ליברפול תגן על תוארה! - תתחיל בסיבוב ראשון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏27/4/05.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם היית מציע לבניטז שמינית גמר ליגת האלופות הוא היה לוקח אותה בשתי ידיים.
    SO FUCKING WHAT?!

אם ליברפול, לא אחת מארבע הקבוצות הטובות באנגליה, שתלך לשחק בסקוטלנד.
    אברטון צריכה לשחק בצ'מפיונס, נקודה.

2. John Barnes Member

אופ"א האלה כ"כ מטומטמים. אם ליברפול תשחק באופ"א שנה הבאה זה כמו שצ'לסי תשחק שנה הבאה בליגת המשנה.

3. Paolo Maldini שחקן ותיקים

החלטה טובה מאוד, קבוצה שלא התאמצה בליגה כל השנה והתרכזה רק באירופה, לא מגיע לה להיות באירופה בעונה הבאה, אלו החוקים.

4. Barcik Member

למה לשבור את הראש, כוסעמק? תעיפו את נציגת אלבניה, או מקדוניה, או ליכטנשטיין. כן, הם יבכו קצת, אבל הם בלאו הכי לא יותר מתפאורה. הרוב יהיה רק בעד.

5. yakirmaimon Member

קבוצה שזוכה בליגת האלופות, לא חשוב באיזה מקום סיימה את הליגה שלה, חייבת להגן על תוארה.

6. Hammers Fan Member

או ישראל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .

7. Barcik Member

או ישראל, למה לא.

8. Paolo Maldini שחקן ותיקים

ממש לא פיירי כלפי הקבוצה שמועפת, לא הייתי עושה זאת.

9. eastlands Member

גם אם אופא המושחטים ישנו את כמות העולות , ולכל מדינה בכירה יגיע רק 2 נציגות ,אלופה וסגניתה(כמו שצריך להיות) , אני עדיין חושב שהזוכה זכאית לכרטיס אוטומטי , גדלנו על החוק הזה והוא נראה מאוד טבעי ונכון ,אבל באופא חושבים פוליטיקה וכסף ולכן נמשיך לראות משחקים משמימים במקומות מוזרים רק בכדי להמשיך במסורת של ניתוק העשירות והגדולות משאר היקום , ושחס וחלילה הצלחת לא תגדל למועדון הנוצץ והאקסלוסיבי של המושחטים.

10. Barcik Member

ממש לא פיירי לאלופה - ולאוהדים הנייטראליים - לא לתת לה להגן על התואר.

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אשמתה של האלופה, היא העדיפה לזכות בגמר מאשר להיאבק על מקום במוקדמות בעונה הבאה.

12. Yeste Member

5 נציגות אנגליות בליגת האלופות? לא נראה לי.

13. Mokesh Member

אני לא מבין את אופ"א (וגם את כל הפרשנים שאמרו שזו הפעם הראשונה שקבוצה זוכה בתואר ממקום חמישי), הרי בעונת 99/00 ריאל סיימה במקום החמישי אחרי סראסגוסה, ובכל זאת שיחקה בשנה לאחר מכן במפעל. לא היו 5 נציגות אז, אופ"א (או ההתאחדות הספרדית) פשוט בעטו את סראגוסה מהמוקדמות, וריאל עלתה אוטומטית לשלב הבתים ביחד עם בארסה ודפורטיבו (האלופה באותה עונה), כשהיא משאירה מאחור איזה קבוצה הונגרית כנראה.
    אני לא רואה את אברטון עוברים על החלטה כזאת בשקט, ולכן נראה לי שאופ"א (או, שוב, ההתאחדות האנגלית) יחליטו להשאיר אותה במוקדמות. אני במקום ההתאחדות האנגלית הייתי שולח את שתי הקבוצות לקארדיף, למפגש ראש בראש אחד, שיביא הרבה קהל (וכסף), פתרון שיספק את כולם, כי הרי מי שתנצח הוכיחה כי היא קבוצה שראויה יותר למפעל. אני לא רואה אפשרות כזאת מתקיימת, סביר להניח שאם כבר יהיו התפתחויות, זה יהיה בסגנון המקרה של ריאל.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/05
  14. תמיד דל-פיירו Member

סוגייה מאד בעייתית ועכשיו מאד קשה לפתור אותה כי צריך להוציא קבוצה אחת כדי להכניס את ליברפול,להוציא את אברטון,אלופת גרוזיה או ליברפול עצמה זה לא פייר..
    מה לעשות אני לא יודע מה יחליטו אבל היא תהיה החלטה מרגיזה...

אבל לי יש הצעה לשנים הבאות עלינו לטובה שלא יקרה מקרה נוסף כזה שהוא לא כזה נדיר..:
    כל שנה רגילה מקצים 32 מקומות לליגת האלופות,אני מציע שיקצו מעכשיו קבוע 31 מקומות+הזוכה..
    כלומר 31 מקומות זה אומר שהמדינה במקום ה15 למשל תשלח נציגה אחת פחות כלומר הדירוג יורד...

אם יצא מצב נורמלי שהזוכה היא תהיה למשל גם אלופת אנגליה,כלומר אם מקום קבוע,היא מקבלת את המקום שלה כזוכה,וה4 הקבועים של אנגליה הופכים להיות 4 הקבוצות הטובות חוץ מאותה אלופה כלומר מקומות 2-5 יקבלו זימון...

לדעתי זאת השיטה היחידה שיכולה לפתור בעיות כאלו בצורה הוגנת רק דורשת אירגון מחדש של כל השיטה כי בשיטה זו כאילו יש 31 מקומות מוקצים ולא 32...

תגובות...

נ.ב.-דרך אגב הפיתרון להשנה שלי,הוא כמו שהציעו פה משחק בין אברטון לליברפול,אין צורך לערב פה קבוצות קטנות ממדינות זניחות כדי להכניס את ליברפול כי אז איך תבחר איזה מדינה בדיוק להוציא??
    משחק בין שתיהן,יכול להיות באמת מתאים,ובוא נגיד שהרווחים מהמשחק ילכו לאברטון כך אברטון אולי תרוויח משהו...

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/05
  15. eastlands Member

מוקש- מזל שאתה לא יושב בהתאחדות האנגלית , עם החלטה כמו שלך אפשר לסגור את הכדורגל , "פיתרון שיספק את כולם" אך בדיוק זה אמור לספק את אברטון ? שעמלה כל העונה והרויחה בצדק את המקום שלה , רעיון יפה להתאחדות הישראלית יש להם אימייל ,שלח להם את הרעיון.
    ליברפול תהיה במוקדמות האלופות כקבוצה חמישית ,כי בסופו של דבר אופא \שוופא יכנעו ללחץ האנגלי ובנוסף יוהנסון הבטיח לדון שוב , הגוף המושחט יכנע ללחץ בדיוק כפי שנכנע ללחץ האיטלקי לא להשעות את אינטר ורומא .
    תעתיקו את דבריי -אני מתחייב לכם שזה התסריט הבטוח .