ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by wolf89, Jun 1, 2007.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל מה התגובה הזאת אם כל מה שכתבת זה בדיוק מה שהוא כתב רק במילים קצת אחרות ? בשביל עוד הודעה למונה ?

----------------------------------

ההגנה שלנו ממשיכה להראות רע , הופיה וקארא במרכז לא עושים את העבודה ואת ארבלואה פירפרו בלי סוף(והוא גם זה שהרס את מלכודת הנבדל בגול החוקי לגמרי של מרכוס בנט) .

אפשר לסכם ב: תודה לאל שיש את יוסי בניון . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

Last edited: Sep 30, 2007
  2. King Kenny Member

אני לא מבין את המגנים שרפא מעלה בהרכב, למה הוא מעלה את ארבלואה ואורליו במקום ריסה ופינאן (בהתאמה), משהו לא טוב עובר עליו.

3. Dimitar Berbatov Member

משהו לא טוב עובר עליו?
    אני חושב ששכחת על מי אתה מדבר, אדון ראפא בטח שומר אותם למארסיי...

4. mrwhat Member

אפשר להתווכח איתך מפה ועד הודעה חדשה על העבירה , אבל ניחא.
    משחק רע מאוד של האדומים , ההגנה ממשיכה להראות רע וממשיכה באותו קו של רידינג , מזל שהשופט לא רואה כלום.טוב , גם משחקים כאלה צריך לדעת לנצח.

5. Bill Shankly Member

נס זה קצת מילה חזקה הייתי אומר.. לאור העובדה שכל מה שכתבת הוא פשוט לא נכון ...

1. לליברפול היו מלא הזדמנויות במשחק שרובן טורס ביזבז . גם לקויט היה הזדמנות קורץ אך קירקלנד
    תפס יום טוב בשער.

2. עבירה של קראגר היה ... אני מסכים .. אבל בזמן הכנסת הכדור לרחבה היה שחקן וויגאן בנבדל ברור
    ולכן העבירה לא יכולה להיחשב בגלל שהיה נבדל קודם. זה לא כדורסל שמקבלים סל ועבירה . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

3. שוב מסכים... לא היה נבדל ... אך השופט שרק בגלל שהכוון הרים דגל ובכך ההגנה של ליברפול
    כולל ריינה נעצרה ובנט פשוט בעט לשער בישביל הפרוטוקול... הדבר הזה כבר קרה מיליון פעם בכדורגל
    רק הפעם לא היה נבדל .. אבל מצד שני מה היה קורה אם ההגנה של ליברפול לא היתה נעצרה ?
    אפשר להתווכח על זה עד מחר...

מבחינתי השופטים לא תגמלו שום דבר לליברפול על הפאשלות מול צ'לסקי ופומפי ...
    אני עדיין מחכה לפיצוי הולם .

ועוד דבר..
    כן היה פאול של פטרוב על ג'רארד . הסברתי את זה פעם בפורום ואני יסביר שוב ... יש חוק בכדורגל
    שנקרא " obstruction " (בתרגום יבש: מנעיה,חסימה הפרעה וכד') וזה מה שמייק ריילי שרק לזכות
    ליברפול נגד וילה . מי שלא מבין את החוק שילך למכור תותים . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

Last edited: Oct 1, 2007
  6. WSM Member

אני חושב שהיכולות של יוסי בינתיים נחשף לכל מי שאמר שיוסי בינוני שהוא ממש אבל ממש לא כזה.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברמות אירופיות הוא בינוני , אין מה לעשות . הוא בחיים לא יהיה ברמה של ווינגרים כדוגמת קוארסמה , אריין רובן , מאלודה , כ.רונאלדו ואפילו פנאנט .
    אבל , ויש פה אבל , את ההברקות שבאות בדר"כ פעם ב10 משחקים שלו אף אחד לא יוכל לקחת ממנו , וכמחליף אני חושב שהוא מספיק בהחלט . רק חבל שבגללו צריך לראות את ליברפול בצ'מפיונס במחשב ולא בTV כמו בנאדם ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

8. King Kenny Member

חוץ מהגולים, הוא לא עשה הרבה בשני המשחקים האחרונים והראה יכולת די בינונית, אבל (וזה חתיכת אבל) יש לו הברקה פעם ב.... ולדעתי זה לא מספיק.
    היה לו רק משחק אחד טוב וזה היה ב-4:0 על טולוז.
    בינתיים, הוא לא מספק את הסחורה.

9. Fergie's Legend Member

קצת קשה לספק את הסחורה מן הספסל, אתה לא חושב?
    בניון בא כעוד שחקן רוטציה, הוא לא אמור להבריק והוא לא אמור לשנות משחקים. אם הוא עושה את זה זה בונוס. בניון עוד בשלב של להוכיח את עצמו, הוא עדיין משתלב בקבוצה, תנו לו זמן, ותפרגנו לו על הגול.

10. King Kenny Member

דבר ראשון, לא אמרתי שאני לא מפרגן.
    דבר שני, אם מחליף לא עולה מהספסל בשביל לשנות את המשחק אז בשביל מה הוא עולה?

11. beitar4ever Member

לא מספק את הסחורה הוא בקושי משחק מה אתה רוצה ממנו, תן לו קצת זמן והוא יגמול לך תאמין לי ,בניון הוא אחד השחקנים הכי טכניים בליגה האנגלית בלי להיסחף הוא שחקן חכם מאוד, יש לו הטעיות מדהימות . את האמת אם הייתי מתאים לו סגנון כדורגל זה רק הספרדי.

12. King Kenny Member

אתה שם לב איזה שטות פלטת כרגע מהפה, אחד השחקנים הכי טכניים בפרמיירשיפ? נו באמת....

ואמרתי, בינתיים הוא לא מספק את הסחורה, יחי ההבדל הקטן.

13. ManUtd Fan Member

בניון לא מספק את הסחורה? ממש לא מסכים, ובכל זאת, גם ג'רארד עד כה לא ממש מספק את הסחורה, למה אתה לא מתלונן עליו? אפשר לחשוב כמה בניון שיחק עד כה בליברפול. ועדיין, לדעתי הוא היה דיי טוב עד כה, משחק מצוין נגד טולוז, משחק טוב נגד רדינג בגביע הליגה עם שער יפהפה, ועוד שער מדהים נגד וויגאן במחזור האחרון, שער שהביא את הניצחון לעניים. אם זה נקרא 'לא מספק את הסחורה', אז מה כן?

14. King Kenny Member

בוא נתחיל מזה שסטיבי ג'י כן מספק את הסחורה. נגד רדינג חוץ מהגול היה לו משחק די בינוני.
    נגד טולוז היה משחק טוב ובכל שאר המשחקים הוא מאוד בינוני.

15. Dimitar Berbatov Member

לא מספק את הסחורה, למה ציפית ממנו?
    בניון בא על תקן של שחקן ספסל, לפניו באים ראיין באבל, פנאנט וגם קיואל.
    בנתיים בניון בהחלט מספק את הסחורה, ואפילו מעבר. שער יפייפה בליגה נגד וויגן, שער בקארלינג ומשחק מצוין נגד טולוז באנפילד בכמה משחקים שהוא עלה מהספסל זה ממש לא רע.

ושוב פעם, למה ציפית ממנו? הוא שחקן ספסל ולא יותר מזה, והוא לא כל משחק צריך להיות מצוין ולכבוש ולבשל. וחוץ מזה, זה לא ששחקנים אחרים בליברפול לא בינונים?

Last edited by a moderator: Oct 1, 2007