לוני הולך הביתה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏25/11/02.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמיל תאמין לי שאני דיברתי עם גורם מוסמך ואין שום בסיס בדבר הזה ואין שום קשר בין מה שקרה ביום שישי לבין השאלה אם הוא הולך הביתה! וגם הוא לא יילך כך שמה שכביכול קראת זה זיון שכל

2. AFC Member

אוהדי מכבי...
    אתם יודעים שבבית"ר, ההנהלה שהעמידה ב"כאילו" 21 מליון שקל תקציב, כעת מלווים מחברים, מקבצים נדבות ואלוהים יודע איך אוספים פרוטה אל גרוש, רק כדי לשלם את המשכורת של החודש שעבר?
    אתם יודעים שמלבד מליקסון, אברמוביץ', ששון ומשה, השחקני בית שלנו כוללים את רענן דרעי ואיתן מזרחי?
    האם אתם מודעים לכך שבית"ר כרגע נלחמת על חייה בתחתית הליגה מול קבוצות עלובות ומסכנות שבשבילכם נחשבון כשטיח אדום בדרך לצמרת?

אני חושב שאתם לא שמים לב איזה מזל יש לכם.

נ.ב מישהו מוכן להסביר לי מה זה מכביסט ומכביזם? כי אחרי ניצחונות אוהדי מכבי טוענים שיש מכביזם בקבוצה, ואחרי הפסדים טוענים שאין כבר מכביזם. מכביזם זאת מילה נרדפת לניצחון?

3. Emil Member

וידוקה, זה רק אני, או שבאמת יש זילזול בדברים שלך? :wink:

מכביזם זה הדרך...לא התוצאה...
    כשאנחנו מדברים על זה אנחנו מתכוונים לשחקנים שנלחמים על כל כדור, ווינריות, קבוצה דורסת...ועוד ועוד...

בקשר למצב
    כן, אנחנו יודעים שיש לנו מזל. יש בעלים שמזרים כסף וכו'. אבל הוא לא מתאים לכדורגל והוא הצליח להוכיח את זה אינספור פעמים. אם לא היה קונים אחרים בשטח לא הייתי פותח את הפה, כל עוד הקבוצה קיימת במציאות הכלכלית הקשה הזאת, אבל אם באים אנשים שמוכנים לקנות את הקבוצה אז אני בעד. כמובן, הדבר האחרון שאני רוצה זה טייקון סטייל זאבי שלא מבין דבר וחצי דבר בכדורגל, מפציץ את הקבוצה בסכומים אגדיים (וללא כיסוי) וממנה את הבת שלו למנכ"ל...

אבל האנשים שהציעו את עצמם הם מנויים למכבי ובאים למשחקים, מן הסתם אוהדים אמיתיים, שמוכנים להשקיע בקבוצה וכנראה כבר מבינים מה המשמעות של זה, ולכן אני בעד.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאני יבין למה אוהדי בית"ר בדיוק בוכים ומקללים את פניג'ל ומי שקנה את בית"ר? שיגידו תודה האפסים האלה כי בלעדיהם לא היה היום בית"ר והאמת צריך קבוצה כמו בית"ר שתהיה בצמרת ותיתן קצת חיים לליחגה שגם ככה נהרסת בגלל שחר המושחת שמכניס את היד שלו בכל מהלך וחושב על טובתו בלבד. אבלח הלוואי והייתי רוצה לראות אפילו לפרק זמן קצר ביותר מה היו עושים אוהדי בית"ר אם לא היתה קבוצה כזאת בשם בית"ר.

בקשר למכבי תאמין לי שאני יודע טוב מאוד מה קורה תאמין לי שאין לנו שום מזל הציעו עשרות פעמים צללוני שיכניס איתו משקיעים ובכך יוריד מעצמו את הנטל הכספי ובכך יגדל תקציב הקבוצה ויתר האנשים שקבוצה לא יהיו לוני הרציקוביץ' עצמו כמו שנהוג כמעט בכל אירופה [ראה מנצ'סטר יוניטד] אבל מה לעשות שמר הרציקוביץ' אינו מוכן להקשיב לאף אחד ולנסות לעשות ככל העולה על רוחו בנוסף בכך להתעלם מן האוהדים ולהורות למשטרה להתייחס אליהם כמו חיות.

ולכן רוצים שלוני יילך בנוסף לכל הדברים שעושה עשה וכל הפרשיות שנגרמו בגלל הדברים המטומטמים שהוא עשה.

ואל תאמר שזה אותו דבר שלא היתה מכבי ת"א אםפ לא היה לוני הרציקוביץ' כי היו אנשים שהיו מוכנים לקחת ממנו את הקבוצה אבל הוא פשוט לא רצה למכור והיו גם כאלה שרצו רק להצטרף אליו כדי שלא יהיה היחידי אבל מה לעשות העקשנות שלו הורסת את מכבי!