אני מבין שזה היה ציני... אם לא אז זה סתם היה נשמע ככה אבל שהיה. אין מה לעשות, יש כאלה שלא מבדילים בין כתבות לבין מבזקים והם היו רואים שזה באורך 3 שורות ולא מבינים אז הסברתי
יצאתי טמבל פעמיים. אחד, שחכתי לגמרי שהיינצה עבר XD. שתיים, בטעות פירסמתי פה אבל שהיה... אני אמרתי כבר, אני חדש במערכות פורומים ואני בשלב הראשון אתבלבל די הרבה, אז סליחה
http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_2735958,00.html בניטז משעה את השמועות שיד ימינו עד לאחרונה, פאקו אייסטראן, עשוי לעבור לצ'לסי או מנצ'סטר יונייטד, בכך שמציין שחוזהו של פאקו אוסר על כך. "His contract is very clear. When you talk about this level (of football) you cannot move from one side to another with all the information you have," מזל שלנו. ריסה יחמיץ את המפגש מחר מול פורטו, אלונסו בספק גדול, וכנראה גם כן לא ישחק. אני מאמין שארבלואה ופינאן ישחקו כמגנים, בעוד שבמרכז השדה נראה את חאבייר מסצ'ראנו וג'רארד. אני מקווה דווקא גם לראות את לטו ולוקאס קצת!! בניטז, אנא ממך!! הארי קיוואל קרוב להחלמה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
אנשים יכולים לדבר על הרוטציה של רפא עד מחר אבל אף אחד לא באמת נמצא במלווד ויודע מה המצב האמיתי של השחקנים. רפא סיפר בראיון שהוא דיבר עם קאוט לפני המשחק מול פומפי שאמר לו שמספר שחקנים הרגישו מאוד עייפים אחרי פגרת הנבחרות. תמיד עדיף לתת לשחקן לנוח במשחק אחד מאשר לקבל אותו פצוע למספר חודשים בגלל פציעה שנבעה מהעייפות שלו. אחרי הכל השחקנים הם בני אדם ולא רובוטים (רובם לפחות). בקשר לספתח היום מול פורטו. אני חושב שמצפה לנו משחק מאוד מאוד קשה אבל אני רוצה לראות הרכב התקפי של רפא שיכלול את סטיבי ולוקאס במרכז הקישור, באבל באחד האגפים ופרננדו מקדימה. מהבית הזה אנחנו נעלה בלי כל קשר, ובהתחשב בעובדה שהצ'מפיונס העונה מעניינת אותי לפחות כמו הקארלינג קאפ, אני רוצה לראות כדורגל התקפי עם כל הארסנל שלנו. YNWA
לוקאס לא נסע לפורטוגל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אני כבר מת לראות אותו ...
סטיבי ולוקאס באימון בפורטוגל לקראת פורטו . http://www.zhp.nazwa.pl/lfc/albums/userpics/10003/normal_a~0.Xxx
לדעתי המשחק היום היה הכי גרוע של הקבוצה תחת רפא בניטז. אני באמת לא זוכר משחק בו כל השחקנים כולם היו חלשים ואף אחד לא התעלה. כל ההגנה הייתה חלשה, אולי למעט פינאן שפתח את המשחק בצורה גרועה והשתפר ככל שהמשחק התקדם. הקישור היום היה ביזיון אחד גדול ולכן אי אפשר לבוא בטענות לחלוצים, הם פשוט לא קיבלו כדור אחד במקום בו הם אמורים לקבל. סטיבי היום במשחק הכי חלש שלו בליברפול שאני זוכר מזה תקופה ארוכה מאוד, פשוט לא הגיע, לא רץ על המגרש וגם לא היה נראה שהוא רוצה, פשוט תצוגה עלובה של הקפטן. פנאנט בתצוגה גרועה אף הוא. זה היה נראה כאילו הוא בא לריב ולא לשחק כדורגל היום. באבל היה חלש גם כן אבל עוד ניסה לעשות דברים, גם אם לא תמיד הצליח. מקדימה כפי שאמרתי אי אפשר להאשים לא את פרננדו ולא את קאוט על המשחק העקר והאנמי שלנו, אספקת הכדורים אליהם (במיוחד לטורס) הייתה ביזיונית. אבל בסך הכל, במשחק הכי גרוע שלנו מזה תקופה, ב10 שחקנים לחצי השעה האחרונה הוצאנו תיקו במגרש הכי קשה בבית הזה, ככה שהמצב היה יכול להיות רע יותר, לפחות מבחינת התוצאות. מבחינת היכולת של הקבוצה בצמד המשחקים האחרונים אני חושב שלרפא אמורה להידלק נורה אדומה. YNWA נ.ב. יש לציין לדעתי את המשחק המלוכלך של הפורטוגזים, פשוט נפלו מכל נגיעה קלה ולובוש מיכלס (חלש מאוד) אכל כל נפילה פעם אחרי פעם ויש לו חלק גדול בעובדה שלמשחק היה קצב איטי יותר מאשר במשחק של קריית שמונה מול אשדוד, פשוט שיפוט רע, כל זה בנוסף לעובדה שהוא הוציא אדום ישיר ובכלל לא מוצדק לפנאנט, למרות שזה היה מעשה מטומטם של האחרון.
תומר וונדר א. האדום לא היה ישיר , זה היה צהוב שני , אני בטוח ב99% ... הצהוב השטותי הזה הזכיר לי את הצהוב של שלומי ארבייטמן נגד מאלמו אם זכרוני לא מטעה אותי , שהרימו לו כדור והוא החליט להעיף אותו עם היד מעצבים אחרי שהוא לא הגיע אליו . נורא . ב. השיפוט היה בסדר יחסית , אבל 80% מהשריקות לעבירות של ליברפול היו מוצדקות . שיחקנו כדורגל אנמי לחלוטין .
פרט מאוד מעניין הוא שאת כל שעריה ליברפול העונה ספגה מהנקודה הלבנה. בכלל, עד היום נשרקו לחובתה ארבעה כדורי עונשין מ11 מ'. סתם צירוף מקרים מוזר?
יש גם משחקים שבהם לא הולך כלום וכולם תופסים יום רע, לאחר משחקים כאלה צריך לנסות ולהסתכל על חצי הכוס המלאה שזה במקרה שלנו אומר על התיקו במגרש המאוד קשה הזה. אני לא חושב שצריך לקחת את המשחק הזה לכיוונים קיצוניים או משהו כזה כי שוב זה דבר שקורה בכדורגל, עם זאת אסור לנו להיראות ככה שוב, במיוחד מבחינה הגנתית שזה היה החלק החזק שלנו בשנים האחרונות.
מוזר מאוד, אני זוכר שאפילו מול פיינורד במשחק הכנה ממש לפני פתיחת העונה נשרק פנדל הזוי להולנדים. מוזר לא פחות שהפנדלים מול צ'לסי ופומפי לא היו ולא נבראו, היום מעט גבולי, ורק מול וילה לא היה ספק.
גם בפנדל של היום אין ספק, פנדל ברור לטובת פורטו. מדוע בכלל הופיה שיחק ולא אגר? האיטיות של הופיה גרמה לפנדל הזה.
רודס, אין ספק שדניאל אגר בלם הרבה יותר טוב מהופייה(בטח של היום), בכלל אגר הוא אחת מהרכישות הטובות ביותר של בניטז ויחסית לסכום ששולם עליו אולי מדובר בהברקה הגדולה ביותר שלו, בלם צעיר, חזק, מהיר, לוחם גדול וממש לא אפור כמו הפרטנר שלו, אוהדי ווסטהאם וגם צ'לסי חוו זאת על בשרם, יש לו יכולת מסירה(קצרה וארוכה) מהמשובחות שיש לבלמים, אבל אין מה לעשות, לליברפול יש בסך הכל שלושה בלמים בסגל(מחדל גדול של בניטז, איך יכול להיות כזה דבר?), ואי אפשר לקוות שהצמד קראגר(קרא+אגר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ) ישחק עונה שלמה, חייבים לתת מנוחה, אומנם הבלם הפיני היה האשם העיקרי בשער שספגה קבוצתו, אך הוא בישל נהדר את השער וגם הציל שער במחצית השנייה אחרי יציאה רעה של ריינה(לא מבין איך אומרים שהוא אחד מהטובים בעולם..).