ליברפול בגמר אחרי דו קרב פנדלים!!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Apr 30, 2007.

1. Bensh Member

כן אה... רק חבל שמסי ואינייסטה הם שחקני בית, וסביולה, שבכלל נקנה הרבה לפני שהחל עידן רייקרד, היה מושאל שנה שעברה

ואתה יודע מה? השחקן היחיד ששולם עליו סכום עצום מהרשימה ששפכת פה, הוא אטו (20 מיליון יורו בערך). דקו הגיע במחיר מציאה של כ-9 מיליון יורו + קווארסמה אם אני זוכר נכון

Last edited by a moderator: May 2, 2007
  2. pralia28 Member

גמר fa cup קלאסי כן, גמר צ'מפיונס לגמרי לא

3. W.Rooney Member

כל גמר בין יונייטד לליברפול הוא קלאסי.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא להאמין , ליברפול בגמר אחרי שבקושי עברה את מכבי חיפה במוקדמות . ואם היה משחקים בישראל ליברפול לא הייתה בבתים בכלל , אבל מדובר באם...

5. -=Messi=- Member

כ"כ שמח שליברפול עברו את מוריניו השוויצר!! יאללה לך הביתה.
    בתחילת חצי הגמר כתבתי שיהיה שיחזור של 2004, בטח שאני עדיין עומד על זה. חוץ מהאוהדים של ליברפול, אין יותר מאושר ממני שליברפול עברו...

6. pralia28 Member

אתה יודע מה, נראה לי שיש פה היסחפות-יתר בנושא ההגדרות (גם שלי), כל מה שניסיתי להגיד הוא שרציתי גמר של כדורגל, של פייט, של תשוקה, של קלאסה, של כיף, של רמה, כל הדברים שלא מדברים למר בניטז, האיש הזה פושט ממאיס עלי את המשחק, מוציא את כל היופי בכדורגל, הוא פושט אויב המשחק, הוא יכול היה להיות אלוף העולם בבניית מערכי טקטיקה בפליי-סטיישן או השד יודע איזה משחק הכי חם עכשיו אבל המעבר שלו מהמסך לדשא פשוט גורם לך לאהוב כדורגל קצת פחות

7. uri מנהלים

לא מסכים איתך. ההבדל בין תקציב עתק כמו זה של צ'לסי לתקציב גדול כמו זה של ליברפול הוא שהתקציב של צ'לי מספיק לה כדי לבנות סגל שיתחרה בכל התארים האפשריים, לעומת זאת התקציב של ליברפול מאפשר לה להמקד רק במטרה אחת. מאז שבניטז שם ליברפול היא כוח בכדורגל האירופי, היא גם זכתה להניף את גביע האלופות, אבל בכל התקופה הזו היא לא איימה על הליגה ולא גרפה תארים אחרים. כאן בא הביטוי לתקציב ולא במפגש אחד שגם בו שלושת השחקנים הכי יקרים שלך פצועים.

מזל טוב לאוהדי ליברפול בפורום! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד לליברפול שהצליחו לעלות לגמר. אני לא האמנתי שהם מסוגלים לעשות את זה, אבל כנראה שבאנפילד גדוש אפשר לעשות הכל.

אם מסתכלים על צמד המשחקים, אז זה לא מפתיע שצ'לסי נשארה בחוץ. אני לא ראיתי את צ'לסי במשחקי הליגה העונה, אבל בליגת האלופות זה היה נראה כאילו הקבוצה הזאת כלל לא מאומנת. לא ראיתי שום מהלך מתוכנן מצד הכחולים והכל היה נראה מקרי. ואני לא מדבר על הכדורים הארוכים לעבר דידייה דרוגבה, אלא על הרגעים שצ'לסי, כביכול, הניעה את הכדור. הכל היה חסר טעם ולרוחב.

ליברפול כבשה שער מדהים. אני עד עכשיו לא החלטתי מה יפה יותר, הרעיון או הביצוע. המשחק שלהם היה נורא מאורגן והם ידעו מה הם רוצים מעצמם. החלוצים היו קצת מחוסרי עבודה, בניגוד גמור לאלה של צ'לסי, אבל כל הקישור היה מדהים.

ליברפול, מבחינתי, מתחילה את הגמר עם יתרון של 1-0. אני לא חושב שיש קבוצה שתרצה להגיע איתה לפנדלים, כי זה נראה חסר סיכוי לנצח אותה. קבוצות יחפשו לתקוף אותה כדי לא להגיע לרגע הזה ואני לא חושב שליברפול תהסס להתגונן.

9. BugSniper Member

יבוא יום וליברפול תפסיד בפנדלים. כמו שפיני גרשון אומר: הסטטיסטיקה מתיישרת.. תחשוב כמה מתוק זה יהיה עבור מילאן לנצח את ליברפול בפנדלים בגמר. דידה בסוף יראה לכל המלעיזים מה הוא שווה בפנדלים.

10. Pipe Member

uritotti,
    הפריוויליגה הכי גדולה ומשמעותית שתקציב גדול מאפשר לך היא חשבון בנק פתוח שמאפשר למאמן לבנות את הקבוצה שהוארוצה בלי הגבלות תקציביות,לרכוש איזה שחקנים שהוא רוצה,וכמה שחקנים שהוא רוצה, מה שמקנה לו ספסל עמוק.
    בפועל, תקציב גדול לא מבטיח יכולת טובה, הוא לא מבטיח הצלחות והוא לא מבטיח ניצחון 4-0 כל משחק. וזה מה שאני מנסה להגיד.
    ובקשר לבניטז, אין לו את התקציב הבלתי מוגבל של צ'לסי, אך לא חסר לו כסף. הוא הוציא 80 מיליון ליש"ט ב3 העונות שלו בקבוצה.

אגב, מה שאותי הכי מרתיח(אם אם נתיחס לשניה לליגה הפתטית בארץ) זה את הפרשנים שאומרים ש"עם תקציב של 150 מיליון שקל בית"ר הייתה צריכה להיות כבר ב20 נקודות יתרון". זה משפט שלבדו מצביע על רמת תקשורת הספורט פה בארץ. אחד המשפטים הדבילים שאפשר להגיד בכדורגל.

11. תומר22 Member

הקהל, האווירה והמיתוס של אנפילד ניצחו לליברפול את המשחק. מתברר שזה די מלחיץ לקבוצה אורחת לבעוט פנדלים באנפילד. המשחק עצמו היה בקצב טוב, אבל בואו נודה על האמת היה די משעמם לאוהד נייטרלי וקצת הזכיר לי את הגמר של יובנטוס נגד מילאן(טוב, מאוד הזכיר לי, נרדמתי בשניהם מרוב שעמום והתעוררתי לפנדלים). בדקות שראיתי, הספקתי להתרשם ממסצ'ראנו שנראה שבאמת התאקלם בליברפול ומתחיל להזכיר את היכולת שלו בריבר ובנבחרת. בצד של צ'לסי לפאולו פריירה היה משחק מצוין, אבל האמת זו לא כזו חוכמה מול זנדן האנמי.

אני מקווה שבגמר ליברפול יהיו בפיגור של שניים שלושה שערים במחצית - כדי שנוכל לראות משחק שתואם את המעמד.

12. pralia28 Member

אברמוביץ' הלך

13. Andrea21 Member

מצטער לאכזב אותך אבל פורטו ומונאקו לא נמצאות איתנו כבר.

מילאן - ליברפול היה ב2005.

14. -=Messi=- Member

נו אתה יודע למה התכוונתי למה סתם לשחק אותה ראש קטן?

15. Andrea21 Member

בטח שהבנתי למה התכוונת.
    גם תיארתי לעצמי שתירצה לדעת שהמשחק היה ב2005 ולא ב2004.