ג'רארד מבקר את הילד שהוא פגע בתאונת דרכים והביא לו את חולצתו בנבחרת אנגליה ונעליים חתומות של רוני. מחווה יפה מצד הקפטן . http://images.icnetwork.co.uk/upl/liverpoolpost/oct2007/7/4/6140C35D-F2ED-E627-9B8E6DE0D06A89C4.Xxx http://www.liverpooldailypost.co.uk/liverp...64375-19883199/
מחר המשחק ה"חשוב"(לטענת ספורט5) נגד מארסיי , אני חושב שזאת פעם ראשונה שכל כך לא אכפת לי אם ננצח או נפסיד ובכמה . חשובים לי כמה דברים , לראות את קראוץ' סוף כל סוף כובש העונה(לא שהיו לו יותר מדי הזדמנויות) , לראות את באבל בהרכב ועושה בלאגנים להגנת מארסיי וחוץ משני אלה , i couldn't care less .
תומר, מה זה לא אכפת לך? צריך שהקבוצה תנצח כדי להבטיח את המשך דרכנו בצ'מפיונס, ועדיף שנבטיח את עלייתנו לשלב שמינית הגמר כמה שיותר מוקדם ולא במשחק האחרון או אחד לפני.
חזרתי מהטיול באירלנד וליברפול. נקודות לעניין: *אם ליברפול ייקנו שחקן יקר בינואר, זה בגללי. הרבה כסף הלך למרצ'נדייס. *ראיתי את שני השערים של בניון באיזה אינטרנט קופישופ, שערים של בן זונה.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx *והכי מוזר, שהיינו בשדה התעופה של ג'ון לנון בליברפול, ועל הצגי מחשב נכתב שהאנשים הטסים לבלפאסט (כמוני) כרגע יכולים להעביר את זמנם בשדה, ולהכנס לGATE IN הזה, חשבנו "ניחא, יש זמן". עבר זמן מה, ואחרי בירורים עם כמה דיילות, אנחנו קולטים שהטיסה שלנו כל רגע יוצאת!! אנחנו דופקים ריצת אמוק מצד אחד של הנמל התעופה לצד השני של הנמל תעופה, ואני רואה בשער כניסה לדיוטי פרי בחור בלונדיני, גבוה מעט, עם קוקו מכוער ופאות לחיים מזעזעות, הוא נראה לי מאוד מאוד מאוד מוכר, ותוך כדי הריצה נופל לי האסימון!! 1+1! אני בשדה התעופה של ליברפול, זה פאקינג אנדריי וורונין! רק אחרי שלקח לי שנייה לקלוט את זה, אני צועק וורונין ומחווה ביד אחורה, אבל הוא לא שם לב יותר מדי. ואת הטיסה לבלפאסט תפסנו בדקה ה-90 עם תוספת זמן של 9 דקות.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
חח באמת מה לא אכפת לך משחק כזה יכול להכריע גם את גורל העלייה שלכם במשחקים הבאים, בוא נגיד לך ככה ובאמת עם ניסיון, כל משחק חשוב לאוהד אמיתי.
אל תלמד אותי על איך להיות אוהד טוב ? מבחינתי , אם זה אומר שנשפר את ביצוענו בליגה , לעוף כבר בבתים . הליגה זה מה שחשוב לי . מבחינתי גם אם ניקח את כל התארים אבל נצא מהמירוץ לאליפות מוקדם זה שווה ל0 .
אנחנו צריכים לנצח נגד מארסיי עם הרכב טלאים, שכולל בחוד את קראוץ' ו-וורונין. המשחקים בבתים לא כאלו חשובים. אני מתכוון, הם מאוד חשובים, אבל נגד הקבוצות החלשות האלו (מלבד פורטו) צריכים לנצח עם הרכב לא כל כך חזק, כדי לתת להרכב החזק לרוץ בליגה. אומנם כל אוהד ליברפול יגיד לך שהוא מעדיף פי כמה וכמה מיליוני מונים את הזכייה בליגה האנגלית, וכך גם אני מעדיף, אבל אין ספק שלעלות ולהתקדם שלבים בליגת האלופות שווה המון, אבל המון כסף. שהוא חיוני לכל קבוצה בעולם.
The Liverpool team in full: Reina, Finnan, Aurelio, Carragher, Hyypia, Sissoko, Gerrard, Benayoun, Leto, Torres, Crouch. Subs: Riise, Voronin, Arbeloa, Kuyt, Babel, Itandje, Mascherano. הרכב נכון לפי דעתי , אלא אם זה שטורס פותח היום אומר שהוא לא יפתח בשבת . ציוות ראשון העונה בין טורס לקראוץ'(?) נראה מה ייצא מזה .
בניון חלש , לטו חלש , וורונין חלשלוש , סיסוקו נוראי ומשחק אנמי אחד גדול . מזל שקיבלנו את הגול הזה וההפסד הראשון העונה באנפילד . אולי זה ישים איזו נורה אדומה מאוד לרפא שהוא צריך לנסות ל-ה-ב-ק-י-ע . להגיד את האמת , מזל שיש לנו את טוטנהאם בראשון ועוד באנפילד , זאת קבוצה שאפשר באמת להתפרק עליה , או שהיא תתפרק עלינו . גולים יהיו שם ...
משפט מפגר. ג'רארד הוא הלב והנשמה של ליברפול, הוא בונה לה את כל המשחק ובלעדיה היא נראית אנמית. יש לכם את לוקאס שהוא "גרארד הברזילאי", 10 מיליון זה הרבה כסף, אבל הוא לא ישחק כל עוד גרארד כשיר במאה אחוזים באותו תפקיד כמוהו, יש שחקנים שגם שהם לא משחקים טוב הם עדין ישחקו כמו ג'רארד. כמה אפשר להסתמך עליו? הרבה, הוא שחקן וינר, עושה משחק, ואתם כנראה תסתמכו עליו כל עוד הוא משחק אצלכם.
ניסחתי את עצמי לא טוב . מה שהתכוונתי זה : כמה אפשר להסתמך רק עליו ? גם בלעדיו אנחנו צריכים לנצח משחקים , ולעשות את זה כמעט כאילו שהוא איתנו . מה יקרה אם הוא חס וחלילה ייפצע ל3 חודשים ? נפסיד את כל המשחקים ? לא . שחקנים אחרים צריכים לקחת אחריות אם רואים שסטיבי לא מתפקד כמו שצריך .
Scouser Tommy הבעיה עם ג'רארד, שהוא לא נותן שום תרומה ממשי לקבוצה במשחקים האחרונים. הוא נהיה הצל של עצמו. זה לא קטע של להסתמך אליו ... זה יותר הקטע של לשחק טוב ולהוביל את הקבוצה קדימה .