לורן רובר: "יש קונסיפרציה סביב הצרפתים"

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Dyer, ‏13/1/03.

1. Julian Joachim Member

קירק - קראת את המחשבות שלי.

אולי בשביל מועדון שבונה את עצמו מכלום (או לא מהרבה בכל מקרה) הרכישות האלה היו בסדר, אבל בשביל מועדון ענק, או כאחד שכזה, הרכישות שלו היו די כשלונות חוץ מבארוש ואולי גם דודק שסתם תפס עונה גרועה.

2. RE-QL Member

צודק,
    קירקלאנד הייתה רכישה איומה! גם הופייה הנשו המאן ריסה וטאורה היו רכישות עלובות נכון פולדש?
    תגיד לי איזה רכישות טובות הביאו אולירי וונבלס לאלנד רואד?( חוץ מפאולר)

3. Julian Joachim Member

אואן, אני לא ממש מבין את הקשר.

קירקלנד הייתה רכישה לא במקום, גם מבחינת המועדון, וגם מבחינת השחקן עצמו, והתברר בדיעבד שגם מבחינת דודק.

ומה הקשר לוונבלס ואו'לירי?

4. Bellamy Member

כמה מיותרת ה"יציאה" הזאת של רובר. למה הוא היה צריך את זה? הוא לא יכל לחכות עד סוף העונה?

דווקא רובר הוא שחקן שאני מאוד מעריך, במיוחד אחרי העונה שעברה - שהייתה עונה מצויינת שלו.

איכשהו נראה שמתחילת השנה הוא מנסה לצאת מהמועדון (תזכורת: http://www.one.co.il/next.asp?id=30202&Bz=...id=3&tableid=5)
    וחבל :
    בכל מקרה אני מקווה שרובר ישאר עד סוף העונה, בכדי שנוכל לחזק את הסגל, הוגו ויאנה יחזור מהפציעה - כך שלא ישאר חור באגף השמאלי של רובר.

:roll:

5. ScouserAndy Member

כמה נוח להתעלם פתאום מהאיזכור של הויה והנשו, או של ריסה. גם הם היו רכישות שלא במקום? ואני לא מסכים אגב שהרכישה של קירקלנד לא הייתה במקום. הרכישה ייהת מאוד במקום-רכישה של שעור שני צעיר מאוד, ומוכשר מאוד, לעתיד לבוא. לעומת זאת ההתנהלות של הויה, שהעיף את דודק מהשער ושם במקומו את קירקלנד, היא היא שלא הייתה במקום ובואו נעשה את הבידול הזה.
    הויה יודע לזהות כישרונות, הרכישה של בארוש היא שלו ולא של תומפסון.הויה עקב אחרי בארוש כבר שנה והיה במ"ומ ארוך עם קבוצתו הקודמת. טראורה שמוגר על ידך כרכישה אומללה, הוא בעיני שחקן מוכשר עם פוטנציאל, שלא מצליח להתפתח כי כל הזמן מעבירים אותו מעמדה לעמדה. שוב, רכישה טובה, התנהלות לא טובה של הויה על המגרש. אותו בידול. דיוף, דאיו ושיירו, הם רכישות שעוד לא הוכיחו את עצמם וקצת קשה לדבר עליהם כשאפילו לא חפלה עונה מהרגע שנחתו באנפילד.

6. Julian Joachim Member

אנדי, אם תשים לב לא אני הייתי זה שציינתי את טראורה כרכישה גרועה של הויה. אני דווקא חושב שהוא מאוד מוכשר, אבל לא מתופקד כמו שצריך, כמו שאתה בעצמך אמרת.

אני לא אומר שכל הרכישות של הויה היו רעות, אבל אי אפשר להתעלם מזה שהיו לו כמה רעות במיוחד. ובנוגע לקירקלנד... לא מדובר במקרה רובינסון ונייג'ל, שם ברור היה לכולם כבר שלוש שנים בערך שיהיה חילוף משמרות. דודק בן 29 או 30, ויש לו עוד הרבה לתת בכדורגל האירופאי ברמות הגבוהות ביותר, אז להביא שוער מוכשר עם המון פוטנציאל לצידו, זה גם מאיים עליו ולא תמיד לטובה כשיש מנג'ר כמו הויה שמחליט לעשות רוטציה בלתי פוסקת, גם עוצר את ההתפתחות של קירקלנד, וגם מזיק לליברפול שנתקעת עם שני שוערים בינוניים פתאום, למרות שכביכול הם מצויינים, שניהם.

7. RE-QL Member

אתה הסברת על הרכישות האיומות של הוייה אז רציתי לדעת איזה רכישות מדהימות הביאו ללידס בשנים האחרונות
    ואת שאר הדברים אנדי הסביר מצויין לדעתי

8. KirkH Member

תגיד על זה אתה מתבסס?? שאולירי וונבלס טעו? או שראניירי מנג'ר גרוע? ונניח לרגע שזה נכון - זה תורם משהו לליברפול?

לקנות שחקנים זה לא חוכמה. ממש לא. אחרי הכל אנחנו לא מתעסקים כאן בקבוצת דרג ז' באירופה עם משאבים של 13 שקל. מדובר בליברפול. מדובר במליוני דולרים שניתנו להוייה לעשות בהם מה שהוא רוצה. ומה שהוא עשה זה אוסף של טעוית, מי שלא רואה את זה מסונוור עדיין מההישגים שהוייה הביא, שאומנם הם יפים מאוד אבל תואר אליפות אחד בפרמייר-ליג שווה יותר מכל החמישה האלה גם יחד.

לקנות שחקן כמו טראורה, שאני לא מתווכח על העובדה שהוא כישרוני מאוד, ולהציב אותו בעמדה לא מתאימה לו זה כמו שהקבוצה שמחזיקה את שוער מספר 1 בעולם תרכוש לו בתור מחליף את השוער מספר שתיים בעולם. זה נורא נחמד, אבל זה לא מקדם במילימטר את הקבוצה.
    טראורה לא מגן! אם הוייה ביזבז הון עתק של כסף ולא הביא מחליף לקארגר אז כל קנייה של שחקן הגנה הופכת למגוחכת. אם הוייה הביא במקום קיצוני שמאלי מהדרג הראשון בעולם חלוץ כמו אל האג'י דיוף אז זו קנייה מגוחכת. אם הוייה רצה את בוייר ודיבר עליו כחתיכה החסרה בפאזל של ליברפול - החתיכה שתביא אליפות, וכשירדה האופציה של בוייר לא הביאו אף קשר יצירתי אחר - אז כן כל קנייה של חלוץ נוסף היא מגוחכת.

זה נורא נחמד להתעלם מטעויות שמנג'ר עושה כבר שנתיים רצוף ולהתלות בעובדה שלפני 3-4 שנים הוא הרכיב סגל מעולה והביא כמה תגליות. הסיבה היחידה שהוייה מנהל היום את ליברפול היא שזוכרים לו חסד בגלל אותם עונות יפות - הבעיה היא שבינתיים, בעוד ליברפול לא מתחזקת קבוצות אחרות דווקא כן. בגלל זה הם במקום השביעי. נקודה.

9. ScouserAndy Member

יודע מה? שוכנעתי, צודק! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. RE-QL Member

לא הבנת אותי נכון... אני אמרתי את זה כי לדעתי הרכישות של הוייה היו טובות ופולדש אמר שהן לא היו טובות אז רציתי לדעת מי הוא מחשיב כרכישה טובה כדאי לשם השוואה...

ופולדש יש צדק בדבריך אבל עדיין זה חשוב שיהיו לך שני שוערים ברמה טובה תחשוב שללא קירקלאנד או דודק השוער השני ש לליברפול היה ארפקסה שאסור שיהיה לקבוצה ברמה של ליברפול שוער שני ברמה כזאת!

ושוב אני לא אומר שהוייה הוא מנג'ר טוב אני פשוט אומר שהוא עושה רכישות טובות והוא יכול להיות מצויין עבור ליברפול בעמדה אחרת- בהנהלה.

11. Julian Joachim Member

אואן, אתה מסכים איתי שאפשר היה למצוא משהו בין קירקלנד לאפרקסה?

12. RE-QL Member

מסכים מאה אחוז אבל כנראה שקירקלאנד היה על הכוונת של הוייה באותו זמן ובקובנטרי רצו למכור אותו אז עשו... אולי הייתה טעות אבל לדעתי החלטה טובה

13. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שבלאמי טען, זו לא הפעם הראשונה שהוא יוצא כנגד מישהו מהקבוצה.
    http://www.asoccer.co.il/forum/viewtopic.php?t=1573

רובר התנצל על הדברים שהוא אמר וטען כי דבריו הוצאו מהקשרם. לאח שיחה עם שפרד הצ'רמן ובובי הם סיכמו שהוא לא ינסה להגיד דברים "גבוליים" בשביל לא לעורר סערות מיותרות. הפגישה הסתיימה ברוח טובה ונכון לעכשיו רובר נשאר אצל המגפייז.