ליברטאדורס, גמר 2011: סנטוס מחזיקת הגביע!!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Feb 7, 2011.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא שזה השפיע על שהתרחש בברזיל, אבל שוב מהידיעות ההזויות תוצרת הקונמבול וההתאחדויות החברות בה - באותו יום שסרו פורטניו שיחקה בברזיל בחצי גמר הליברטאדורס, היא גם שיחקה משחק השלמה בליגהה מקומית. עידן כבר זוכר מקרים כאלו מקולומביה אני מניח, אבל זה מפתיע כל פעם מחדש (?)

באופן מפתיע הילדים ושחקני הסגל הרחב ששיחקו בפאראגוואי תחת הדרכתו של דמות כלשהי מהצוות המקצועי, לא הפסידו והצליחו לסיים את המשחק בתיקו מכובד.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אכן כן...זוכר הרבה מקרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

שניים שעולים לי זה בשבוע שעבר שקאלדאס הוציאה תיקו מול סאנטוס, קבוצת המשנה שיחקה בליגה וניצחה דווקא כמדומני.

מקרה נוסף של אתלטיקו נאסיונל, שהוציאה 0-0 מול סן לורנסו בגמר הסודאמריקנה 2002 בעוד שההרכב המשני שיחק בליגה.

אכן הזוי.

3. benos Member

ולז תשחק היום את משחקה הראשון מול פניארול, מי שיעדר לצערי הוא מקסי מוראלס ומי שצפויים להחליפו הם ראמירז או ריקי אלבארס שלטעמי בהעדרו של מוראלס צריכים שניהם להיות בהרכב ולתת קצת יצירתיות בקישור, בכל מקרה זאת תהיה החלטה לא קלה לכאן או לכאן מול קבוצה אורוגוואית ואחד האיצטדיונים היותר מפחידים שיש בדרום אמריקה.

Last edited: May 27, 2011
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הרגשתי נכון, ולס לא מצליחה לנצח באורוגוואי מול אצטדיון מלא באוהדים משולהבים (עם פינה יפה של אוהדי ולס). אני הרגשתי שולס יותר מסוכנת, אבל לשתי הקבוצות היו מספר מצבים במחצית הראשונה. בשנייה פניארול כבר הרגו את המשחק לאחר השער שרודריגס כבש בסיום הראשונה (מפתיע שלא נתפס לו הגב). באחד המצבים שולס הצליחה ליצור למרות זאת, אל בוריטו מרטינס כבש אבל השער נפסל בגלל שהכדור פגע בידו בדרך.

הקהל של פניארול הרים קבלת פנים נהדרת, חבל שאני לא מוצא סרטון טוב, שמצולם באיכות טובה מתוך המגרש ולא מהיציעים, להציג אותה. אבל הנה טעימה

המחצית הראשונה לא יכלה להיות טובה יותר בשביל חובב כדורגל שנתקל במשחק, קבלת הפנים המטורפת של הקהל האדיר יחד עם כדורגל טוב ומצבים לכל צד, השנייה כבר פחות.

הפסד 1-0 בחוץ עם שיטת שערי החוץ זו לא תוצאה כל כך טובה, אבל בניגוד לסרו פורטניו מול סאנטוס, לולס יש את הכלים לחזור מכך בסבירות יותר גבוהה. אני אישתי אעדיף לראות את האורוגוואים בגמר, אבל את הכסף אני שם על ולס...

Last edited by a moderator: May 27, 2011
  5. Muurad Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx קצב מטורף במחצית הראשונה וממש משחק מצד לצד, היה ממש כיף לראות את המשחק למרות שהיה דיי ברור שמחצית שנייה הכל יירגע.

ולס שלטו במשחק, אבל פשוט לא הצליחו להיות תכיליתיים עם הכדור וממש המשחק הרגיש כאילו הם בחיים לא יבקיעו אפילו עם השליטה הדיי ברורה במשחק - פשוט לא היה להם את ההתלהבות או את ה"it" הזה שאי אפשר להסביר.. המחצית הסתיימה ממש כמו המשחק של סאנטוס כשהקבוצה הביתית נוגחת את היתרון ממש לפני הירידה להפסקה.

הקהל היה פשוט מדהים אגב, ובאמת היה מה שנקרא השחקן ה-12, פשוט תענוג... זפאטה בולס היה מצויין ופשוט שלט בקישור ובמשחק ולדעתי היה המצטיין.. בגומלין יהיה משחק טקטי מאוד - אבל ולס אמורה לעלות פה גם לדעתי - אבל הם יצטרכו להראות הרבה יותר החלטיות בשליש האחרון של המגרש כדי שזה יקרה, סתם להחזיק את הכדור לא יוביל אותם לשום מקום.

Last edited: May 28, 2011
  6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

CANTA JORGE! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Muurad Member

גומלין חצאי הגמר כבר הגיעו!

ג'ונתן חוזר מפציעה היישר לעמדת המגן הימיני ומסדיר להרבה אוהדים את הנשימה, ואלכס סאנדרו יחפה על ליאו המושעה בעמדת המגן השמאלי - שזה חבל כי ליאו מתחילת השנה פשוט מצויין, אבל לא משהו כ"כ קריטי... סה"כ ההרכב אמור להיות בדיוק אותו הדבר מבחינת הקישור וההתקפה - כשמוריסי אומר שהוא ידרוש מהקבוצה להבקיע ולנצח, כי אם ננסה רק לשמור על התוצאה זה מתכון בטוח לעוף מהטורניר, מה גם שלשחק בלי לחשוב על התקפה זה לא ממש בלקסיקון של סאנטוס.

מוציא את עצמו יפה עם התקשורת - אבל בסה"כ אני משער שנראה אותנו מגינים קודם כל בצורה טובה ומסודרת כמו שקורה עד עכשיו מאז שהגיע, ועוקצים ומענישים בהתקפות מתפרצות בכל הזדמנות כמו שאנחנו צריכים לעשות.. בגלל זה אני עדיין מקווה לראות את זה אדוארדו תופס מקום בספסל לטובת מייקון לייטה שהרבה יותר מתאים לסגנון משחק שכזה.

לריסה ריקלמה שהיא גם אוהדת סרו הבטיחה תמונות "לוהטות" במקרה של ניצחון פאראגוואיי, ככה שזה דיי בטוח לקח את כל הנייטרלים לצד של סרו והאמת גורם לי גם לחשוב! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx נקווה שבאמת נוכל לתת את הגול שלנו עוד במחצית להרגיע את המשחק ו"להרוג" אותו לאט לאט כמו שמוריסי אוהב עד הסיום.

Last edited: Jun 1, 2011
  8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

VAMOS GUARANI! :aaa021:

אור חפיף, ליברטאדורס אתם יכולים לזכות כל שנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אבל כמה פעמים מגיעה סרו למעמד הזה?

9. Muurad Member

הפורום הזה מקולל, אני לא רושם שום דבר לטובת הקבוצה שלי בחיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

Last edited: Jun 2, 2011
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בשום שלב ההעפלה של סנטוס לא הייתה בסכנה, אבל לפחות היא נתנה שואו במשחק.

11. Muurad Member

כן אבל ממש על השנייה שרשמתי שאפילו אלוהי הנאחס לא יעזרו כאן סרו הבקיעו שער מצמק, ועד לגול של ניימאר הם פשוט שכבו עלינו וכמעט השיגו את השיוויון ככה שישר מחקתי ואמרתי שאני יותר לא מתעסק עם הפורום הזה בזמן משחקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

האמת משחק על הפנים שלנו מבחינת ההגנה והקישור, פעם ראשונה שנראנו ככה מאז שמוריסי הגיע וזה היה הרבה מבחינה מנטלית לדעתי כשהובלנו ככה בביטחה וגרם לירידת מתח ועזר להחזיר אותם למשחק.

נראה כמו הקבוצה של דוריבאל ג'וניור שצריכה להבקיע 4 כי הוא יודעת ש2-3 היא בטוח תספוג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מוריסי בטוח לא ייצא מרוצה אחרי המשחק למרות הניצחון..

אבל למי אכפת! אין לי מה להרחיב יותר מידי על המשחק...אנחנו בגמר ראשון מאז 2003! :aaa021: :aaa021: :aaa021:

מזל שאין השעייה מצהובים, אם היה חצי קבוצה הייתה מורחקת למשחק הראשון בגמר אחרי אתמול.. כואב הלב על ג'ונתן שנפצע עוד פעם בדיוק כשחזר להרכב, וחבל על הכרטיס האדום של דראסנה ממש בשניות האחרונות של המשחק, ועוד על ביזבוז זמן ודיבורים עם השופט..אפילו שהשופט הזה היה trigger happy במיוחד - בתור קפטן הוא היה צריך להתנהג בהרבה יותר אחראיות ועכשיו סתם יש כאב ראש לקראת המשחק הראשון בגמר.

עכשיו לחכות לראות מי היריבה.. מצד אחד יש בי צד שרוצה שיהיה גמר טוב ויותר איכותי נגד ולס, מצד שני לא ממה בא לי לפגוש אותה אפילו שהם הפסידו במשחק האחרון כי הם עדיין הקבוצה הטובה יותר.. אז נחזיק אצבעות לפניארול - גם בשביל ההזדמנות לראות את הקהל הזה עוד פעםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

Last edited: Jun 2, 2011
  12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא ממש אכפת לי ובסופו של דבר אני רוצה שזו שתשחק יותר טוב תזכה, אבל אם בכל מקרה היו מעמידים אותי בפינה אז סנטוס היא זו שאני פחות רוצה שתזכה בתואר. עכשיו ולס אמנם קבוצה טובה יותר מפניארול, כך שיש לה יותר סיכויים בגמר, אבל אני עדיין מעדיף את האורוגוואים בגמר.

במשחק הראשון למרות התוצאה היה ברור מי הקבוצה היותר טובה, עכשיו עם יתרון הביתיות וחזרתו של מקסי מורלס להרכב (נעדר מהמשחק הראשון בשל פציעה) לולס יש יתרון למרות התוצאה. אני מאמין שולס תעלה, אבל מקווה להפתעה ופניארול בגמר.

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הלב ניצח את הראש? הרצון את ההיגיון?

מקסי מוראלס לא היה נוכח היום, כלומר לא ראיתי משהו גדול ממנו, או איזה תרומה משמעותית ומכריעה ואולי בגלל זה ראינו את הדרמה האדירה הזאת. אין לי ממש מילים לתאר את הצילומים שראיתי עכשיו, בעיקר האוהדים של ולס עם הפנים העגומות/מקללות/בוכות ובסוף את מחיאות הכפיים, נראה לי, לסנטיאגו סילבה שנתן את כל כולו, אך החליק ברגע החשוב ופספס את הפנדל. בשבילי מארטינס היה השחקן של ולס (שערו היה חוקי, הקוון הצ'יליאני החליט שלא), ובדיוק בגלל זה פורטין לא בגמר. מכיוון שפניארול היא קבוצה, אומנם לא מבריקה, קבוצה חזקה ומלוכדת שעושה את המינימום הנדרש בשביל לחגוג תמיד. סוסה השוער הדף לפחות 4 בעיטות של שחקני הבית, אחת מהם הלכה לטוביו המחליף. הייתה לי תחושת בטן שהוא לא יהדוף את הפנדל ובטח לא יהיה איש המשחק. המזל היה איתו ועם האורוגוואים שלחמו עד הסוף ועכשיו יגרמו לאוהדים לחלום על הגביע שחסר כל כך הרבה זמן....

נראה לי שכולנו נגד אוהד סאנטוס אחד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אחרי דרמה כזו לא הייתי מתלונן גם אם ולס הייתה עולה, אם להיות כנה אז גם קשה לומר שלא הגיע לה לאחר שהייתה עדיפה בשני המשחקים מול פניארול ש"שמה שני אוטובוסים על קו השער" (המצוטט הוא שחקן ולס) ונפסלו לה שני שערים, שניהם לאל בוריטו מרטינס (במשחק ה-1 בצדק לדעתי, הלילה לא). אבל לאחר שיסיימו להתלונן על השופט וסגנון המשחק של פניארול, יזכרו בולס את כל ההחמצות שלהם משני המשחקים האלו ואת הפנדל של סילבה שהיה מעלה אותם לגמר הנכסף.

שמח לראות את פניארול והקהל הנהדר הזה בגמר, הביאו צבא גדול של אוהדים לבואנוס איירס שצבע את מרכז העיר כבר בשעות שלפני המשחק בצהוב שחור ונתן תצוגה יפה לאורך כל הקאמפיין. עכשיו נותר להם לתת עוד דחיפה קטנה לשחקנים המוגבלים של הקבוצה הזו כדי להפתיע את סנטוס ולהשלים את הסנסציה ואתה החזרה למרכז העניינים של היבשת.

צמד המשחקים בין פניארול וולס סיפק לנו הכל, כדורגל טוב מאוד ברובו (פחות במחצית השנייה באורוגוואי), צבע, שערים, שערים שנפסלו והמון המון דרמה. היה תענוג, שיהיה ככה גם בגמר (שהוא סוג של רטרו לשנות ה-60).

אוף טופיק קטן - אסטרדה מאמנה של סרו פורטניו, ציין מול סנטוס חצי גמר שלישי בליברטאדורס אבל גם אפס גמרים...

Last edited by a moderator: Jun 3, 2011
  15. Tricolor Member

התחת של המאמן של פניארול > התחת של אברם