אגב, מי שעבר מתחת לרדאר למרות ששיתק בהצלחה יפה את ניימאר בצמד המשחקים מול ולס הוא ג'ינו פרוסי, שחקן בן 19 בשתי ההופעות היחידות שלו בהרכב במפעל (שותף כמחליף). צריך עוד להתרשם ממנו התקפית, אבל לילד יש ביצים והוא לא נלחץ במעמדים האלו.
מה שחקן כמו אלכס מקורינתיאס חוזר לברזיל אחרי ששיחק בליגה הרוסית, גם קיבל ימבה כסף גם יותר סיכוי להצליח באירופה...
כולם פה ישנים?... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx יא אלוהים איזה גול של אמרסון... מה זה?!?!?!?!, מחצית ראשונה ניימאר לא במשחק בכלל....
ניימאר "לא משחק" מאז השמינית גמר ככל שזה נוגע לליברטאדורס. לסאנטוס לא חסרות בעיות חוץ ממנו, קארדק (לא תפסתי ממנו אף פעם) ובורג'ס (עדיף לדעתי), אלאנו שאין לי מושג למה הוא בהרכב ועוד. יתרון יקר לקורינתצ'יאנס. שטויות, ומה נפלת על אלכס דווקא כשיש דוגמאות מוצלחות יותר להתחזקות הקבוצות הברזילאיות.
הקלטתי את המשחק אבל גילו לי את התוצאה כרגע לפני שהספקתי לראות, ככה שאני כבר אראה אותו יותר מאוחר, למרות שהאמת עם התוצאה אין לי חשק. גם גאנסו וגם ארווקה היו ממש בספק למשחק וזו הייתה הפתעה שהם בכלל התלבשו, ככה שלא הייתה לי תחושה טובה לא משנה מה לפני המשחק, פחות בגלל גאנסו שכבר הראה בגמר של שנה שעברה שעדיין לא צריך להיות בכושר כדי לייצר את הרגע או שניים של קסם עם המסירות שלו - אלא בעיקר לגבי ארווקה שבלי לראות אני משוכנע שלא שיחק טוב כי הוא מסוג השחקני םשפציעה משפיעה עליו הרבה יותר ממישהו עם יכולות כמו של גאנסו. נדמה שאם שנה שעברה התעוררנו בדיוק ברגע הנכון והגענו לשיא, השנה קורה בדיוק ההפך - כשבנתיים בליגה המצב דומה עם שחקני המשנה כמו שהיה אפשר לחזות. מול קבוצה כמו קורינתיאנס לכבוש 2 שערים בחוץ זה משימה קשה מאוד עם הרביעייה של קסטאן, שיקאוו, פאוליניו וראלף..ניימאר תמיד התקשה מולם כשראלף לרוב רודף אחריו כל המגרש(מה שאני משער שקרה אתמול), וגאנסו אפילו יותר גרוע ממנו עם הלחץ שלהם בקישור - לכן החשיבות של מישהו כמו ארווקה להיות בכושר שיא היא חשובה מאוד. גם בורג'ס של שנה שעברה כמו שאליאס ציין פשוט חסר לנו. הוא היה ה X פקטור שנה שעברה והעניש על כל תשומת הלב לגאנסו וניימאר - אלאן קארדק אומנם משחק טוב ממנו השנה, אבל הוא יותר קרוב לזה אדוארדו מאשר לבורג'ס של שנה שעברה.
לא נופל אחי, כולה שואל..., על הדרך מישהו יכול להביא את הקטע של הכרטיס האדום של אמרסון?....., שהוא שובר שם את הרגל לניימאר..., תודה.
משחק טוב של בוקה לשם שינוי, מול ה-U גם יתרון של 2-0 משאיר את העסק די פתוח, אבל בוקה יודעת לעקוץ ושער מוקדם אחד בצ'ילה יגמור את הסיפור. כמו שזה נראה עכשיו לגמר יעפילו שני מועדונים גדולים, אבל גם שתי קבוצות משעממות.
אני לא זוכר בוקה שהיא כל כך נטו יעילות בשנים האחרונות, הגנה חזקה והתקפה יעילה שעושה את העבודה בלי יותר מדי ברק. אני שמח גם שפאלסיוני משחק עם מאוצ'ה וסילבה, זה נותן לקבוצה הרבה יותר אפשרויות בהתקפה גם במשחק הפתוח וגם במשחק צפוף. אליאס, איך היה סאנצ'ס מיניו?
בגלל שלשם שינוי רוב הקבוצה שיחקה טוב הילד לא בלט בצורה יוצאת דופן כמו במשחקים אחרים, אבל הוא רשם עוד משחק טוב בשני צדדי המגרש. העונה הזו כבר נגמרת, אבל לקראת העונה הבאה אני הייתי מעביר את קלמנטה ימינה ופותח עם הילד בשמאל, מה שלדעתי היו צריכים כבר לעשות העונה כשסוסה ורונקאגליה החלשים מהווים נקודת תורפה בימין. איתו ועם טאגליאפיקו, אני חושב שאפשר עוד לדמיין על שקט באחד מהאגפים של הגנת האלביסלסטה בזמן הקרוב. אבל שניהם עוד צריכים להמשיך במסלול ההתקדמות (אצל השני הוא גם חייב לעזוב את קבוצתו בשביל זה).
צ?מע, יחסית לתצוגות שזאבלטה וקלמנטה נתנו גם אני יכול להראות כמו זאנטי בשיאו, סאנצ?ס מיניו מראה המון ביטחון בעמדה ויש לו יסודות טובים בנוסף לזה שעושה רושם שגם יכולת הכיבוש שלו לא רעה בכלל, אני מקווה שפאלסיוני יריץ אותו בהמשך כמגן ולא כקשר(למרות שהוא לא רע כקשר גם כן).
קלמנטה עדיין יותר טוב ממנו, או מכל מגן אחר שארגנטינה יכולה להציב בצד שמאל, אבל יש לו המון פוטנציאל והוא יכול וצריך להמשיך ולהשתפר.
בחיים לא ראיתי את ניימאר כ"כ עייף ומותש אגב. נראה שסוףסוף אחרי כמה שנים העומס מגיע ומשפיע גם על האדם הביוני במגרש, עם כל הטיסות לנבחרת הלוך ושוב.. הבעיה פה היא שלא נראה שהוא יזכה למנוחה אלא להפך בחצי שנה הקרובה. ארווקה אכן לא היה עצמו וזה פגע בנו, גאנסו היה נקודת האור כשהיה זה שניסה לייצר משהו - האמת הגיע לנו לצאת בתיקו ולכבוש שער, אבל פשוט לא הצלחנו להכניס את הכדור. משחק לא טוב שלנו, אבל עדיין חבל על התוצאה כי עם תיקו הסיכויים היו הרבה יותר פתוחים. נצטרך להתעלות ולהראות למה בדיוק אנחנו מחזיקים את הגביע ולא אף אחד אחר - היסטוריית הלוזרים הניצחיים של הטימאו בליבדטאדורס רק עובדת לטובתנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
לא מצאתי נושא יותר מתאים, נפתח טורניר הליברטאדורס לקבוצות צעירות, רמה נחמדה ומומלץ לכל "הסקאוטרים" החובבים והפדופילים למינהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
ג'וניור באראנקייה פתחה עם הפסד 0-2 לקורינתצ'יאנס ובאותו בית אגב משחקת כמו אתלטיקו מדריד...כן, כן, שמעתם נכון.