ידעתי שזה מתישהו יקרה שתצטרכו להסתמך אך ורק על סטיבן ג'ררד. והופ... אכלתם אותה. הוא לא בכושר, אתם לא מנצחים. תצטרכו למצוא מנוע חדש.
מנוע חדש? אגר. אבל גם הוא מקולקל (פצוע). יש את טורס, רק צריך שמישהו ייתן בו אמונה וביטחון (הלו רפא?!).
מתישהו יקרה ? חביבי , כבר 3 עונות ברציפות אנחנו סומכים אך ורק על סטיבי ג'י בחלק ההתקפי ובמרכז המגרש בעיקר . לא יודע אם מישהו שם לב אבל חוץ ממנו וצ'אבי אלונסו לא נשאר זכר בקישור ובחוד לשחקנים ששיחקו באותו גמר בלתי נשכח . הדבר השונה עכשיו זה שהוא לא מתפקד כמו עצמו , ומה שאני אמרתי בתגובות למעלה זה שאי אפשר להפיל עליו את היכולת שלנו , כי מה לעשות שחקן לא יכול לעשות הכל לבד , וכשאין שחקן יצירתי לידו במרכז הקישור קשה לו מאוד להוציא לפועל התקפות או להשתחרר מההגנות שסוגרות ומתמקדות עליו . שיש עוד איום התקפי לידו בדמות צ'אבי אלונסו יותר קל לו להפעיל את החלוצים . יש כאלה שאומרים להפך , שצריך את מסצ' או סיסוקו מאחוריו כדי שהוא יתרכז אך ורק בהתקפה , אבל אני חושב שזאת תפיסה שגויה מכיוון שאם אחד מהם יהיה איתו באמצע כל התשומת לב תהיה על סטיבי . מול רוב הקבוצות קטנות אפשר להסתדר בלי סטיבי , במשחקים מול הגדולות זה כמעט בלתי אפשרי . מה שאני רוצה זה ששחקנים כמו פנאנט ובאבל ייקחו יותר אחריות שהם רואים שסטיבי משחק לא משהו או שהוא לא מפוקס , ואולי גם שפרננדו טורס יירד אחורה וינסה לפתח משהו בעצמו .
אי אפשר להגיד על פנאנט שהוא לא מנסה, לפחות במשחקים שאני ראיתי הוא תמיד מנסה לעזור ולעלות קדימה עם הכדור, הבעיה היא שלמרות כמה משחקים טובים שלו ואף מצויינים אין לו לדעתי את היכולת לעזור עד כדי כך לבד, וגם באבל שהוא שחקן צעיר וזאת עוד עונה צעירה שלו אני לא מצפה ממנו להרבה.
זהו , אני חייב להגיד שאיבדתי היום את האמון שלי ברפא כמעט לחלוטין . אלא אם נצליח איכשהו לנצח בגודיסון , אני יאבד את האמון שלי בו לגמרי . כמה אפשר עם תוצאות תיקו ? כמה אפשר עם ההגנה המחוררת שלנו העונה ?
ההגנה פשוט נראית נוראי במשחקים האחרונים, שני הגולים של התרנגולים היו באשמתה המלאה. עכשיו נעבור לוורונין, הוא פשוט אפס, טורס סידר לו מצב שהוא פשוט צריך לשאול את רובינסון לאיזה פינה הוא רוצה והוא מחליט למסור לסטיבי ג'י, וזה רק הקצה של הקרחון. לאן נעלמו כל אלה שהכתירו את טורס כפלופ? פשוט רכש מצוין של רפא.
כאילו רפא בניטס גילה אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx . כולם ידעו שטורס שחקן נהדר, אף אחד לא מופתע מיכולתו. אם הוא הצליח להחזיק את אתלטיקו, קבוצה בינונית ומעלה, בצמרת, אז אין שום ספק שהוא יצליח בליברפול.
טורס שחקן מצוין, נכון שביקרו אותו הרבה פה לפני כמה שבועות אבל עכשיו שהוא מוכיח את עצמו בשערים הוא משתיק הרבה פיות.
כולם הכתירו אותו כפלופ כי חשבו שסגנון המשחק האגרסיבי באנגליה לא יתאים לו. תסתכל בעמודים קודמים של הדיון הזה ותראה כמה הכתירו אותו כפלופ. D.Irwin, טורס לא בא בשביל להחזיק את ליברפול, בליברפול בניגוד לאתלטיקו מדריד יש עוד שחקנים טובים פרט לו.
מדהים , שתי טעויות ענקיות של הופיה , פשוט מדהים כמה אפשר לסבול את זה. למרות שלא ראיתי את כל המשחק (היה שלטון דיקטטורי אצל חבר שלי בבית , שרואים משחק של צ'לסי , וקצת ברצלונה) , היה אפשר לראות בברור שורונין שחקן אפס ,החלטות פשוט נוראיות של האוקראיני. חחחחחחח בשביל התרנגולים , רובינסון עד מתי? חחחחחחחחחחחחח פשוט שוער גרוע.
מה אשם רובינסון למען ה'?! הכדור הוסט בגול הראשון, ובשני אין לו שום חלק. 2 טעויות של הופייה, נכון. אבל בדר"כ הוא בלם יציב וטוב. לא צריך לקחת את המשחק הזה כדוגמא.