באותו הגול . מובן ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx