בוודאי שזה לא הוגן לעשות את ההצעה שלי העונה. אבל אם יקבעו את חוק המתבקש, לפיו האלופה מקבלת מקום אוטומטי גם אם לא ממוקמת במקום המתאים בליגה, אז מי שצריכה להיפגע מכך זו הקבוצה שמדורגת אחרונה. ברור לי שליברפול לא עשתה את מה שהיא צריכה כדי להעפיל, אבל שאלו אותי פה איזו קבוצה תוותר על מקומה, כשינוסח החוק הזה. ולמה לא בעצם, "להעניש" את המדורגת אחרונה באיבוד המקום שלה. הרי זה העניין בספורט, מי שלא מספיק טובה, יורדת ליגה. יורדת מליגת האלופות לגביע אופ"א. ועוד פעם אני מדגיש, שאם זה יקרה העונה, ברור שזה לא ספורטיבי. אני נתתי את ההצעה באופן כללי. ד"א- עוד רעיון שסגנון הזה שעלה לי כרגע לראש- הקבוצה מהמדינה הדורגת אחרונה תשחק נגד האלופה על הזכות להשתתף בליגת האלופות. אני בטוח שלא יהיה לאף צד התנגדות לזה. לא לאחרונה (גם ככה לא הייתה עוברת כל קבוצה אחרת, ולפחות בוודאי תזכה להכנסה יפה מזכויות שידור וכרטיסים), ובטח שלא לאלופה (שדרכה למפעל בעצם ניסללת).
דרך שלי שאולי השנה לא תפור אבל תציל כל בעייה משנה הבאה ואף אחד לא הגיב עליה,נראית לי הדרך האופטימלית... תגובות....?
אוזי, אלופת ווילס כבר הציעה את זה, אבל זה לא ספורטיבי, זה התעללות בקבוצה, חוץ מזה מי אמר שאלופת ארמניה או משהו לא יכולה לעבור את אלופת אסטוניה לפחות בסיבוב הראשון ולקבל את המענקים והנקודות בדירוג על זה?
אובפמי- האחרונה בטבלת ההישגים לא תהיה מדורגת, ככה שהיא תקבל נגדה קבוצה מדורגת, שעשויה להיות אלופת סלובניה, קפריסין או ליטא. 3 האחרונות בטבלה, לצורך העניין הן קזחסטן, סן מרינו ואנדורה. גם ככה אין הרבה סיכוי לעבור את השלב הראשון, ובכל מקרה את המענקים שהיא תקבל מזה, היא תכפיל או תשלש מזכויות שידור ומכירת כרטיסים למשחק. בקשר לנקודות הדירוג הפוטנציאליות- היא לא תפסיד אותן. אני הצעתי שיעבירו את הקבוצה לגביע אופ"א, שם גם יהיה לה יותר קל להשיג נקודות דירוג.
ליברפול תגן על תוארה! היא תתחיל בסיבוב המוקדמות הראשון! כתוצאה מכך: האלופה הטורקית פנרבחצ'ה שהיתה אמורה להתחיל בסיבוב השלישי תתחיל בשלב הבתים, במקום שאמור להיות שמור לאלופת אירופה. האלופה הפולנית ויסלה קראקוב תתחיל במקום בסיבוב השני בסיבוב השלישי, והאלופה הרומנית שתיקבע תשחק בסיבוב השני במקום בסיבוב הראשון.
וואלה יופי...זה לא טוב לחיפה עוד קבוצה קשה שהיא עלולה לקבל בהגרלה או שליברפול תקבל ניקוד של הקבוצה שהיא תחליף אותה, ואז תהיה לא מדורגת?
זה גם אומר בעצם שהקבוצה המדורגת האחרונה בסיבוב השלישי כנראה תרד ללא מדורגות ותפסיד הזדמנות להעפיל לצ'מפיונז. לא הוגן כל הקטע
מה לעשות? זה לא שבלי ליברפול היה יותר קל למכבי חיפה במילא זה היה קשה...פשוט עכשיו זה קצת יותר קשה מקודם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
עזוב את חיפה - זאת סתם הייתה דאגה רגעית כאוהד הקבוצה אני יותר דואג לשאר הקבוצות שיפגעו, אבל עכשיו קראתי את התגובה שלך בנושא של הדירוגים ואני מבין משם שדווקא יותר קבוצות ירוויחו מזה 3 קבוצות יקפצו שלב קדימה
שיעופו. זה מה שאני מאחל להם וכמה שיותר מהר. הסלון יופי הסקאוזרי שפתחו שם הספרדים מגעיל אותי. ברברה שופ 3.
ולא מספיק שהם ישחקו בצ'מפיונס, גם יתנו פרס לכל אנגליה, הרי קבוצה שמתקדמת משמעותית מסיבוב המוקדמות הראשון מקבלת ניקוד היסטרי בדירוג שלה ושל מדינתה